Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پسورد Administrator

mahdin
11-28-2010, 06:42 PM
سلام به همه خفن هاي اين كاره!
يه كامپوتر داريم كه نه CD ROM داره و نه USB يا به عبارتي پورت USB آن بسته شده است. بايوس هم پسورد دارد و امكان حذف پسورد آن نيست مگر اينكه پسورد را از طريقي بدست آورد.
تمام درايو C غير از فولدر دسكتاپ و My document بسته شده و Read Only مي باشند. تاكيد ميكنم تمام درايو C و تمام فولدرهاي آن.
همچنين رجيستري و هرجاي ديگري كه فكرش را بكنيد بسته است.
حال مي خواهم پسورد Administrator را درآورم نه اينكه پاك شود مي خواهم بدانم پسورد چيست.
راهي به ذهنتان مي رسد؟

LOcal
11-28-2010, 06:57 PM
يه كامپوتر داريم كه نه CD ROM داره و نه USB يا به عبارتي پورت USB آن بسته شده است. بايوس هم پسورد دارد و امكان حذف پسورد آن نيست مگر اينكه پسورد را از طريقي بدست آورد.
تمام درايو C غير از فولدر دسكتاپ و My document بسته شده و Read Only مي باشند. تاكيد ميكنم تمام درايو C و تمام فولدرهاي آن.
حال مي خواهم پسورد Administrator را درآورم نه اينكه پاك شود مي خواهم بدانم پسورد چيست.
راهي به ذهنتان مي رسد؟

سلام داداش شما یه کار راحت میتونی بکنی اول باطری روی مادربورد را در میاری بعد پسورد بایوس برداشته میشه
بعد از اینکه اومد بالا وقتی میخوای ویندوز را انتخاب کنی f8 را بزن برو توی safe mod از اونجا راحت میتونی پسورد را در بیاری :16:
به همین راحتی :))

mahdin
11-28-2010, 07:07 PM
عليك سلام داداش گفتم كه پسورد بايوس رو نميشه پاك كرد كيس پلمپ شده بعدش هم اگه به اين راه ها بود كه تا الان به نتيجه رسيده بودم فوقش پسورد رو يه جوري پاك مي كردم من مي خوام پسورد رو بدست بيارم بدون اينكه چيزي رو پاك كنم

boston
11-28-2010, 07:14 PM
با سلام...
طبق این تفاسیری که گفتین هیچ راهی برای نفوذ وجود ندارد...
تنها راه که در مورد این سیستم به نظرم می رسه از طریق پورت usb می باشد...
فقط باید این اطلاعات رو به من بدهین که آیا پورت مذکور از بصورت سخت افزاری بسته شده است یا خیر؟

AR455
11-28-2010, 08:41 PM
راهي به ذهنتان مي رسد؟

از این لینک این CD رو دانلود کن
[Only registered and activated users can see links]!download|147tl2|361071906|7vxpha.rar|138950

همراهش یه فیلم اموزشی داره من فیلم رو اینجا میزارم اول فیلم رو ببین اگه دوس داشتی CD رو دانلود کن

walkermj
11-28-2010, 08:52 PM
سلام خدمت بر و بچه های آشیانه .
بعضی ها بعلت این که پسورد خود ویندوز آسیب پذیر است از پسورد Bios که خیلی استوار تر است استفاده می کنند.

