توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : امنیت وایمکس
nancolgist
11-27-2010, 08:22 PM
سلام
من از مودم وایمکس ایرانسل استفاده میکنم و فکر میکنم این ماه هک شدم چون حدود 1.5گیگابایت بیشتر از حدی که دانلود کرده بودم در کنترل حسابم ثبت شده
میخواستم بدونم چطور این اتفاق افتاده؟آیا فقط با هکه شناسه و رمز میتونن از اکانت فرد استفاده کنند یا پیچیده تر از ایناست؟
و اینکه من بجز تغییر رمز چه کار دیگه ای برای جلوگیری از هک شدن وایمکسم انجام بدم؟
ممنون
koosha234
11-27-2010, 11:12 PM
سلام
من از مودم وایمکس ایرانسل استفاده میکنم و فکر میکنم این ماه هک شدم چون حدود 1.5گیگابایت بیشتر از حدی که دانلود کرده بودم در کنترل حسابم ثبت شده
میخواستم بدونم چطور این اتفاق افتاده؟آیا فقط با هکه شناسه و رمز میتونن از اکانت فرد استفاده کنند یا پیچیده تر از ایناست؟
و اینکه من بجز تغییر رمز چه کار دیگه ای برای جلوگیری از هک شدن وایمکسم انجام بدم؟
ممنون
اگه نوع مودمت رو بگی می تونیم بهتر راهنماییت کنیم !
مخصوصا اینکه wifi داره یا نه ؟
T0RNAD0
11-28-2010, 12:23 AM
سلام
ممنون
دوست خوب اگه مودمت وای فای نیست،پسورد کانفیگ مودمت که پیشفرض admin هستش رو عوض کن
حتی میتونی IP که باهاش وارد کانفیگ میشی رو عوض کنی که پیشفرض نباشه!
اگر هم مودم وای فای داری علاوه بر کارهای قبلی، یه اینکریپشن قویتر واسه وایرلسش انتخاب کن مثل WPA/2 و IP هم ست کن و از قابلیت مک فیلترینگ هم استفاده کن.
راه هایی هم هست واسه اینکه بتونی بفهمی کسی غیر از خودت از اینترنتت استفاده میکنه یانه،که دیگه نمیتونم تایپ کنم! از صبح چشم رو مانیتور بوده دیگه داره از حدقه میزنه بیرون!!
باقیه دوستان میان میگن.
خوش باشید.
T0RNAD0
11-28-2010, 12:33 AM
___
______
_________
City King
11-30-2010, 10:47 PM
راه هایی هم هست واسه اینکه بتونی بفهمی کسی غیر از خودت از اینترنتت استفاده میکنه یانه،که دیگه نمیتونم تایپ کنم! از صبح چشم رو مانیتور بوده دیگه داره از حدقه میزنه بیرون!!
باقیه دوستان میان میگن.
خوش باشید.
هیچکس که نیومد
پس فکر کنم تا الان استرا حت کردی:76: پس بگو چجوی بفهمیم؟
Devil_v9
12-01-2010, 01:45 AM
سلام
ممنون
شما چندتا راه داري !
اول اينكه اين آدرسو توي RUN تايپ كن : 192.168.1.1
user : admin
pass:admin
بعد برو رو تب آخر فكر كنم Security باشه پسوردتو عوض كن . (پسورد كانفيگ مودمت )
بعدشم LOG رو فعال كن كه اگه كسي وارد كانفيگ شد بتوني ردشو بگيري.
از اين نرم افزار مي توني استفاده كنيد براي محاسبه دقيق ميزان استفاده از پهناي باند :
Bandwidth Meter
:72: اسم شما محسن نيست ؟ من چند تا اكانت وايمكس زدم نكنه واس شما بوده ؟:83:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.