Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راه اندازی سرور با IP Static

یاسر مددیان
02-01-2011, 12:38 PM
درود بر شما
یه سیستم دارم. یه خط Adsl 512k با یه IP Static گرفتم. یه IIS روش راه اندازی کردم. با Port Forwarding تونستم تو اینترنت یه صفحه وب رو بالا بیارم. پس الان یه سرور راه اندازی کردم (مثلاً روی پورت 3000).
حالا سوالات من:
1.الان امنیت این سیستم تو چه حدیه؟
2.با چه نرم افزارهایی یا سایت هایی می تونم امنیت سیستم رو تست کنم؟
3.برای اینکه این سیستم رو امن کنم تا مورد تهاجم قرار نگیره باید چه کار کنم؟

می خوام یه سری گزارشات برنامه حسابداری رو بزارم تحت وب استفاده کنن.

سپاسگزارم

یاسر مددیان
02-01-2011, 02:35 PM
لطفاً دست مار رو بگیرین.:39:

eychenz
02-02-2011, 05:20 AM
لطفاً دست مار رو بگیرین.:39:

درود
سوالتون جواب نگرفت چون مشکل داره
برای اینکه مشکلشو متوجه بشید مثال میزنم ، مثل این میمونه که من بگم : یه ماشین دارم ، صبح باهاش میرم سرکار و شب بر میگردم! بعد بپرسم که به نظر شما امنیت جانی من تو این ماشین چقدره!!!
خوب طبیعیه که هزاران فاکتور من جمله نحوه رانندگی من دخیل در امنیت جانی من هست!!!
درکل سوالتون اصلا سوال مناسبی نیست و فقط برای اینکه جواب کلی داده باشم میتونم بگم که جهت تست کردن سیستمتون از نرم افزارهای اسکنر حفره های امنیتی مثل nessus و acunetix و ... استفاده کنید.
بدرود

ericP
02-02-2011, 06:20 AM
I enjoyed this site very abundant and have taken away a superior insight. I will acclaim this website to anybody I know. Added people should step into

یاسر مددیان
02-03-2011, 11:15 AM
ممنون از تذکرتون.
من فقط می خوام بدونم برای اینکه یه سیستم رو تا حدودی امن کنم که با IP Valid نشه بهش نفوذ کرد از چه نرم افزارها و روشهایی باید استفاده کنم.