برای از کار انداختن رمزبايوس کامپيوتر چندين روش وجود دارد مانند: 1- در آوردن باتری ۲- جابجا کردن Jumper ها ۳- استفاده از دستورات در Command prompt داس ۴- استفاده از نرم افزارهای خاص ۵- عوض کردن آيسی سه روش اول سخت افزاری است واحتياج به باز کردن کيس دارد ولی روشهای 4 و 5 نرم افزاری است که بسيارساده ميباشد. من سعی ميکنم همه روشها را به شما آموزش بدم.
۱- درآوردن باتری : ابتدا بايستی باتری روی motherboard را در آورید و به وسيله يک سيم قطب مثبت و منفی جای باتری را به هم وصلکنيد و بعد از چند دقيقه باتری را در سر جای خود قرار دهيد. با اين کاراطلاعات CMOS به حالت اول بر ميگردد و شما ميتوانيد بعد ازروشن کردن کامپيوتر وارد صفحه setup کامپيوتر شويد بدون اينکه از شماپسورد بخواهد.
۲- جا به جا کردن Jamper ها: بر روی تمام matherboard ها يک Jamper است که از آن برای پاک کردن CMOS میتوان استفاده کرد.کنار اين Jamper معمولا عبارت Clr CMOS نوشته شده است. تنها کاری که بايد انجام دهيداين است که Jamper را از پايه۱و۲ در آورده و به پايه 3 و۴ نصب کنيد و دوباره به حالت اول بر گردانيد . با اين کار رمز بايوس پاک خواهد شد.
۳- استفاده ازدستورات CMD: برای استفاده ازاين روش بايستی مدل بايوس کامپيوتررا بدانيد برای اين کار دستور winmsd را در cmd يا run تایپ و اجرا کنيد تا صفحه System Information باز شود . ميتوانيد نوع بايوس خود را در قسمت BIOS Version/Date ببينيد. سپس بسته به نوع بايوس دستورات زير را در command prompt داس اجرا کنيد. نيز ميتوانيد کامپيوتر را با داس بالا بياوريد و اين دستورات را در خود محيط داس اجرا کنيد.
PHOENIX BIOS AWARD /AMI BIOS
DEBUG DEBUG
O 70 FF - O 70 17 -
O 71 17 - O 71 17 -
Q - Q -
BIOS GENERIC BIOS ...
DEBUG DEBUG
O 70 2E - O 70 2E -
O 71 0 - O 71 FF -
Q - Q -
اگر بايوس شما از نوعهای بالا نبود از دستور زير که برای هر نوع بايوس ميتوان به کار برد, استفاده کنيد.
DEBUG
A mov Ax
n0 out 70
Ax mov Ax
m0 out 71
Ax T
T را آنقدر بزنيد تا سيستم قفل کند بعد کامپيوتر را restart کنيد . اين روش باعث reset شدن BIOS سيستم ميشود( دردستور بالا به جای n رقم ۱ و به جای m رقم 0 قرار دهيد)
۴- استفاده از نرم افزارهای خاص: می توان از برخی نرم افزارها برای پاک کردن رمز بايوس استفاده کرد مانند *Bios Crack ها و ۰۰۰ ۵- عوض کردن آيسی : اگر هيچکدام از روشهای بالا جواب نداد بايستی آيسی CMOS را با يک آيسی از همان نوع عوض کنيد يا اينکه از نو برنامه ريزی کنيد که اين کار هم مهارت میخواهد وهم ابزار مخصوص برای پيدا کردن آيسی CMOS به دفترچه motherboard مراجعه کنيد. با اين روش اطلا عات به حالت اوليه بر ميگردد ولی می توانيد مشخصات خود را دوباره در setup وارد کنيد.

تشکر بادتون نره :71:
:61:

mahdin
11-28-2010, 09:07 PM
سلام و تشکر از همه ارسال ها
من خواهش می کنم لطفا دوباره اصل سوال را بخوانید بابا این کامپیوتر CD ROM نداره لینک دانلود CD میذارید برا چی:33:
ضمنا usb از طریق بایوس بسته شده که طبعا پسورد داره و اگر میشد پسورد رو پاک کرد و یا باتری برداشت که مشکلی نبود
ضمنا این روش آخر در مورد پاک کردن پسورد بایوس تست شده برای این روش باید با DOS سیستم رو بالا آورد که امکانش نیست تازه پسورد پاک می شود که ته گند کاری است.

aali362
11-28-2010, 09:10 PM
از این لینک این cd رو دانلود کن
[Only registered and activated users can see links]!download|147tl2|361071906|7vxpha.rar|138950

همراهش یه فیلم اموزشی داره من فیلم رو اینجا میزارم اول فیلم رو ببین اگه دوس داشتی cd رو دانلود کن

اگه یه فایل آموزش هم میزاشتید و میگفتید دارید چی کار میکنید خیلی خوب میشد ما که چیزی نفهمیدیم:88:

mahdin
11-28-2010, 09:16 PM
اگه یه فایل آموزش هم میزاشتید و میگفتید دارید چی کار میکنید خیلی خوب میشد ما که چیزی نفهمیدیم:88:

من این لینک رو ندیدم چون به کارم نمیاد ولی برای کامپیوتری که CD ROM داشته باشه یه راه ساده است و اونم استفاده از برنامه ophcrack ([Only registered and activated users can see links])است که راحت رو یه CD رایت میشود و وقتی که با این CD بوت بشی پسوردها رو بهت میده

AR455
11-28-2010, 10:14 PM

پس اون فیلم چیه!!
فقط اسپم میدید :72:

Easy_Easy
11-28-2010, 11:24 PM
راهي به ذهنتان مي رسد؟

منم شرایطی دقیقا برابر با شمارو توی محل کارم داشتم و دارم...
ولی با روشهای زیر پسورد ادمینو هکیدم... (administrator)

میرم سر اصل مطلب :

شما باید از روش pwdump استفاده کنی (امیدوارم آشنایی داشته باشی. چون قدیمیه ولی بد جواب میده)

شما هیچ ورودی و خروجی نداری !

