توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش نرم افزار VMware
Arman-Master
11-23-2010, 11:46 PM
سلام دوستان.بنده تصمیم گرفتم نرم افزار VMware رو به طور کامل آموزش بدم. خیلی ها میدونن که این نرم افزار خیلی بدردبخور هست و ازش واسه ساخت سیستم یا شبکه مجازی استفاده میشه.با اجازه مدیران و بقیه اعضا از فردا آموزشهای تصویری این نرم افزار رو تو این تاپیک قرار میدم.(جستجو هم کردم کسی آموزش این نرم افزار رو قرار نداده)
Arman-Master
11-23-2010, 11:51 PM
خب دوستان حالا تا فردا خیلی مونده لینک دانلودش رو هم تو این پست میذارم که کسانی که مایلن دانلود کنن.
[Only registered and activated users can see links]
از لینک بالا به صورت trial دانلود کنید اگه خواستید . ولی اگه نسخه کامل میخواید تو همین سایتهای دانلود ایرانی هم فک کنم پیدا بشه.(به هر حال من کپی رایت رو رعایت میکنم تو جمع عمومی)
Devil_v9
11-24-2010, 10:23 AM
خب دوستان حالا تا فردا خیلی مونده لینک دانلودش رو هم تو این پست میذارم که کسانی که مایلن دانلود کنن.
[Only registered and activated users can see links]
از لینک بالا به صورت trial دانلود کنید اگه خواستید . ولی اگه نسخه کامل میخواید تو همین سایتهای دانلود ایرانی هم فک کنم پیدا بشه.(به هر حال من کپی رایت رو رعایت میکنم تو جمع عمومی)
[Only registered and activated users can see links] inal%20(English)%20Full
جديدترين نسخه + كرك.:54::94:
Arman-Master
12-03-2010, 11:39 AM
دوستان بابت تاخیری که پیش اومد عذر میخوام.باور کنید این همه مدت دنبال یه برنامه بودم که صدام رو خوب و با کیفیت ضبط کنه. ولی هیچ کدوم بدرد نمیخورد. اولین آموزش رو بصورت کتبی همینجا قرار میدم.
خوب دوستان وقتی وارد محیط این نرم افزار میشید اونم واسه اولین بار، یه پنجره ای میبینید که به نام tips of the day هست.خوب این پنجره فایده ای واسه ما نداره هر وقت اومد cancel بزنید . سه تا گزینه ی اصلی میبینید که شامل New
Virtual Machine, New Team و Open Existing ... هست.
اولین گزینه یعنی New Virual Machine برای ساختن یک کامپیوتر مجازی هست. یعنی کامپیوتری مثل مال شما که میتونید تعیین کنید مسیرش کجا باشه و چه ویندوز یا لینوکس یا چه میدونم مک روش نصب بشه و ...
در واقع کاملا مثل یک کامپیوتر مستقل عمل میکنه و تمام کارهای اون رو میتونه انجام بده.
گزینه دوم New Team هست. از این گزینه برای ساختن شبکه های کامپیوتری استفاده میشه. شما میتونید با استفاده از این گزینه واسه خودتون یه شبکه بسازید که سیستم عامل کلاینت و سرورشم به انتخاب شما باشه.فایده ی این گزینه اینه که میتونید بدون داشتن چند کامپیوتر و فقط با استفاده از همون کامپیوتری که دارید یک شبکه رو مدیریت کنید.
گزینه ی سوم هم برای بازکردن ماشین مجازی یا شبکه مجازی هست که قبلا ساختید.
خوب این از آموزش اول.
بعدیا رو سعی میکنم تصویری بذارم.
Arman-Master
12-10-2010, 11:03 PM
اولین قدم : آموزش نصب سیستم عامل
امیدوارم لذت ببرید(تشکر هم بکنی بد نیست منو خوشحال میکنی دوست عزیز )
Arman-Master
12-11-2010, 10:23 PM
دومین قدم : راه اندازی شبکه مجازی روی Vmware
سلام دوستان.امروز هم آموزش تصویری راه اندازی شبکه مجازی روی نرم افزار Vmware رو براتون آماده کردم امیدوارم خوشتون بیاد و با تشکرهاتون مثل همیشه بهم نشون بدین که کارم یکمی ارزش داشته.
(موندم غیر Vmware چه آموزشی بذارم که مفید باشه اگه میدونید لطفا پیغام خصوصی بزنید)
adonis27
03-23-2012, 06:31 PM
آقا این برنامه حجمش خیلی بالا منم احتیاج دارم برنامه دیگه ای نیست که خوب باشه
هرکی داره لینک بده فوریه
jojepanbeyi
03-24-2012, 02:14 PM
سلام مهندس این کل آموزشی که میخواستید بدید فقط همین یکی هست؟کامله؟؟
ممنون
sp1d3rm4n
03-24-2012, 02:37 PM
این تاپیک دو سال پیش زده شده. چرا نگاه تاریخش نمی کنید؟
اگر نرم افزار مشابه با حجم کمتر می خواید می تونید از virtualbox استفاده کنید.
kpxkp
04-21-2012, 02:01 PM
من ویندوزم 7 هست تو vm ویندوز xp رو بالا میارم ولی هر کاری میکنم نه میتونم فایل بهش انتقال بدم نه میتونم با اون به اینترنت کانکت شم. راهنمایی کنین
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.