توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دستور cmd لطفا کمک
annae_ir
11-28-2010, 01:08 PM
با سلام !
من می خواهم shorcut پینگ یک IP را بر روی دسکتاپ قرار دهم تا دسترسی به ping راحتر باشه
کسی از دوستان می تواند به من کمک کنه ؟
ممنون میشم (انشا الله که کسی منظور من را متوجه شده باشه)
با سلام !
من می خواهم shorcut پینگ یک IP را بر روی دسکتاپ قرار دهم تا دسترسی به ping راحتر باشه
از run این کارو بکن t- رو هم بزن که ادامه داشته باشه
HIDDEN-HUNTER
11-28-2010, 01:49 PM
با سلام !
فایل پیوست رو با notepad باز کن و بجای ip 4.2.2..4 هر ip یا url قرار بده و بعد فابل رو save کن.
موفق باشی
-------------------------------------------------------------------------------
آموزش کامل شبکه از سطح مبتدی تا پیشرفته ([Only registered and activated users can see links])
سوال و جواب های شبکه و مطالب مرتبط با شبکه ( [Only registered and activated users can see links]
)
ابزاری برای هک اکانت ADSL تنها با یک Click! ([Only registered and activated users can see links])
آموزش کامل هک اکانت ADSL ([Only registered and activated users can see links])
آموزش ByPass کردن FireWall در زمان Injection ([Only registered and activated users can see links])
آموزش ByPass کردن FireWall سرور Windows با یه متود Priv8! ([Only registered and activated users can see links])
بالابردن امنیت سایت های PHP با یه ترفند ساده ([Only registered and activated users can see links])
alir77
11-28-2010, 01:59 PM
اگه منظورت اینه که یک url خاص رو می*خوای پینگش رو ببینی، کافیه که متن زیر رو:
@echo on
ping 9px.ir
pause
در یک فایل متنی ساده با پسوند BAT ذخیره کنی.
البته به جای 9px.ir آدرس سایتی که می*خوای رو قرار بده.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.