Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : PuTTY - SSH Connection

Behrooz_Ice
05-21-2004, 07:19 PM
<p dir="rtl" align="right"><span lang="fa"><font face="Tahoma" size="2">سلام دوستان. با
استفاده از این ابزار شما می توانید با داشتن کلمه کاربری و پسورد یک سیستم لینوکس
به آن از طریق نشست </span>SSH <span lang="fa">و پورت 22 وصل شوید. تنها کافی است
این برنامه را در ویندوز باز کنید و در قسمت </span>HostName <span lang="fa">آدرس
</span>IP <span lang="fa">آن سیستم را که می تواند هم سرور و هم کلاینت لینوکس
باشد قرار دهید و سپس در قسمت </span>Port <span lang="fa">شماره پورت 22 را نوشته
و دکمه </span>Open <span lang="fa">را بزنید. صفحه ای باز می شود که با دادن پسورد
آن سیستم می توانید به آن از طریق پروتکل </span>SSH <span lang="fa">وصل شوید و
دستورات خود را در خط فرمان باز شده بنویسید که به آن </span>Terminal</font>
<font face="Tahoma" size="2"><span lang="fa">لینوکس گفته می شود.</span></font></p>

loklok
09-16-2010, 08:27 AM
سلام خدمت استاد گرامی.:45:
من میخوام وصل بشم موقع وصل شدن این ارور رو میده از همون لینوکس و برنامه پوتی که در کلاسها به ما دادید استفاده میکنم.میخواستم بدونم که از تنظیمات لینوکس هست و یا wmware یا کانکشنهای wmware در ویندوز.adsl هم دارم
tnx :44: ) (زمان پست رو هم مشاهده کرد گفتم لکی پست جدا گونه نزنم)

elvator
09-16-2010, 12:16 PM
سلام خدمت استاد گرامی.:45:
من میخوام وصل بشم موقع وصل شدن این ارور رو میده از همون لینوکس و برنامه پوتی که در کلاسها به ما دادید استفاده میکنم.میخواستم بدونم که از تنظیمات لینوکس هست و یا wmware یا کانکشنهای wmware در ویندوز.adsl هم دارم
tnx :44: ) (زمان پست رو هم مشاهده کرد گفتم لکی پست جدا گونه نزنم)

فایل ضمیمه رو تست کن شاید به نتیجه برسی

loklok
09-17-2010, 03:38 PM
فایل ضمیمه رو تست کن شاید به نتیجه برسی
ممنونئ ولی نشد بازم میشه بگید تنظیمات لینوکس و ویندوز باید چجوری باشه

loklok
09-21-2010, 09:02 AM
دوستان فهمیدم مشکل از کجا بود این پست رو هم زدم که اگر کسی با این مشکل برخورد کرد مثل من 1 -2 روز وقتش گرفته نشه . :33:
:92:اشکالی که این ارور میداد از قسمت فایروال لینوکس بود که مسیر رو بسته بود .پس اگه میخواین مشکل رو برطرف کنید به قسمت system setting/security level ====>customize رو تیکش رو بزنید و اونجا سرویسهاتون رو انتخاب کنید که در اینجا ssh میشه:51: