PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در مورد ریموت دسکتاپ



eng.social
11-26-2010, 12:04 PM
سلام
من یه کافی نت دارم
می خوام یتونم از توی خونه روی سرورم کنترل کامل داشته باشم.
می شه راهنماییم کنین؟
درضمن با عرض معضرت چون همچین یه کم تو این زمینه بی سوادم لطفا زیر دیپلم توضیح بدین :59:





نا امیدی مرگ است

*Alexander*
11-26-2010, 01:53 PM
سلام
من یه کافی نت دارم
می خوام یتونم از توی خونه روی سرورم کنترل کامل داشته باشم.
می شه راهنماییم کنین؟
درضمن با عرض معضرت چون همچین یه کم تو این زمینه بی سوادم لطفا زیر دیپلم توضیح بدین :59:





نا امیدی مرگ است


دوست عزيز

شما براي اينكه بتونيد از خونه روي سرورتون Remote بشيد , لازمه كه سرورتون يه IP , Valid داشته باشه و Remote Desktop رو هم روي سرورتون فعال كنيد و بعد طو خونه هم از طريق Run->Mstsc و زدن IP سرور و وارد كردن User, pass ي كه روي سرور به عنوان Admin تعريف كرديد وارد بشيد

c#.net
11-26-2010, 01:59 PM
اگر نمی تونید ای پی ولید تهیه کنید استفاده از dial in هم برای اتصال به سرور بد نیست اما سرعتش خیلی پایینه بهترین راه همون ای پی ولید هست

Mute
11-26-2010, 02:05 PM
اکر آی پی ولید نداشته باشید و نتوانستید از جایی نتیجه گیری کنید می توانید از برنامه TeamViewer استفاده کنید و در سرور Run کنید و id,pass رو داشته باشید تا هر لحظه با سرعت قابل توجهی بتونید وصل شوید نیاز به آی پی ولید هم نیست .

eng.social
11-26-2010, 02:07 PM
متاسفانه من نمیدونم IP , Valid چی هست؟
میشه یه لینک آموزشی کامل بهم بدین؟
خیلی ازتون ممنونم.

Mute
11-26-2010, 02:37 PM
آدرس های IP رو از یک لحاظ به static و dynamic تقسیم می کنن. اولی به آدرس هایی گفته می شه که ثابت هستند و تغییر نمی کنن. و دومی به آدرسهایی گفته می شه که تغییر می کنن. مانند حالتی که کلاینتی از DHCP آدرس IP دریافت می کنه.
از یک منظر دیگه ، آدرس های IP به دو دسته Private و Public تقسیم می شن. آدرس های Private آدرس هایی هستند که در شبکه اینترنت استفاده نمی شن. به عبارت دیگه توسط روتر ها route نمی شن. و برای استفاده در شبکه های lan کنار گذاشته شده. مثلا همین آدرسهای 192.168.0.0 که همه جا می بینید، از همین دسته هستند.
اما آدرس های public که اکثرا به اشتباه با نام valid شناخته می شوند، آدرس هایی هستند که در شبکه اینترنت معتبر و یکتا هستند. مثلا سایت های اینترنتی آدرس های Public دارند.

MobtakerZ
11-26-2010, 02:42 PM
سلام:64:


آیپی ولید یعنی آی پی معمولی و آیپی اینولید آیپی غیر معمولی که اگه آیپی شما غیر اینولید باشه مثل دیال آپو اینجور چیزا نمیشه ریموت گرفت باید از هدف کانکت بک بگیری ولی آیپی ولید این امکانو داره بتونی ریموت بگیری مثل ای دی اس ال و.... :35:

اگه آموزشو هم میخوای تو فروم پرش هست:95:

اینو با دقت بخون

[Only registered and activated users can see links]

اینم فیلم اینجور چیزا


[Only registered and activated users can see links]


-------------------------
موفق باشید

eng.social
11-26-2010, 03:15 PM
آدرس های IP رو از یک لحاظ به static و dynamic تقسیم می کنن. اولی به آدرس هایی گفته می شه که ثابت هستند و تغییر نمی کنن. و دومی به آدرسهایی گفته می شه که تغییر می کنن. مانند حالتی که کلاینتی از DHCP آدرس IP دریافت می کنه.
از یک منظر دیگه ، آدرس های IP به دو دسته Private و Public تقسیم می شن. آدرس های Private آدرس هایی هستند که در شبکه اینترنت استفاده نمی شن. به عبارت دیگه توسط روتر ها route نمی شن. و برای استفاده در شبکه های lan کنار گذاشته شده. مثلا همین آدرسهای 192.168.0.0 که همه جا می بینید، از همین دسته هستند.
اما آدرس های public که اکثرا به اشتباه با نام valid شناخته می شوند، آدرس هایی هستند که در شبکه اینترنت معتبر و یکتا هستند. مثلا سایت های اینترنتی آدرس های Public دارند.

