Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ☢☢☢ مجموعه فيلمهاي آموزشي بخش امنيت ايميل هاي شخصي ☢☢☢

X-HIDDEN-X
09-18-2010, 12:35 AM
با سلام

با صحبتايي كه شد،قرار در اين تاپيك سري كاملي از فيلم هاي آموزشي بخش،قرار بگيره

هدف،جمع آوري فيلم هاي آموزشي هست كه تو تاپيك هاي بزرگ/كامل اين بخش گم شدن

سري آموزش هايي مثل آموزش ساخت و آپلود فيك پيج،ساخت فيك از صفحات آنتي فيك پيج،كار با انواع كراكر،كار با انواع آيدي بوتر و ... قرار ميگيره ...!

قوانين :

- لطفا در اين تاپيك سوالات و ... پرسيده نشه و براي هر فيلم،بخش جدايي در نظر گرفته شده كه اونجا جواب داده ميشه

- هر گونه درخواست فيلم آموزشي مرتبط رو يا با پيام خصوصي يا با مطرح كردن در تاپيك هاي اصلي،در ميون بزاريد..

-------------------------------------------------------------------------------------

خوب دوستان اینم یک فیک پیچ سالم تست شده و خوب یاهو به همراه فیلم آموزشی واقعا کامل که روی هاست رایگان گیگفا کار شده که در این پست قرار دادم

امیدوارم استفاده لازم ببرید.

X-HIDDEN-X
09-24-2010, 03:29 PM
سلام دوستان.
خوب امروز با یک طرح جدید واسه فیک پیج اومدم.
بنا به درخواست های شده واسه ساخت فیک پیج از سرویس های بزرگ جهان.
امروز سعی کردم که فیک پیج Gmail در اختیارتون قرار بدم.
اما این فیک پیج با همه فیک پیج هایی که دیدید فرق داره. من سعی کردم طوری طراحیش کنم که قربانی بعداز وارد کردن میل و پسورد و ذخیره آن. صفحه لود میشود و وارد میل و Inbox می شود. ولی نه میل خودش. بلکه یک میل جعلی.
:D
که قربانی گیج می کند و درصد شک پایین می اره.
چرا که تمام فیک پیج قبل دوباره صفحه میل و باز می کنند و کمی تابلوه. ;;)
این کارو روی فیک پیج Gmail عملی کردم. و همراه آن فیلم تستم هم آماده کردم. چرا که شاید لینک تست توسط هاست مسدود شه. اما فیلم ویا عکس تست در انجمن میمونه واشه دوستانیکه میگن نشد و ...
در ضمن فیک پیج با فایرفاکس هم کاملا طبیعی و واقعی هست.

متیونید با هردو تستش کنید.
:45:

pass:ashiyane.org

موفق باشید.

یا علی

X-HIDDEN-X
10-13-2010, 02:10 PM
سلام.

بنا به درخواست هاي زياد در اين تاپيک و تاپيک هاي ديگر و پ.خ جهت آموزش ساده و راحت فيک پيج هاي معمول از جمله ياهو. جيميل از راه اديت html سايت و بدون نرم افزار.
و مشکلات حاشيه آن از جمله ويرايش HTML و php مورد نظر اون فيک پيج.ارسال پسورد به فايل txt و...
برآن شدم که فيلم آموزشي در اين راستا تهيه کنم ( به چند نفراز دوستان هم قول داده بودم)thumbsup

دراين فيلم که سعي شده در حد مبتدي و ساده کار بشه بدون استفاده از نرم افزار شما ياد ميگيريد که چطور فيک پيج هاي سرويس هاي بزرگ جهاني رو بسازيد و php ويرايش کنيد. براي مثال آموزش فيک پيج صفحه ميل ياهو با اين روش اينجا قرار دادم.. برای ساخت فیک پیج با نرم افزار ویا ارسال پسورد به میل که php خاص خودشو داره در فرصت های بعدی فیلم آموزشی جداگانه تهیه می کنم.

براي اينکه راحترباشيد من 2 نمونه php اينجا ضميمه کردم. شما براي هر سرويس فقط قسمت هاي مشخص شده در فيلم را در php تغيير مي دهيد.

:97:
نکته آخر.درمورد فايل txt هم خودتون بسازيد و اسمشو در php اديت کنيد.به صورت پيشفرض password.txt گذاشتم.:56:

پسورد فایل : ashiyane.org
موفق باشيد

X-HIDDEN-X
10-13-2010, 04:15 PM
در این پست سعی شده بصورت تخصصی تر روی ساخت صفحات فیک پیج کار بشه.:21:

این فیلم آموزشی ساخت فیک پیج با نرم افزار web page maker و ارسال پسورد به میل هست.
thumbsup

که فیک پیج و php ارسال پسورد به میل مربوط به فیلم آموزشی را ضمیمه کردم.
:D

موفق باشید.