- پس چه طوری فایلهای pwdump رو انتقال بدم ؟؟

این طوری :

اگه : 1 - ادمین شبکه تون (یا سرور) به اینترنت متصل باشه 2 - نرم افزار Outlook روی سیستمت نصب باشه

اونوقت : میتونی یه ورودی توسط جیمیل برای انتقال فایل داشته باشی (با اینکه سیستم شما اینترنت نداره !)

توضیح : نرم افزار اوت لوک از طریق پروتکل POP3 به جیمیل به صورت رایگان کانکت میشه. اوت لوکو که ران میکنی اگه سرورتون به اینترنت کانکت باشه، از طریق پروتکل POP3 از مسیر شبکه خودت به سرورتون وصل میشی و از اینترنت اون برای کانکت شدن به گوگل استفاده میکنی Send و Resive که انجام میدی از سرورتون به سیستم خودت بر میگرده. که به هیچ وجه ادمین سرور متوجه نمیشه. حتی Isaserver هم نمی فهمه (در حالت عادی)

پس : با اوت لوک به جی میلت کانکت شو (اگه بلد نیستی سرچ کن یاد بگیر کاری نداره)... اگه تونستی کانکت بشی و میل چک کنی حله. فایلهای pwdump رو به جی میلت بفرست و با اوت لوک بگیر و بریز رو سیستمت.

و با فایل pwdump.exe پسورد SAM ویندوز رو بکن !

با نرم افزار Cain یا .... کرکش کن :87:

"من سیستم محل کارم اینترنت نداره ولی با اوت لوک 1 ساله جی میل چک میکنم و ادمین هم نفهمیده !!!! " (هنوز دقیق نفهمیدم چه طوری ولی شما هم حتما تست کن شاید جواب بده!)

در ضمن اگه تونستی به جیمیلت کانکت بشی، میتونی نرم افزار PasswordTools.exe رو به سیستمت انتقال بدی و برنامه رو ران کنی، (خواستی پ.خ کن بهت میدم) و کابل شبکه رو بکشی، و عصر که کارت تموم شد برنامه رو Start کنی تا صبح دونه دونه پسوردهای Administrator رو تست کنه و خبرشو بهت بده !

exkalebor
11-29-2010, 02:46 AM
راهي به ذهنتان مي رسد؟

من یه راه بلدم نمیدونم به دردت میخوره یا نه. آخه بیشتر میخونم تا پست بزنم
اگه CMD داری میشه پسورد رو Rset کرد.
با دستور Net user administrator pass
می تونی یه Net user/? fnd .
موفق باشی

am118
11-29-2010, 07:05 AM
راهي به ذهنتان مي رسد؟

سلام دوست عزیز--
مدل بایوستو چک کن ...
اکثر بایوسها پسوردهای از قبل تعریف شده دارند..
اگه مدل بایوس شما از اون نوع بود میتونین وارد تنظیمات بایوس بشین....
با این محدودیت ها که شما گفتین احتمالا cmd هم بستست....شاید سیستم دانشگاه باشه...
اما این روش احتمال داره جواب بده

mahdin
11-29-2010, 08:36 AM
منم شرایطی دقیقا برابر با شمارو توی محل کارم داشتم و دارم...
ولی با روشهای زیر پسورد ادمینو هکیدم... (administrator)

میرم سر اصل مطلب :

شما باید از روش pwdump استفاده کنی (امیدوارم آشنایی داشته باشی. چون قدیمیه ولی بد جواب میده)

شما هیچ ورودی و خروجی نداری !

- پس چه طوری فایلهای pwdump رو انتقال بدم ؟؟

این طوری :

اگه : 1 - ادمین شبکه تون (یا سرور) به اینترنت متصل باشه 2 - نرم افزار outlook روی سیستمت نصب باشه

اونوقت : میتونی یه ورودی توسط جیمیل برای انتقال فایل داشته باشی (با اینکه سیستم شما اینترنت نداره !)

