توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک برای دیتابیس
parsa_91
12-02-2010, 12:18 PM
سلام. میدونم شاید مثل تاپیکم قبلا بوده ولی هر چی گشتم یا لینک برنامه ها از کار افتاده بود یا چیزی که میخواستم رو توضیح نداده بودند.
من میخوام از دیتابیس یک سایت مشخص فایل کانفینگش رو در اختیار بگیرم (اطلاعاتش) .
روش پیدا کردن target و چگونگی مشخص کردن نام . ورژن . آسیب پذیری رو تا یه جاهایی کار کردم و بلد شدم ولی اینو نمیدونم چطوری به سایت مورد نظرم دسترسی داشته باشم( یعنی چطوری آسیپ پذیری مثل : inurl:index.php?id= رو ازش بفهمم )
اگه میشه لطفا کمکم کنید. خواهش میکنم . ممنون:17:
دوست خوبم جستجو کنید یکی از متد های خواندن کانفیگ Sym لینک هست .
parsa_91
12-02-2010, 02:24 PM
دوست خوبم جستجو کنید یکی از متد های خواندن کانفیگ sym لینک هست .
ممنون. ولی اگه میشه به سوالاتم کامل جواب بدین . بازم ممنون:44:
================================================== ====================================من از این سایت [Only registered and activated users can see links] باگ پیدا کردم. ورژنش 4 هست ولی وقتی میخوام نام table رو پیدا کنم وقتی این رو اضافه میکنم
[Only registered and activated users can see links] tablename--
جای tablename هرچی میذارم این ارور رو میده
Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /hsphere/local/home/rajinduw/archdioceseofcolombo.com/news.php on line 356
میشه بگین مشکل کجاست . من هرچی سایت خواستم هک کنم با نام تبل مشکل داشتم. خواهشا کمک کنید
این سایت قصیه اش چیه باز نکرده ارور داد [Only registered and activated users can see links]
Satanic2000
12-02-2010, 03:13 PM
ممنون. ولی اگه میشه به سوالاتم کامل جواب بدین . بازم ممنون:44:
================================================== ====================================من از این سایت [Only registered and activated users can see links] باگ پیدا کردم. ورژنش 4 هست ولی وقتی میخوام نام table رو پیدا کنم وقتی این رو اضافه میکنم
[Only registered and activated users can see links] tablename--
جای tablename هرچی میذارم این ارور رو میده
Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /hsphere/local/home/rajinduw/archdioceseofcolombo.com/news.php on line 356
میشه بگین مشکل کجاست . من هرچی سایت خواستم هک کنم با نام تبل مشکل داشتم. خواهشا کمک کنید
این سایت قصیه اش چیه باز نکرده ارور داد [Only registered and activated users can see links]
1 تاپيك نبايد الكي باز كني . يه تاپيك مخصوص اين نوع سوال ها هست
2 خوب اسم تيبلي كه ميدي حتما اشتباه هست و اون تيبل نيست . از تولز ها استفاده كن .از fuzzerها اونا يه ليست از اسم تيبل اين چيزا دارين برات يكي يكي تست ميكنند هر كودوم بود بهت نشون ميدن .
قفل ..!
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.