توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال فوری امنیت شبکه محلی
nasim89
12-07-2010, 09:33 PM
سلام به دوستان عزیزم
ما یه شبکه محلی داریم که 5-6 کامپیوتر تو شبکه هستند.همه کاربران فایلهاشونو در یک هارد اکسترنال ذخیره میکنند.جدیدا به علت ویروسی شدن کیس مدیرو هاردموردنظر کاربران به کندی به هاردمشترک دسترسی دارند.
خیلی حیثتی هست واسم لطفا راهنمایی کنیدازچه آنتی ویروسی استفاده کنم؟حتما باید اوریجینال باشه.یا آنتی ویروسهای کرک شده هم کار اوریجینالا رو انجام میده؟
چه اقدامات دیگه ای واسه امنیت می تونم انجام بدم.
آیا تمام کاربرانی که درشبکه هستند درمعرض خطرند؟
خیلی کارم گیره لطفا راهنمایی کنید.استادان
The Smith
12-07-2010, 09:39 PM
سلام به دوستان عزیزم
ما یه شبکه محلی داریم که 5-6 کامپیوتر تو شبکه هستند.همه کاربران فایلهاشونو در یک هارد اکسترنال ذخیره میکنند.جدیدا به علت ویروسی شدن کیس مدیرو هاردموردنظر کاربران به کندی به هاردمشترک دسترسی دارند.
خیلی حیثتی هست واسم لطفا راهنمایی کنیدازچه آنتی ویروسی استفاده کنم؟حتما باید اوریجینال باشه.یا آنتی ویروسهای کرک شده هم کار اوریجینالا رو انجام میده؟
ببینید اورجینال یا کرک شدش زیاد مهم نیست!!
Nod 32 Smart Security , Kaspersky 2010 ,2011 , Avira Perminum
من بشما پیشنهاد میکنم به همراه 1 آنتی ویروس خوب و آپدیت شده از 1 فایروال خوب مثل Zone Alarm استفاده کنید.
ashiyane.team
12-07-2010, 09:46 PM
سلام به دوستان عزیزم
-------------------------------------------------------------------------
1.ایا افراد انجا قابل اعتماد هستند؟
2.انتی ویروس شما باید از طریق سیستم مادر(سیستم اصلی یا سرور) اسکن بشود . و انتی ویروس nod32 v.4 خوبه بشرطی که اپدیت باشه.سیستم باید چند روز تحت نظارت و بررسی باشد.:90:
هک یک علم است
zebelkh@n
12-24-2010, 12:34 AM
اورجینال که مسما بهتر از نسخه کرک شده هستش ولی در واقع مهمترین ایتم در یک انتی ویروس به روز بودن انتی ویروس و داشتن اسپای ور داخلی هستش
من بهت آویرا / آواست رو توصیه میکنم و بعد هم بیت دفندر رو
ولی avira & avast یه چیز دیگه ست !! مطمئن باش
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.