توضیح : نرم افزار اوت لوک از طریق پروتکل pop3 به جیمیل به صورت رایگان کانکت میشه. اوت لوکو که ران میکنی اگه سرورتون به اینترنت کانکت باشه، از طریق پروتکل pop3 از مسیر شبکه خودت به سرورتون وصل میشی و از اینترنت اون برای کانکت شدن به گوگل استفاده میکنی send و resive که انجام میدی از سرورتون به سیستم خودت بر میگرده. که به هیچ وجه ادمین سرور متوجه نمیشه. حتی isaserver هم نمی فهمه (در حالت عادی)

پس : با اوت لوک به جی میلت کانکت شو (اگه بلد نیستی سرچ کن یاد بگیر کاری نداره)... اگه تونستی کانکت بشی و میل چک کنی حله. فایلهای pwdump رو به جی میلت بفرست و با اوت لوک بگیر و بریز رو سیستمت.

و با فایل pwdump.exe پسورد sam ویندوز رو بکن !

با نرم افزار cain یا .... کرکش کن :87:

"من سیستم محل کارم اینترنت نداره ولی با اوت لوک 1 ساله جی میل چک میکنم و ادمین هم نفهمیده !!!! " (هنوز دقیق نفهمیدم چه طوری ولی شما هم حتما تست کن شاید جواب بده!)

در ضمن اگه تونستی به جیمیلت کانکت بشی، میتونی نرم افزار passwordtools.exe رو به سیستمت انتقال بدی و برنامه رو ران کنی، (خواستی پ.خ کن بهت میدم) و کابل شبکه رو بکشی، و عصر که کارت تموم شد برنامه رو start کنی تا صبح دونه دونه پسوردهای administrator رو تست کنه و خبرشو بهت بده !

سلام و تشكر
اتفاقا قبل از ارسال اين پست اين روش رو تست كردم جواب نداد. شما هر چي كه فكرش را بكني بسته است من كه ديگه عقلم به جايي قد نميده.:77: اين برنامه رو هم اگه ميشه بذار تست مي كنيم ببينيم چي ميشه.
در مورد ديگر ارسال ها خب اگر بايوس ها پسوردهاي از قبل تعريف شده دارند چي هست؟؟

exs1
11-29-2010, 09:47 AM
سلام و تشكر
اتفاقا قبل از ارسال اين پست اين روش رو تست كردم جواب نداد. شما هر چي كه فكرش را بكني بسته است من كه ديگه عقلم به جايي قد نميده.:77: اين برنامه رو هم اگه ميشه بذار تست مي كنيم ببينيم چي ميشه.
در مورد ديگر ارسال ها خب اگر بايوس ها پسوردهاي از قبل تعريف شده دارند چي هست؟؟

اگه میتونی با یه live cd لینوکس مثل ubuntu بالا بیا اونجا میتونی c رو باز کنی برو داخل
C:\windows\system32\config
فایل sam رو کاپی بگیر بعدشم بیا داخل یه کامپیوتر دیگه با pwdump اونو dump کن بعدشم با john-the-ripper اونو کرک کن به همین راحتی

morita
11-29-2010, 10:03 AM
راهي به ذهنتان مي رسد؟

دوست عزیز شما با این برنام 1st.Security.Agent یا برنامه مشابه اون می تونی.
البته من میدونم که شما کجا مشغول به کار هستید و ............

mahdin
11-29-2010, 10:22 AM
اگه میتونی با یه live cd لینوکس مثل ubuntu بالا بیا اونجا میتونی c رو باز کنی برو داخل
c:\windows\system32\config
فایل sam رو کاپی بگیر بعدشم بیا داخل یه کامپیوتر دیگه با pwdump اونو dump کن بعدشم با john-the-ripper اونو کرک کن به همین راحتی

ظاهراً يا من بد مي نويسم يا شما بد مي خوانيد اين دفعه با فونت درشت نوشتم كه به چشم همه بياد
اين كامپيوتر cd rom نداره.......:53:

mahdin
11-29-2010, 10:27 AM
اگه cmd داری میشه پسورد رو rset کرد.
با دستور net user administrator pass
می تونی یه net user/? Fnd .
موفق باشی

دوست عزيز اين روش با يوزر محدود شده كار نمي كنه فقط يوز ادمين مي خواد

mahdin
11-29-2010, 10:43 AM
دوست عزیز شما با این برنام 1st.security.agent یا برنامه مشابه اون می تونی.
البته من میدونم که شما کجا مشغول به کار هستید و ............