الان من Ip public سیستم سرور کافی نت از کجا می تونم بر دارم؟
ما یه آیپی داریم که برای Lan داخلی هست که با 192.168.1.110 شروع میشه تا 120 هم ادامه داره یه DNS هم داریم

Mute
11-26-2010, 05:50 PM
نه ببینید اون آی پی Lan هست و برای شبکه هست شما با کدوم کامپیوتر به اینترنت متصل میشوید ؟

مثلاً با کامپیوتر شماره یک به اینترنت متصل شدید و بعد آی پی بندی کردید و ادامه کار مهم اینجا همان کامپیوتر اصلی یا سرور هست .

روی کانکشنی که اینترنت وصل شدید کلیک کنید از تب details می تونید آی پی آدرس خود را ببینید.

می تونید از Run سپس Cmd و در محیط داس دستور ipconfig/all را نیز برای دریافت مشخصات IP سرور و کلاینت و ... استفاده کنید .

eng.social
11-26-2010, 07:49 PM
خوب دوستا بعد یه عالمه توضیح دادن تازه آی کیو بنده یه تکونی خوردو فهمیدم اساتید چی دارن می گن (:68:)
خوب حالا می تونم بپرسم چطوری ریموت دسکتاپ کنم از طریق اینترنت؟
(می دونم شاید با یه جستجو بتونم به سوالم برسم ولی اگه یکی کمک کنه ممنون میشم)

exs1
11-26-2010, 08:53 PM
سلام
من یه کافی نت دارم
می خوام یتونم از توی خونه روی سرورم کنترل کامل داشته باشم.
می شه راهنماییم کنین؟
درضمن با عرض معضرت چون همچین یه کم تو این زمینه بی سوادم لطفا زیر دیپلم توضیح بدین :59:





نا امیدی مرگ است

دوست عریز شما مطمعنا از یه router استفاده میکنید در قسمت option های router قسمتی به نام port forward
وجود داره که میتونی به lan حود access پیدا کنی
برای دیدن ip خود ار سایت [Only registered and activated users can see links]
استفاده کن
راستی vnc هم حوبه برای محیط ګرافیکی

eng.social
11-30-2010, 09:31 AM
من بلاخره نتونستم یه جواب قطعی بگیرم
میشه یکی کمکم کنه!!!!!!!!!


:31:

chavir
11-30-2010, 09:51 AM
از این برنامه استفاده کن
رو سرور اجراش کن که بهت یه کد میده(بعد start) تو خونه هم از تب operator استفاده کن
البته یکبار باید از سرور اجازه دسترسی بدی

exs1
11-30-2010, 10:55 AM
از این برنامه استفاده کن
رو سرور اجراش کن که بهت یه کد میده(بعد start) تو خونه هم از تب operator استفاده کن
البته یکبار باید از سرور اجازه دسترسی بدی

این برنامه با connect شدن به یه router دیگه خیلی اروم کار میکنه که من رو سیستم خودم امتحان کردم حتی نصف صفحه من رو load نمی کنه

eng.social
12-03-2010, 09:09 PM
بالا خره از این همه مهندسی که اینجا هست یه نفر نتونست (یا بهتر بگم نخواست) به ما کمک کنه :22:






زکات علم آموختن آن است

HIDDEN-HUNTER
12-17-2010, 04:50 PM
یا باید ipvalid بگیری برای کافینت یا از مخابرات سرویس p2p بگیری یا از تولز هایی مثل teamviewer استفاده کنی

mohsen_p_s
02-13-2011, 12:02 PM
بالا خره از این همه مهندسی که اینجا هست یه نفر نتونست (یا بهتر بگم نخواست) به ما کمک کنه :22:






