توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر در تنظیمات وی پی ان (***)
kpax7
12-06-2010, 11:55 AM
سلام
کامپیوتر من به یک شبکه (LAN) وصله که از طریق اتصال (***) با WAN miniport (L2TP به اینترنت وصل میشم
سرور تعداد کانکشن ها رو برای اتصال به هر سروری (برای دانلود) محدود کرده و در هر دانلود منیجر بیش از دو کانکشن نمیتوان ساخت
آیا راهی برای بایپس کردن این محدودیت یا اضافه کرد کانکشن هست؟
متشکرم
:22::69:
Fire Guard
12-06-2010, 01:38 PM
سلام دوست عزیز شما میتوانید با پیدا کردن نرم افزاری که آنها برای محدودیت استفاده کرده اند و نصب آن در سیستم
میتوانید تمامی محدودیت ها رو بشکنید و محدودیت تمامی سیستم ها رو در دست بگیرید
این بخاطر این است که این برنامه ها که برای محدودیت یا هرچیز دیگر استفاده میشوند به دو صورت سرور و کلاینت
ارایه میشوند و شخصی که مدیر است کلاینت ها رو نصب میکنه رو بقیه سیستم ها شما با نصب همان نسخه سرور
شما از مدیریت کلاینت شناخته میشوید ولی در اصل یک سرور مجزا هستید
---------------------
موفق باشی
تشکر یادت نره
شما باید فایروال رو دور بزنی تو همون شبکه ای که هستی
مطمنی که استفاده از پروکسی ها جواب نمیده
kpax7
12-08-2010, 12:52 PM
شما باید فایروال رو دور بزنی تو همون شبکه ای که هستی
مطمنی که استفاده از پروکسی ها جواب نمیده
نه!
چون میخوام دانلود کنم و به اینترنت پر سرعت نیاز دارم
پروکسی ها سرعتو به شدت میارن پایین
باهاشون نمیشه دانلود کرد
kpax7
12-08-2010, 12:59 PM
سلام دوست عزیز شما میتوانید با پیدا کردن نرم افزاری که آنها برای محدودیت استفاده کرده اند و نصب آن در سیستم
میتوانید تمامی محدودیت ها رو بشکنید و محدودیت تمامی سیستم ها رو در دست بگیرید
این بخاطر این است که این برنامه ها که برای محدودیت یا هرچیز دیگر استفاده میشوند به دو صورت سرور و کلاینت
ارایه میشوند و شخصی که مدیر است کلاینت ها رو نصب میکنه رو بقیه سیستم ها شما با نصب همان نسخه سرور
شما از مدیریت کلاینت شناخته میشوید ولی در اصل یک سرور مجزا هستید
---------------------
موفق باشی
تشکر یادت نره
به فکر خودم هم رسید که برم سراغ همون نرم افزار و لی . . .
خوب چه جوری میشه فهمید از چه نرم افزاری برا محدود کردن استفاده می کنند؟!:confused:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.