توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دانلود جدیدترین نسخه کامپوننت افزایش امنیت جوملا RSFirewall!rev23 نال شده
darkc0d3r
11-29-2010, 12:17 AM
کامپوننت های تیم rsjoomla در همه زمینه ها سایت جوملایی شما را به بهترین امکانات مجهز میکنند اما از انجا که این کامپوننت ها گرانقیمت هستند و در ایران امکان خرید این الحاقات وجود ندارد لذا آخرین نسخه کامپوننت افزایش امنیت و بررسی امنیت سیستم و سرور جوملا را برای دانلود قرار دادم که این نسخه امکانات زیر را دارا میباشد:
1-ارتقای امنیتی سایت شما به بالا تربن حد
2-اسکنر فعال امنیتی که سایت شما را در مقابل حملات در امان نگه میدارد
3-سیستم قفل گذاری پیشرفته که در این حالت دسترسی به بخشها محافظت شده سیستم به هیچ عنوان میسر نخواهد بود
4-محافظت از کامپوننت های دارای ضعف امنیتی بدین شکل که این افزونه تمامی ورودی ها را بررسی میکند
5-بررسی هسته جوملا و سطوح دسترسی فایلها و همچنین اعلام آخرین تغییرات فایلها و گرفتن تاییدیه مجاز بودن تغییرات از شما
و ........
آخرین ویرایش این افزونه به همراه اسکرین شات ضمیمه شد !
نصب این افزونه به تمامی مدیران سایت های جوملا شدیدا توصیه میشود
sadeghspy
04-12-2011, 09:02 PM
سلام
ورژن 23 جدید این که نال باشه رو کسی سراغ نداره
mhda74
06-19-2011, 04:56 AM
اینم نسخه ی جدید این کامپوننت که به صورت نال شده در اختیار شما عزیزان قرار می گیره.
در ادامه توضیحات darkc0d3r عزیز از ویژگی های این کامپوننت می توان به موارد زیر اشاره کرد:
• داشتن سیستم قفل سیستم که واقعا این افزونه رو به یکی از بهترین افزونه ها از این دست خوب تبدیل می کند. با فعال نمودن این افزونه همه فعالیت هایی ممکن است یک کاربر بتواند بوسیله آن در سیستم جوملا اختلال ایجاد نماید را کنترل نموده و امکان نصب و یا حذف هر فایلی را بوسیله مهاجم از بین میبرد همچنین این سیستم ارور های حملات دی داس و حمله ها را به ایمیل شما ارسال مینماید و تا حدودی نیز مانع از این دست از حملات میگردد.
• تست امنیتی کلی از سایت
• درست کردن پرمیشن ها
• برسی پسودر های ضعیف
• جلوگیری از تغییرات نا خوداگاه و بدون آگاهی
• برسی کد های مخرب php
• برسی کد های مخرب html
• برسی کد های مخرب اسکوال
• برسی کامپوننت های مخرب
• جلوگیری از دی داس و مسدود کردن آیپی
• سیستم تخصصی لوک دان
• و ده ها امکان دیگر...
آخرین نسخه این افزونه ضمیمه شد !
moonlove
07-05-2011, 11:31 AM
اینم نسخه ی جدید این کامپوننت که به صورت نال شده در اختیار شما عزیزان قرار می گیره.
در ادامه توضیحات darkc0d3r عزیز از ویژگی های این کامپوننت می توان به موارد زیر اشاره کرد:
• داشتن سیستم قفل سیستم که واقعا این افزونه رو به یکی از بهترین افزونه ها از این دست خوب تبدیل می کند. با فعال نمودن این افزونه همه فعالیت هایی ممکن است یک کاربر بتواند بوسیله آن در سیستم جوملا اختلال ایجاد نماید را کنترل نموده و امکان نصب و یا حذف هر فایلی را بوسیله مهاجم از بین میبرد همچنین این سیستم ارور های حملات دی داس و حمله ها را به ایمیل شما ارسال مینماید و تا حدودی نیز مانع از این دست از حملات میگردد.
• تست امنیتی کلی از سایت
• درست کردن پرمیشن ها
• برسی پسودر های ضعیف
• جلوگیری از تغییرات نا خوداگاه و بدون آگاهی
• برسی کد های مخرب php
• برسی کد های مخرب html
• برسی کد های مخرب اسکوال
• برسی کامپوننت های مخرب
• جلوگیری از دی داس و مسدود کردن آیپی
• سیستم تخصصی لوک دان
• و ده ها امکان دیگر...
آخرین نسخه این افزونه ضمیمه شد !
واقعا مرسی از اینکه این افزونه رو به بقیه معرفی کردید. ولی متاسفانه بعد از دانلود شدن فایل اکسترکت نمیشه.
لطفا فایل رو بررسی کنید .
با تشکر از شما.
mhda74
07-05-2011, 12:41 PM
فایل بررسی شد.