زکات علم آموختن آن است

دوست عزیز برای فعال کردن ریموت دسکتاپ :
1.یک یوزر ادمین بساز با پسورد
2.ریموت دسکتاپ رو روی سیستمت از طریق مسیر راست کلیک روی my computer و انتخاب تب remot و سپس فعال کردن ریموت دسکتاپ (تیکشو بزن) فعال کن
3.ای پی سیستم اصلیتو که باهاش بقیه کامپیوترا به اینترنت وصلن رو پیدا کن (البته اگه ولیده) اگه نیست باید یا بری ای پی ولید بگیری یا با یه دیال اپ کانکشن کانکت بشی تا ای پی ولید داشته باشی
4.برو خونه دستور mstsc رو تو run بزن
5.صفحه ریموت که اومد ای پی که قبلا به دست اوردی رو (ولید باشه ها) توش بزن
6.دگمه کانکت رو بزن و وقتی صفحه یوزر پسورد اومد وارد کن و log in کن!
امیدوارم ساده گفته باشم اگه باز سوالی داشتی بپرس ([Only registered and activated users can see links](

joyeroshan
02-13-2011, 01:17 PM
بالا خره از این همه مهندسی که اینجا هست یه نفر نتونست (یا بهتر بگم نخواست) به ما کمک کنه :22:






زکات علم آموختن آن است

دوست عزیز خلاصه مطلب همانطور که دوستان گفتند به و راه تقسیم میشه
1- دریافت آی پی valid (که ترجیع نمی دهم )
2- استفاده از ابزارهایی مثل team viewer که قابلیت بالایی دارند البته اینو اشاره کنم که جهت وصل شدن به سیستمت در کافی نت حتما باید یک نفر اونجا حضور داشته باشه تا access بهت بده اما وقتی از روش 1 استفاده کنی نیازی به این کار نیست کافی ویندوز 2003 سرور داشته باشی با dial connection وصل بشی بعد از طریق ریموت ویندوز از خونه اونو مشاهده کنی

asdesz
03-10-2011, 09:56 PM
روی کانکشنی که اینترنت وصل شدید کلیک کنید از تب details می تونید آی پی آدرس خود را ببینید.

می تونید از Run سپس Cmd و در محیط داس دستور ipconfig/all را نیز برای دریافت مشخصات IP سرور و کلاینت و ... استفاده کنید .
__________________

برای دیدن ip خود ار سایت [Only registered and activated users can see links]
استفاده کن
سلام لطفا مرا راهنمایی کنید من ایپی در سایت بالا میبینم با ایپی که در قسمت details میبینم فرق میکنه ولی اعدادش نزدیک به هم است و همیشه هم ثابت است
حالا من با کدوم ایپی که در روش های بالا گفته شده را برای ریموت دستاپ باید استفاده کنم
باتشکر

Mast3rJ0int
03-10-2011, 11:38 PM
سلام لطفا مرا راهنمایی کنید من ایپی در سایت بالا میبینم با ایپی که در قسمت details میبینم فرق میکنه ولی اعدادش نزدیک به هم است و همیشه هم ثابت است
حالا من با کدوم ایپی که در روش های بالا گفته شده را برای ریموت دستاپ باید استفاده کنم
باتشکر
درود !
درصد اشتباه برای این سایت ها وجود داره . بهترین راه اینه که تو CMD بزنی ipconfig ! یا میتونی از پجت های ipconfig استفاده کنی ! !
بدرود ! :29:

asdesz
03-11-2011, 02:47 AM
درود !
درصد اشتباه برای این سایت ها وجود داره . بهترین راه اینه که تو CMD بزنی ipconfig ! یا میتونی از پجت های ipconfig استفاده کنی ! !
بدرود !
من باید ایپی ادرس کانکشنی که به اینترنت وصل میشم را بگیرم یا ایپی کارت شبکه ای که به اینترنت وصله؟
و یک چیز جالب این است که اون ایپی که در سایت بالا نشون میداد با ایپی dns یکی است ،حالا سوالم من این است که این ایپی چه بدرد میخوره؟
با تشکر

asdesz
03-11-2011, 04:32 PM
خواهشا یکی به سوال ما جواب بده
ممنون

The Smith
04-01-2011, 12:28 AM
خواهشا یکی به سوال ما جواب بده
ممنون

دوسات عزیز اون IP اینترنت شما با IP کارت شبکه شما متفاوته! اکثر IP ها استاتیک هستند مگر اینکه از

ISP درخواست IP دینامیک ( Ip valid) کنید که برای remote desktop هم مناسب است.