عليك سلام دوست عزيز اين برنامه كه دادي چيكارش كنم!! البته دستت درد نكنه يه كم كارم رو راه ميندازه!
راستي خاك بر سرم شد لو رفتيم!:22:

rasool01
11-29-2010, 11:52 AM
سلام

متاسفم دوستان اصلا به درخواست این دوستمون دقت نکردن .

آقا من همین کار را در شرکت یکی از دوستام داشتم . همه چیز بسته بود و اینترنت هم نداشت . (قابل توجه دوستان ، با دسترسی یوزر نمیشه کامند ریست پسورد رو انجام داد چون احتمالا زیاد بسته است .)

من رو یه لپ تاپ metasploit رو نصب کردم از طریق کابل cross به کامپیوتر وصل شدم و .... روش آن هم میتونین تو سایت پیدا کنین .
حالا یا پس رو عوض می کنین یا با در آوردن hashیا domain hash credential آنرا کرک میکنی و می فهمی پس ان چیه .

بای :97::97:

mahdin
11-29-2010, 01:56 PM
سلام

متاسفم دوستان اصلا به درخواست این دوستمون دقت نکردن .

آقا من همین کار را در شرکت یکی از دوستام داشتم . همه چیز بسته بود و اینترنت هم نداشت . (قابل توجه دوستان ، با دسترسی یوزر نمیشه کامند ریست پسورد رو انجام داد چون احتمالا زیاد بسته است .)

من رو یه لپ تاپ metasploit رو نصب کردم از طریق کابل cross به کامپیوتر وصل شدم و .... روش آن هم میتونین تو سایت پیدا کنین .
حالا یا پس رو عوض می کنین یا با در آوردن hashیا domain hash credential آنرا کرک میکنی و می فهمی پس ان چیه .

بای :97::97:

آقا بي خيال اصلا نخواستيم دو خط اول اين رو خوندم دلم خوش بود يكي فهميده چي مي گم ولي ظاهراً همه تو خوندن مشكل دارن!!
عزيز من همه چيز بسته است read only است

Easy_Easy
11-29-2010, 09:05 PM
سلام و تشكر
اتفاقا قبل از ارسال اين پست اين روش رو تست كردم جواب نداد. شما هر چي كه فكرش را بكني بسته است من كه ديگه عقلم به جايي قد نميده.:77:

یه روش دیگه رو هم من انجام دادم خیلی باهال بود. با پلمپ در کیسو باز کردم.

درسته کیس شما پلمپ شده ولی یه پیچ بالا داره یه پیچم پایین. و یه دونه پلمپ هم داره وسط اون دو پیچ (حالا شاید ردیفش فرق کنه ولی مهم نیس)

اگه پلمپه یه کم شل باشه حله. اونوقت شما پیچا رو باز می کنی (یواشکی کسی نبینه) بعد یه دستت رو بزار روی پلمپ که سربش خراب نشه و درب کیس رو به سمت خودت (یعنی پشت کیس) بکش که قلابهای کیس از تو قاب در بیاد.

بدش پلمپ رو همینطوری که با دست نگر داشتی، درب کیس رو خیلی آروم باز کن. در این حالت پلمپ نقش لولا رو بازی میکنه.

بعدشم که دیگه باطری رو در بیار و برو تو بایوس usb هاتو باز کن. و آخر کار هم یه پسورد برای بایوس بزار و به کسی نگو.
اگه ادمین اومد دید پسورد عوض شده یه نیگاه به پلمپ میکنه، می بینه مشکل نداره، بعد به خودش شک میکنه (شاید پسوردش رو فراموش کرده)

من دقیقا همین کارو چندین بار انجام دادم. پلمپ هیچ مشکلی پیدا نمیکنه و سرجاش می مونه. ادمین هم یکی دوبار اومد جند تا پسورد زد سرش گیج رفت بی خیال شد (پسورد بایوسم هم واسه خودم موند ! )

حتما تست کن !

اين برنامه رو هم اگه ميشه بذار تست مي كنيم ببينيم چي ميشه.

