توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دوستان راهنمایی کنید مشکل وصل کردن نانو 2به مودم لینکسس
vahid najafi
01-26-2011, 11:26 PM
سلام من میخواهم توسط دو تا نانواستیشن 2 وایرلس های اطراف رو بگیرم و از طریق کابل شبکه وصل کنم به مودم لینکسس clsco120و بعد از طریق وایرلس بدون سیم کشی وصل بشم به لپ تاپ یا پی سی با استفاده از وایرلس لپ تاپ یا کارت وایرلس دلینک که انتنش 7dbiهست فاصله مودم تا پی سی هم 5متر بیشتر نیست
میخواهم کنترل نانو ها از طریق مودم انجام بدم یعنی جزئیات نانو رو تو پی سی ببینم
ضمنا سیگنالها بدون مشکل هست و برد بالای دارن کی یا پسورد هم ندارن
حالا باید چکار کنم دوستان ساده بیان کنید
vahid najafi
01-27-2011, 07:09 PM
دوستان کسی نیست کمک کنه تو این سایت به این خوبی
majidflash
01-27-2011, 07:59 PM
سلام من میخواهم توسط دو تا نانواستیشن 2 وایرلس های اطراف رو بگیرم و از طریق کابل شبکه وصل کنم به مودم لینکسس clsco120و بعد از طریق وایرلس بدون سیم کشی وصل بشم به لپ تاپ یا پی سی با استفاده از وایرلس لپ تاپ یا کارت وایرلس دلینک که انتنش 7dbiهست فاصله مودم تا پی سی هم 5متر بیشتر نیست
میخواهم کنترل نانو ها از طریق مودم انجام بدم یعنی جزئیات نانو رو تو پی سی ببینم
ضمنا سیگنالها بدون مشکل هست و برد بالای دارن کی یا پسورد هم ندارن
حالا باید چکار کنم دوستان ساده بیان کنید
ببین نمی دونم میخوای دقیقا چیکار کنی ولی با نانو که بالا بستی میتونی لینکای اطراف رو سرچ کنی وبگیری اما نانو باید از طریق کابل شبکه وصل شه به اون آداپتور برق که اونم یکیش وصل میشه به برق که برق نانوشت یکیشم وصله به کارت شبکه کامپیوتر حالا تو می تونی به جای اینکه به کامپیوتر وصل کنی به لنک اس وا اس وصل کنی و بعد از طریق هامبورد شبکه وصل شی یه sys
نکته : باید رو همه ی اینا هح بذاری
نکته : چرا مستقیم وصل نمیکنی به کامپیوتر چرا اینقدر دردسر
vahid najafi
01-28-2011, 01:43 AM
ببین نمی دونم میخوای دقیقا چیکار کنی ولی با نانو که بالا بستی میتونی لینکای اطراف رو سرچ کنی وبگیری اما نانو باید از طریق کابل شبکه وصل شه به اون آداپتور برق که اونم یکیش وصل میشه به برق که برق نانوشت یکیشم وصله به کارت شبکه کامپیوتر حالا تو می تونی به جای اینکه به کامپیوتر وصل کنی به لنک اس وا اس وصل کنی و بعد از طریق هامبورد شبکه وصل شی یه sys
نکته : چرا مستقیم وصل نمیکنی به کامپیوتر چرا اینقدر دردسر
ممنون
اقا این جمله رو من متوجه نشدم
حالا این هیچی اگر بخواهیم 2تا رو به هم وصل کنیم که قدرت بالای داشتن باشن یعنی شمال وجنوب رو سیگنال ده باید چکار کنم چه نوع سویچی باید استفاده بشه
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.