Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فرم ساز هوشمند

mhda74
12-21-2010, 12:58 AM
در وب سایت های جوملایی فرم ساز ها نقش حیاطی بازی میکنند . فرم سازی که پیش رو دارید دارای قابلیت های منحصر به فردی است که از جمله آن میتوان به طراحی فرم های چند صفحه ای اشاره نمود . قابلیت چند صفحه ای این فرم ساز بدین معنا است که شما میتوانید فرمی طراحی نمایید که کاربر در صفحه اول مشخصات مورد نیاز را پر نماید و سپس به صفحه دوم الی دهم رود و در هر صفحه مشخصات مورد نیاز را وارد نمایند . همین قابلیت موجب منحصر به فرد شدن این فرم ساز میگردد . از جمله دیگر قابلیت های این فرم ساز میتوان به صفحه هوشمند آن برای طراحی فرم ها اشاره نمود که کار را برای طراحی فرم ها بسیار راحت مینماید.

توضیحات :

1- ابتدا فایل را از حالت فشرده خارج سازید
2- پس از نصب ، به قسمت مدیریت جوملا رفته و از منو بالا کامپوننت ها را انتخاب و روی کامپوننت مورد نظر کلیک کنید
3- سپس تنظمیات لازم را اعمال نمایید .

mehdiedalat
12-21-2010, 06:50 AM
واقعا دست گلتون درد نكنه
اما لينك خرابه

darkc0d3r
12-21-2010, 08:50 AM
ضمیمه شد، لطفا الحاقات را در سایت آپلود کنید

sheerkoshan
07-06-2011, 04:57 PM
دوست بزرگوار

وقتي توي فرمي المنت آپلود فايل رو قرار مي دي و فرم رو تكميل ميكني ظاهرا فايل شما رو آپ مي كنه اما هر جاي سايتو ميگردي خبري از فايل شما نيست . ميشه لطف بفرماييد بگيد اولا آيا المنت آپلود توي اسمارت فرمر كار مي كنه ؟ ثانيا فايلهاي آپ شده از طريق فرم رو كجا مي ريزه ؟
ممنون ميشم

darkc0d3r
07-06-2011, 07:45 PM
من تا حالا این قابلیت رو استفاده نکردم معمولا نیار به فرمهای چند صفحه ای برای ثبت نام و غیره داشتم که نسخه جدید RSFORM خیلی بهتر از این کامپوننته و کار کردن باهاش ساده تره شما تو تیبل های مربوطه به smartformer نگاه بنداز ، اونجا باید ادرس فایل رو نمایش بده با این حال افزونه رو نصب میکنم و خبرتون میکنم

darkc0d3r
07-06-2011, 08:32 PM
مسیری که فایل ها نگه داری میشن اینه : /components/com_smartformer/files/
ضمن اینکه وقتی پیش نمایش هر ثبت(submission) رو بزنید اگر فایلی اپلود شده باشه لینک بهتون میده ، تو این مسیر شما فایل رو میبینید اما چون Rename میشه تو تعداد بالای فایل پیدا کردن یه فایل ناممکنه

sheerkoshan
07-08-2011, 09:51 AM
استاد بزرگوار

متاسفانه به جز يه فايل index هيچ فايل ديگه اي توي اين پوشه نيست ، در حاليكه از توي چند فرم من آپلود رو انجام دادم ؟؟؟!!!

sheerkoshan
07-08-2011, 09:56 AM
آقا حل شد ممنون
دسترسي پوشه روي 775 بود

sheerkoshan
07-08-2011, 10:19 AM
دوست بزرگوار

طول باكس آپلود فايل رو نمي شه اضافه كرد . وقتي طول رو توي مشخصات تغيير مي دي عرضش زياد مي شه .

اين طول كوتاه از زيبايي فرم كم مي كنه . ميشه لطفا راهنمايي بفرماييد ممنون ميشم

melo1194
12-03-2011, 01:04 PM
آقا حل شد ممنون
دسترسي پوشه روي 775 بود

دسترسی باید چند باشه؟ و کدام پوشه ؟ منم این مشکل رو دارم . ممنون

darkc0d3r
12-03-2011, 05:41 PM
دسترسی باید چند باشه؟ و کدام پوشه ؟ منم این مشکل رو دارم . ممنون

دسترسی این پوشه
components/com_smartformer/files/ یعنی تو این مسیر و پوشه files رو به 777 تغییر بدید ببینید عمل میکنه یا نه