برنامه PasswordTools رو هم ضمیمه کردم واست. اگه سوالی در موردش داشتی (که نداری خودت حرفه ای هستی) در خدمتم.

mahdin
12-03-2010, 04:43 PM
یه روش دیگه رو هم من انجام دادم خیلی باهال بود. با پلمپ در کیسو باز کردم.

درسته کیس شما پلمپ شده ولی یه پیچ بالا داره یه پیچم پایین. و یه دونه پلمپ هم داره وسط اون دو پیچ (حالا شاید ردیفش فرق کنه ولی مهم نیس)

اگه پلمپه یه کم شل باشه حله. اونوقت شما پیچا رو باز می کنی (یواشکی کسی نبینه) بعد یه دستت رو بزار روی پلمپ که سربش خراب نشه و درب کیس رو به سمت خودت (یعنی پشت کیس) بکش که قلابهای کیس از تو قاب در بیاد.

بدش پلمپ رو همینطوری که با دست نگر داشتی، درب کیس رو خیلی آروم باز کن. در این حالت پلمپ نقش لولا رو بازی میکنه.

بعدشم که دیگه باطری رو در بیار و برو تو بایوس usb هاتو باز کن. و آخر کار هم یه پسورد برای بایوس بزار و به کسی نگو.
اگه ادمین اومد دید پسورد عوض شده یه نیگاه به پلمپ میکنه، می بینه مشکل نداره، بعد به خودش شک میکنه (شاید پسوردش رو فراموش کرده)

من دقیقا همین کارو چندین بار انجام دادم. پلمپ هیچ مشکلی پیدا نمیکنه و سرجاش می مونه. ادمین هم یکی دوبار اومد جند تا پسورد زد سرش گیج رفت بی خیال شد (پسورد بایوسم هم واسه خودم موند ! )

حتما تست کن !

برنامه passwordtools رو هم ضمیمه کردم واست. اگه سوالی در موردش داشتی (که نداری خودت حرفه ای هستی) در خدمتم.

قربون دستت ولي من ترجيح ميدم كه اين كار رو نكنم چون اينجا كاملا زير ذره بين هستم و فكر كنم تمام كارهاي من چك ميشه ديگه اگه پسورد رو بتركونم كه در چشم به هم زدني اخراج ميشم
برا برنامه هم ممنون

shf4ns
01-13-2011, 11:19 AM
سلام دوست عزيز شماره 12 جواب خوبي داده من تست كردم جواب داد

اگه CMD داری میشه پسورد رو Rset کرد.
با دستور Net user administrator pass
می تونی یه Net user/? fnd .

برو داس اين دستور رو عينا تايپ كن
c:\net user administrator 123

پسوورد به 123 عوض ميشه راحت

Cheap Wow Gold
01-13-2011, 11:19 PM
I was righteous wondering if anyone has wow gold us ([Only registered and activated users can see links]) fitting stratagies after getting gold... im wiped out bored with of walking 'round ill-starred ;_;
Thanks seeking the pinch

wit.dark
01-14-2011, 12:48 AM
سلام داداش شما یه کار راحت میتونی بکنی اول باطری روی مادربورد را در میاری بعد پسورد بایوس برداشته میشه
بعد از اینکه اومد بالا وقتی میخوای ویندوز را انتخاب کنی f8 را بزن برو توی safe mod از اونجا راحت میتونی پسورد را در بیاری :16:
به همین راحتی :))

کپباسلام بخ خدمت دوست عزیزمون
این دوستمون تا اونجایی که گفت باطری را بردار درست گفت اما اگه مدیریتتون رمز داشته باشه از تو Safe moodنمیتونید بردارید چون اونجا هم رمز می خواهد اما شما دوست عزیز بازم سوال کنید من رو جواب دوستمون تونستم کمکت کنم وگر نه یک پس بلد بودم اگه پیداش کردم حتما برات میفرستم
با تشکر
گ.س.س.ن.م

wit.dark
01-14-2011, 01:04 AM
ورود به سیستم های افراد ناشی(پسورد دارند)
با سلام
خب امروز دیدم حوصلم سر رفته گفتم بزار یک چیز گفته باشم
بد نیست ولی خوبم نیست
رایانه را روشن کردیو رسیدی به اونجا که پسورد میخواد
اِ پسورد میخواد از کجا ؟؟؟
داداشم میدونه !؟نه
مامانم میدونه !؟نه
خب هیچکس نمیدونه خودمم که یادم رفته
چیکار کنم
میای عقب شیرجه میری تو مانیتور صفحه باز میشه و وارد ویندوز که نه وارد سیستم میشی ولی اگه میخوای وارد ویندوز بشی
اول کلیدهایAli+Ctrl+deleteرا دوبار یا نمیدونم سه بار میزنی یک صفحه با میشه مینویسی چی
به جایUser Name می نویسی Administrator و جای Passwordرا هم خالی میزاری
شد شد تشکر کن نشدم نشد تشکر نکن کردیم مشکل نداره!!!
باتشکر
گ.س.س.ن.م

