Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لطفا کمکم کنید microsoft mcitp or linux lpi

active_boy68
12-07-2010, 12:21 AM
سلام به دوستان عزیز من یه مدت به شبکه علاقه مند شدم و نتورک پلاس تموم کردم ولی حلال موندم که microsoft mcitp or linux lpi کدوم ادامه بدم لطفا راهنمایم کنید یکی اینکه کدوم بازار کارش هم تو ایران و هم خارج از ایران خوبه ؟

Dj.Drummer
12-07-2010, 12:28 AM
اول ماکروسافت
بعد سیسکو
بعد لینوکس
اما اگر دنبال یه شغل با درامد بالا می گردی باید گفت:
ماکروسافت+سیسکو+لینوکس
یعنی همش باهم
توی ایران اگر اچار فرانسه نباشی کار خوب گیرت نمیاد

zebelkh@n
12-08-2010, 02:41 AM
سلام به دوستان عزیز من یه مدت به شبکه علاقه مند شدم و نتورک پلاس تموم کردم ولی حلال موندم که microsoft mcitp or linux lpi کدوم ادامه بدم لطفا راهنمایم کنید یکی اینکه کدوم بازار کارش هم تو ایران و هم خارج از ایران خوبه ؟

ببین دوست عزیز در زمینه شبکه داشتن مدارک تخصصی به تنهایی کافی نیست هرچند کشورمون شدیدا مدرک گراست !! ولی در بحث نتورک داشتن تجربه کاری و عملی بسیار بسیار با ارزش هست و سعی کن در هر گرایش که حرکت کردی مطالعه به روز و کار عملی زیادی داشته باشی تا بتونی با تجربه بالا و کسب دانش روز کارتو جلو ببری
اما من خودم بصورت تخصصی دنبال پلتفرمهای مایکروسافت رفتم . سه سال کامل وقت گذاشتم برای کامل کردن مدارکم در زمینه مهندسی شبکه mcse و تونستم مدارکشو کسب کنم
الان هم تا یکماه دیگه عازم خارج از کشورم برای ازمونهای mcitp و خلاصه همه موارد فوق بگم من از روی مدارکی که کسب کردم در کنار این مدت زمانی که تو بستر کاری بودم بازار خیلی عالی و مساعدی رو برای مایکروسافت در ایران می بینم ! خیلی بهتر از لینوکس
هرچند هر کدوم یک بحث جداست !! سازمانی ها با مایکروسافت و اینترنت و isp ها بسمت لینوکس
اما در این وسط سیسکو یه بحث جداست ! کاملا تخصصی بازار کم رقابت کمتر و قیمت خوب
هرچند اونم بازارشو خراب کردن

اما بخوام برات نتیجه رو بگم بنظرم اول مایکروسافت و بخصوص بستر سرور 2008 که عالیه برای چند سال دیگه
چون بازارش زیاده و همه جا دارن نیازمند بستر شبکه و پشتیبانی ش میشن !!
بعدش سیسکو اونم فراتر از ccna رو بری دنبال و کاملا تخصصی ادامه بدی
سوم جای شما باشم بجای یادگیری لینوکس وقت میذارم رو بحث امنیت شبکه و مجازی سازی که اونم عالیه

بازم مشکل داشتی پ.خ بذار درخدمتم
موفق باشیذ

active_boy68
12-11-2010, 08:02 AM
سلام دوست عزیز ممنون از راهنمایی که کردی یه سوال داشتم بازار کاره mcitp خارج از کشور چه جوریه؟دیباگران خوبه برم ؟ چه جوری بخونم از کدوم سایت منابع بردارم ؟

The Smith
12-11-2010, 08:14 AM
سلام دوست عزیز ممنون از راهنمایی که کردی یه سوال داشتم بازار کاره mcitp خارج از کشور چه جوریه؟دیباگران خوبه برم ؟ چه جوری بخونم از کدوم سایت منابع بردارم ؟

ببینید دوست عزیز!!!

ما به دلیل تحریم ، مدارک بین المللی که داخل ایران داده میشه ارزشی برای خارج از ایران ندارن!!

اما هدف شما بهتره یادگیری باشه تا مدرک!!

از این مهارت ها در خارج از کشور استقبال میشه! درمورد موسسه ها و منابع هم زیاد وسواس نداشته باشید!!

تقریبا همه مثل هم هستن!!

موفق باشید

sparc
03-31-2011, 08:41 PM
سلام از تاریخش گذشته ولی واسه دوستانی که بعدا میبینن و همین سئوال رو دارن مینویسم :

روی آموزشگاه حساسیت نشون ندین ولی روی استاد چرا !
یه استاد خوب و کار کرده میتونه نقش مشاور و منبع و خیلی چیزای دیگر و هم داشته باشه ،بهت میگه با مشکلایی روبرو میشی و حتی چگونگی برخورد توی محیط کار رو ممکنه بهت یاد بده ولی استادای در پیت فقط میان چند بخث کتاب رو واست باز میکنن و میرن !

و نکته مهم اینه که گول اسم آموزشگاه رو نخور ممکنه تو دیباگران مثلا کلاس استاد کوثری باشه که واقعا عالیه ( اگه هنوز باشه ) ولی توی یه روز دیگه یه استاد پشمک باشی هم کلاس داشته باشه و بیفتی توی کلاس اون و وقتی دورت تموم میشه میبینی که هیچی جز چند تا اصطلاح و چند تا پنجره و نهایت دو تا اسکریپت چیزی یاد نگرفتی !