توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مهم در مورد دامین !!
redhat2
01-13-2011, 07:47 PM
سلام خسته نباشید !!
من یه هاست رایگان ثبت نام کردم !! قبلا یک دامین نیز خریده بودم !! و حالا dns دامین را روی هاست رایگان تنظیم کردم ! دامین را 1 ساعتی میشه که dns اون را عوض کردم ! ولی نمیدونم چرا همچین شده !! یعنی اینطوری : [Only registered and activated users can see links]
من فکر میکنم مال این باشه که تازه dns دامین را عوض کردم ! میخواستم نظر شما دوستان را بپرسم !!
لطفا راهنماییم کنید !!
ممنون !!
Xinf3rnal
01-13-2011, 08:11 PM
سلام خسته نباشید !!
من یه هاست رایگان ثبت نام کردم !! قبلا یک دامین نیز خریده بودم !! و حالا dns دامین را روی هاست رایگان تنظیم کردم ! دامین را 1 ساعتی میشه که dns اون را عوض کردم ! ولی نمیدونم چرا همچین شده !! یعنی اینطوری : [Only registered and activated users can see links]
من فکر میکنم مال این باشه که تازه dns دامین را عوض کردم ! میخواستم نظر شما دوستان را بپرسم !!
لطفا راهنماییم کنید !!
ممنون !!
شما برای ssl رمز نگاری نکردید و الان خودش میگه که باید رمز نگاری بشه
Ali_Eagle
01-13-2011, 08:32 PM
سلام خسته نباشید !!
لطفا راهنماییم کنید !!
ممنون !!
واسه ورود از ssl استفاده کنید
[Only registered and activated users can see links]
redhat2
01-13-2011, 08:38 PM
ممنون دوست عزیز !!
میشه بگید دقیقا باید چیکار کنم !!
Milad-Bushehr
01-13-2011, 09:12 PM
ممنون دوست عزیز !!
میشه بگید دقیقا باید چیکار کنم !!
کار خاصی نمی خواهید کنید فقط از آدرسی که علی جان قید کردند استفاده کنید:
[Only registered and activated users can see links]
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.