Code-X
01-14-2011, 02:30 AM
سلام
من دقیقا شرایط دوست عزیزمونو درک کردم
فقط یه سوال
ببخشید این سیستم به اینترنت دسترسی داره؟
اگه داره می تونین از نرم افزار استفاده کنین:
و فایلهای مورد نیازتونو از طریق اینترنت دانلود کنین
حالا شما چجوری پسوردو بدست بیارین؟
یه نرم افزار بود که اسمش بود XP Password Cracker که کارش کرک پسورد با دیکشنری بود و توسط یه ایرانی نوشته شده بود
شما این نرم افزار رو میگیرین و بعد یه دیکشنری مناسب میگیرین و بعد دیکشنری رو با نرم افزار لود کنین
متاسفانه لینک دانلود این نرم افزار رو ندارم ولی میگردم اگه داشتم فردا یا پس فردا براتون میزارم
ضمنا نرم افزار یه دیکشنری داشت ولی زیاد قوی نبود
پس شما فعلا دنبال یه دیکشنری باشین
تهیه دیکشنری مناسب با شما

mahdin
01-19-2011, 04:14 PM
ورود به سیستم های افراد ناشی(پسورد دارند)
با سلام
خب امروز دیدم حوصلم سر رفته گفتم بزار یک چیز گفته باشم
بد نیست ولی خوبم نیست
رایانه را روشن کردیو رسیدی به اونجا که پسورد میخواد
اِ پسورد میخواد از کجا ؟؟؟
داداشم میدونه !؟نه
مامانم میدونه !؟نه
خب هیچکس نمیدونه خودمم که یادم رفته
چیکار کنم
میای عقب شیرجه میری تو مانیتور صفحه باز میشه و وارد ویندوز که نه وارد سیستم میشی ولی اگه میخوای وارد ویندوز بشی
اول کلیدهایAli+Ctrl+deleteرا دوبار یا نمیدونم سه بار میزنی یک صفحه با میشه مینویسی چی
به جایUser Name می نویسی Administrator و جای Passwordرا هم خالی میزاری
شد شد تشکر کن نشدم نشد تشکر نکن کردیم مشکل نداره!!!
باتشکر
گ.س.س.ن.م

خسته نباشي
واقعا خودت به اين نتيجه رسيدي يا كسي كمكت كرد
عزيز من كامپيوتري كه تو يه شركت داره كار ميكنه طبعا پسورد admin داره

boston
01-19-2011, 04:44 PM
با سلام به دوست عزیز......

با توجه به تفاسیری که گفتید این سیستم شما پورت USB داره...
ولی به احتمال خیلی زیاد این سیستم پورت مذکور را با برنامه بسته است..
به شما یه کاری میدهم رو سیستم فوق امتحان کن اگه جواب داد به من پیام خصوصی بده می گم چیکار کنی...
وارد سیستم که شدی این چهار تا کلید رو بگیر با هم اگه یه صفحه در خواست رمز اومد کارت حله...و بیا به من پیام خصوصی بده...
این 4 تا کلید اینه:
Alt+Ctrl+Shift+F
فراموش نکن که باید کاملا به سیستم لاگین شده باشی....یه کار دیگه بکن ببین Task Manager سیستم باز است
موفق باشی.

Cidsderge
01-19-2011, 07:16 PM
order vardenafil vardenafil pills ([Only registered and activated users can see links]), vardenafil 20 mg tablet vardenafil generic vardenafil 20 mg tablets buy vardenafil ([Only registered and activated users can see links]). buy amoxicillin online buy cheap amoxicillin amoxicillin buy online ([Only registered and activated users can see links]) amoxicillin buy online buy amoxicillin without prescription amoxicillin pill . vardenafil 20 order vardenafil cheap vardenafil , cost of azithromycin ([Only registered and activated users can see links]) buy azithromycin without prescription azithromycin online .