Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Cfdrive32.exe این تروجان چجوری نابود میشه؟

aryan1602
11-01-2010, 07:48 PM
با سلام به دوستان عزیز
من با اینکه آنتی ویروس کسپر رجیستر شده دارم با این تروجان برخوردم که باعث میشه در شبکه کامپیوترها همدیگر را نبینند و فقط ping میشوند لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره به من کمک کنه .

Cfdrive32.exe ورژن جدید،

Cndrive32.exe ورژن قبلیش بود که فقط از آنتی ویروس NAD رد میشد.

قبلا از شما دوستان گرامی تشکر میکنم

iBypasser
11-01-2010, 08:08 PM
سلام دوست عزیز
avira رو نصب کن اگه نتیجه نگرفتی بگو

oner
11-02-2010, 01:09 AM
با سلام به دوستان عزیز
من با اینکه آنتی ویروس کسپر رجیستر شده دارم با این تروجان برخوردم که باعث میشه در شبکه کامپیوترها همدیگر را نبینند و فقط ping میشوند لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره به من کمک کنه .

Cfdrive32.exe ورژن جدید،

Cndrive32.exe ورژن قبلیش بود که فقط از آنتی ویروس NAD رد میشد.

قبلا از شما دوستان گرامی تشکر میکنم

سلام دوست عزیز

شما اگر فایل exe را پیدا کردید و می خواهید آن را پاک کنید اما نمی شود بهترین کار این است که برنامه unlocker را نصب کنید و بعد بر روی فایل exe راست کلیک کنید و گزینه unlocker را بزنید. خواهید دید که پنجره ای باز می شود و مکان هایی که تروجان در آن جا فعالیت می کند را به شما نشان می دهد شما می توانید آن فعالیت ها را از کار بیندازید و بعد خود فایل اجرایی تروجان را پاک کنید.

اگر برنامه unlocker را گیر نیاوردید بگویید تا پستم را Edit کنم و برنامه را قرار دهم . حال این کار را انجام نمی دهم صرفا برای اینکه جستجو کنید تا به مطالب بیشتری دست پیدا کنید .

امیدوارم مورد قبول واقع شده باشد
موفق باشید 8-x

ehem
11-02-2010, 02:39 AM
kill process
delete trojan from start up

aryan1602
11-03-2010, 07:38 AM
اول از همه دوستان تشکر میکنم
با کمک و راهنمائی شما توانستم مسیر این تروجان را پیدا کنم و برای دیگران که ممکن است در شبکه خودشان نیز به این مشکل برخورد کنند میگویم.
این تروجان با جستجو پیدا نمیشود ولی مسیر آن در ریشه ویندوز C:\windows\Cfdrive32.exe میباشد و شما باید در فولدر آپشن اول فایلها را از Hidden در بیاورید و بعد نیز فایلهای سیستمی را نیز Show کنید تا دیده شود.
پس از پاک کردن آن با کمی جستجو در رجیستری کلیه رد انرا نیز پاک کنید.

باز از همگی شما ممنونم:D

Code-X
12-06-2010, 03:21 AM
دوستان می تونین برای remove کردن این تروجان از لینکهای معتبر زیر کمک بگیرین:

[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links]