Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نوشتن مقاله ieee در زمینه هک

hossein19123
12-05-2010, 01:37 PM
در این تایپک قصد داشتم به علت کارهای خودم در زمینه مقاله نویسی به عنوان برادر کوچک دوستان مشتاق را راهنمایی نمایم.

ایا می دانستید در زمینه هک هم می توانید مقاله بنویسید و در کنفرانس های خارجی و مقالات به چاپ برسانید تا در تمام دنیا مورد استفاده قرار گیرد.

پس شما اساتیدی که در این مدت نکاتی بدست اوردید می توانید با مطالعه نمونه ای از این مقالات خودتان نیز شروع به نوشتن نمایید.

هر کجا هم نیاز به راهنمایی داشتید روی کمک من حساب نمایید.

من بخشی از این مقالات را به عنوان نمونه در زیر قرار دادم .

[Only registered and activated users can see links]

سایتی که می توانید مقالات بیشتری مطالعه کنید :ieeexplore.ieee.org/Xplore/guesthome.jspمی باشد.

Hijacker
12-05-2010, 02:18 PM
در این تایپک قصد داشتم به علت کارهای خودم در زمینه مقاله نویسی به عنوان برادر کوچک دوستان مشتاق را راهنمایی نمایم.

ایا می دانستید در زمینه هک هم می توانید مقاله بنویسید و در کنفرانس های خارجی و مقالات به چاپ برسانید تا در تمام دنیا مورد استفاده قرار گیرد.

پس شما اساتیدی که در این مدت نکاتی بدست اوردید می توانید با مطالعه نمونه ای از این مقالات خودتان نیز شروع به نوشتن نمایید.

هر کجا هم نیاز به راهنمایی داشتید روی کمک من حساب نمایید.

من بخشی از این مقالات را به عنوان نمونه در زیر قرار دادم .

[Only registered and activated users can see links]

سایتی که می توانید مقالات بیشتری مطالعه کنید :ieeexplore.ieee.org/xplore/guesthome.jspمی باشد.

دوست عزیز سرخود تصمیم نگیرید
برای کتاب و مقاله انجمن جدا داریم و نیازی نیست برای این کار تاپیک بزنید
یکم به بخش ها توجه کنید و بعد تاپیک بدید

Mute
12-05-2010, 02:22 PM
ieee یک انجمن بزرگ و جهانی است با احترام به Hijacker عزیز لازم دونستم یه سری نکات هم بگم تا دوستان در نظر بگیرند .

اولاً برای عضویت در این انجمن باید هزینه چند دلاری را بپردازید .

و برای Accept مقاله اتان در صورتی که مورد قبول واقع شد نزدیک یک میلیون تومان بایستی بپردازید و برید به زبان انگلیسی نیز ارائه دهید و ...

یکم غیرمعقول است هم مقاله بدی و هم پول و ... البته این نظر شخصی من هست بیشتر افراد که از آن جمله اساتید دانشگاه برای مشهور شدنشون این هزینه رو می پردازند .