Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بدست آوردن ساختار یک فرمت فایل برای نوشتن برنامه نمایشگر آن فرمت

babak_cyclops
01-14-2011, 08:53 PM
سلام به همه دوستان
در مورد فایل های CHM که حتما میدونید مبتنی بر HTML هستند حالا علاوه بر CHM یه فایل هایی هست با پسوند PDB که خیلی شبیه CHM هست علاوه بر اون فایل های CHM رو میشه به این صورت به PDB تبدیل کرد که توسط نرم افزاری اول به HTML تبدیل کرد و بعد HTML رو به PDB تبدیل میکنند در واقع PDB مثل CHM هست ولی بدون Table Of Content و Search . . .
حالا من لازم دارم واسه موبایل یه برنامه بنویسم که فایل PDB نشون بده (یه جورایی کافیه HTML ها در بیاد تا بشه تو یه کنترل Browser نمایششون داد) یعنی یه جورایی یه PDB Reader اختصاصی ولی نمیدونم باید از کجا شروع کنم در مورد فرمت فایل های PDB جستجو کردم چیزی گیر نیاوردم با نوت پد هم یه مقدار فایل رو دیدم چیزی متوجه نشدم کلا برای نوشتن یه برنامه که یه پسوند خاص رو میخونه چیکار باید کرد ؟؟
چطور میشه فرمت یه فایل رو فهمید؟
یک نمونه کم حجم از فایل رو براتون ضمیمه کردم . . .

ممنون از توجه و راهنماییتون

babak_cyclops
01-16-2011, 12:10 PM
میشه خواهش کنم اون دو دوستی که فایل رو دانلود کردند اگر به نتیجه ای رسیدند اینجا اعلام کنند؟؟

پیشاپیش از همکاریتون ممنونم

babak_cyclops
01-19-2011, 07:13 AM
دوستان از این 7 نفر که فایل رو دیدند هیچ کس نظری نداره ؟؟
اصلا کسی اینجا هست ؟؟

میشه حداقل راهنماییم کنید تو چه سایت یا فرومی سوالم رو مطرح کنم که جواب بگیرم ؟؟

eychenz
01-20-2011, 04:51 AM
دوستان از این 7 نفر که فایل رو دیدند هیچ کس نظری نداره ؟؟
اصلا کسی اینجا هست ؟؟

میشه حداقل راهنماییم کنید تو چه سایت یا فرومی سوالم رو مطرح کنم که جواب بگیرم ؟؟

درود
نکته اول : لطف کنید قوانین سایت رو بخونید
اگه کسی جواب رو بدونه حتما میزاره دیگه ! لازم نیست انقدر اسپم بدید ...

برای به دست آوردن ساختار فایل از magic number استفاده میشه که معمولا توی چند بایت اول فایل هست.
magic number با فرمت فایل نسبت خاص داره و هر magic number مربوط به یک نوع فرمت خاص هست.
برای توضیحات بیشتر میتونید manual دستور file در لینوکس رو مطالعه کنید.
برای کمک بیشتر در مورد کاری که میخواید انجام بدید میتونید تو گوگل سرچ کنید : how to write pdb reader
من سرچ کردم و نتایج زیادی دیدم از جمله سورس کدی به زبان ++C که یکی از دانشجوهای استنفورد نوشته بود.
البته خودم تست نکردم ولی در کل توضیحاتی هم در مورد نحوه کار برنامش نوشته بود که میتونه بهتون کمک کنه.
جواب کلی تر : داکیومنت ها و در صورت وجود rfc های pdb رو بخونید! اگه لایسنس بسته شده نداشته باشه و الگوریتمش وجود داشته باشه میتونید بنویسید ولی اگه لایسنسش مربوط به شرکت خاصی باشه که اونو به صورت آزاد در اختیار عموم نذاشته کاری نمیتونید بکنید مگر اینکه لایسنس رو خریداری کنید.
بدرود

babak_cyclops
01-23-2011, 09:53 AM
چند نوع فایل PDB وجود داره ولی یکی از انواعش که مد نظر من است که با برنامه isilo نوشته و خونده میشه و طبق مکاتباتی که با سایتشون کردم این فرمت بسته است و ساختارش مشخص نیست و قصد هم ندارند در اختیار سایرین قرار بدن
اون سورس هم که فرمودید یه نوع PDB دیگر هست
میشه لطف کنید در مورد اینکه چطور میشه یه فرمت بسته رو خوند راهنماییم کنید ؟؟

babak_cyclops
01-28-2011, 10:15 AM
یعنی واقعا هر کاربری برای هر سوالی باید کلی التماس و خواهش کنه تا بعد هم باز فقط به قوانین ارجاعش بدید ؟؟
واقعا راست میگن که تو فروم های ایرانی نمیشه به هیچی رسید

یـــــــــــــــا حـــــــــــق

eychenz
02-02-2011, 05:36 AM
یعنی واقعا هر کاربری برای هر سوالی باید کلی التماس و خواهش کنه تا بعد هم باز فقط به قوانین ارجاعش بدید ؟؟
واقعا راست میگن که تو فروم های ایرانی نمیشه به هیچی رسید

یـــــــــــــــا حـــــــــــق

من چه جوابی باید به شما بدم وقتی جواب اول رو نخوندید !!!!
شما برای سوال جدیدتون دوباره همون چواب اول من رو بخونید ، توی چند خط آخر سوالتون پوشش داده شده.
بدرود