هیچ مشکلی نداشت.
با چی اکسترکت میکنید؟
moonlove
07-06-2011, 01:28 PM
سلام. خوب فایل وین زیپ هست . یعنی مثلا روی هر فایلی که در وین زیپ ( همون فایلی که شما واسه دانلود گذاشتین ) دابل کلیک میکنم تا باز بشه پیغام خطا میده و فایل رو باز نمیکنه یا وقتی که بخوام کل فایل ها رو از وین زیپ به یک پوشه منتقل کنم پیغام خطا میده . و در نتیجه در قسمت مدیریت جوملا هم وقتی میخوام نصبش کنم با پیغام خطا مواجه میشم.
mhda74
07-06-2011, 01:31 PM
من نمیدونم مشکل شما چیه ولی خب دوباره برات آپ میکنم.
صبر کن...
oggiii
10-23-2011, 05:07 AM
آقا منم نتونستم ازش استفاده کنم !؟!!
این ارور رو میده ؟!
Rsf_warning_helper_missing
ایراد در ساخت منوی مدیریت
rsf_warning_helper_missing
darkc0d3r
10-23-2011, 09:45 AM
آقا منم نتونستم ازش استفاده کنم !؟!!
این ارور رو میده ؟!
Rsf_warning_helper_missing
ایراد در ساخت منوی مدیریت
rsf_warning_helper_missing
شما این نسخه رو نصب کنید
[Only registered and activated users can see links]
oggiii
10-23-2011, 02:26 PM
شما این نسخه رو نصب کنید
مرسی مشکلی که پیش امد زد ایراد در ساختار مدیریت بعد پلاگین رو که روشن کردم مشکل حل شد !!
سئوال من اینه که تنظیمات ِ ار اس فایروال باید به همین صورت پیشفرض باشه ! یا باید تغییراتی به وجود بیاریم
در صورتی که باید تغییراتی به وجود بیاد چجوری و در کجا ؟!
darkc0d3r
10-23-2011, 02:43 PM
تغییرات با توجه به نیازهاتون باید صورت بگیره ، فرمول یکسان نیست من ممکنه از یک قابلیت نخوام استفاده کن شما بخوای ، یکم زمان بذارید و تمامی تنظیماتو یه نگاه دقیق بندازید ، با توجه به نیازهاتون تصمیم بگیرید چی نیاز دارید
oggiii
10-23-2011, 02:55 PM
اگر به طور پیشفرض باشه مشکلی که به وجود نمیاد ؟!!
ممنون از راهنماییتون ببخشید سئوال دیگه ای داشتم !
من موقعی که نصب کردم تمام تنظیمات امد روی صفحه و به تمام بخش های ار اس فایروال دسترسی داشتم ! اما موقی ذخیره کردم و بستم دیگه اون صفحه اصلی رو ندیدم !
یعنی نه در قسمت ماژول ها اضافه شد !! نه در منوی کامپوننت ها !!!
من چطوری میتونم دوباره به اون تنظیمات دسترسی داشته باشم ؟!
با تشکر
darkc0d3r
10-23-2011, 03:01 PM
در حالت عادی خیلی تنظیمات شخصی سازی نشده اما مشکل خاصی هم پیش نمیاد
برای رفتن به بخش مربوط به کامپوننت وارد مسیر زیر بشید
/administrator/index.php?option=com_rsfirewall
oggiii
10-23-2011, 11:10 PM
ممنون از لطفت !
من الان تمام این کارا رو دارم در لوکال هاست انجام میدم !
مثلا مطالب سایت رو یا ماژول ها رو نصب می کنم یا تنظیمات قالب و حتی همین ار اس فایروال
می خوام بپرسم من میتونم همینارو یکجا با تنظیمات انجام شده در هاست آپلود کنم یا باید از اول تنظیمات رو انجام بدم ؟!
اگر میتونم و امکانش هست یه توضیح بدید اگر هم که در این تاپیک امکانش نیست اشکالی نداره !
darkc0d3r
10-23-2011, 11:46 PM
بله شما میتونید تمام کارتونو در لوکال لنجام بدید ، اموزش بکاپ گرفتن و افزونه مورد نیاز هم در انجمن موجوده بوسیله سیستم بکاپ میتونید تو لوکال بکاپ بگیرید و به هاست منتقل کنید
N I K I T A
02-07-2012, 12:53 PM
ببخشید پست قدیمی بالا میارم ،
اما بعد از نصب وقتی میخوام فایروالم رو تنظیم کنم این ارور را میده!
404 - An error has occurred.
Component not found
Return to Control Panel
روی لوکال هاست*
darkc0d3r
02-07-2012, 09:10 PM
افزونه به درستی نصب شده ضمنا یکی دیگه از دوستان rev28 رو قرار دادن اونو سرچ کنید و نصب کنید
Partizan
02-10-2012, 07:17 PM
REV 33 قرار داده شد:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.