X-HIDDEN-X
10-16-2010, 02:20 AM
x-hidden-x عزیز ممنون از فیلم در این فیلم قسمتی که فیلم میگه من برای کم حجم شدن فیلم رو قطع میکنه و صفحه رو میسازه ! میتونید این قسمت رو آموزش بدین ؟؟؟ بعد از اینکه عکس رو بر میداره صفحه ساخته شده . ولی زمانی من اون قسمت از فیلم رو بعد از قطع شدن میسازم و عکش رو بر میدارم فقط چند تا کادری که ساختم میمونه .

خوب دوستان تازه ویندوز عوض کردم و مشکلات زیادی داشتم تا برنامه ها و...

دوست من شما اصلا نیاز نیست عکس بردارید.
به همون شکل که در فیلم توضیح داده شد عمل کنید.فقط دیگه عکس delet نکنید و بعد page بصورت html .save کنید.

اینم فیلم آموزش و تست gmail با این روش...:95:

موفق باشید.
:57:

A.S.P.I.R.I.N
12-06-2010, 04:19 PM
با سلام به دوستان

بعضی از دوستان با نحوه دی اکتيو کردن آيدی ها مشکل داشتند

فيلم آموزشی زير نحوه report دادن آيدی هارو توضيح داديم

نکته: دوستان از اين روش سو استفاده نکنند هرگونه سو استفاده به عهده خود شخص هست

سؤالات خود رو تو اين ([Only registered and activated users can see links])تاپيک بپرسيد

چون فيلم حجمش بالا شد پارت پارت کردم تا راحتر دانلود کنيد برای باز شدن از حالت زيپ بايد همه پارت هارو دانلود کنيد و از زيپ خارج کنيد

پسورد فيلم : ashiyane.org

تعداد پارت : 11

ادامه پارت ها در پست بعد

A.S.P.I.R.I.N
12-06-2010, 04:26 PM
ادامه پارت ها ...

A.S.P.I.R.I.N
12-06-2010, 04:42 PM
پارت پايانی

نکته: برای باز شدن از حالت زيپ بايد همه پارت هارو دانلود کنيد و از زيپ خارج کنيد

پسورد فيلم : ashiyane.org

ΨЯФJДЙ
12-06-2010, 09:13 PM
سر تیتر ها :
1- ساخت فیک پیج با فایرفاکس
2- ساخت فیک پیج به روشی دستی

تو این فیلم،شما به صورت کامل میبینید که چطور یه فیک پیج بسازید،چطور کد php رو وارد کنید،چطور تو یه فضای رایگان آپلود کنید و چطور باهاش پسورد بزنید ...!

+در ضمن من رو سایت هایی کار کردم که به همین راحتی فیک پیج نمیدادن و مجبور شدم چنتا ترفند نشونتون بدم ...!:50:

(پارت 1)

فایلهای هر چهار پست رو دانلود کنید تو یه فولدر و باهم اکسترت کنید ...!

pass : ashiyane.org

ΨЯФJДЙ
12-06-2010, 09:13 PM
پارت دوم ...!:66:

Pass : ashiyane.org

ΨЯФJДЙ
12-06-2010, 09:14 PM
پارت سوم ...!:66:

A.S.P.I.R.I.N
12-06-2010, 09:27 PM
با سلام خدمت دوستان

تو اين فيلم نحوه ساختن profile يا همون aliases برای آيدی رو نشون ميديم

نکته: برای خارج شدن از حالت زيپ بايد هر 3 پارت رو دانلود و از زيپ خارج کنيد

پسورد : ashiyane.org

موفق باشيد

ΨЯФJДЙ
12-06-2010, 09:31 PM
پارت چهارم ...! :66:

یه کم حجمش زیاد شد،اما واقعا جامع ساختم ...! :75:

امیدوارم مفید باشه ...!

A.S.P.I.R.I.N
12-07-2010, 04:21 PM
با سلام به دوستان عزيز

تو اين فيلم که Xrogue ([Only registered and activated users can see links]) عزيز زحمتش رو کشيده ياد ميگيريد بدون استفاده از هيچ برنامه تروجان يا کيلاگر خودتون رو بيند کنيد تا قربانی نفهمه

فيلم بسيار خوبی شده توصيه ميکنم فيلم مشاهده کنيد + هک کلاينت هم توضيح داده شده :p

با تشکر از Xrogue ([Only registered and activated users can see links]) عزيز بابت ساخت فيلم :100:

نکته: برای باز شدن از حالت زيپ بايد هر 5 تا پارت رو دانلود و سپس از زيپ خارج کنيد

X-HIDDEN-X
12-11-2010, 06:34 PM
دوستان فیلمی که اینجا ضمیمه کردم.

نشون میده که چطوری پسورد فیس بوک خیلی راحت با استفاده از یک برنامه به نام blueboy میشه بدست آورد. البته ورژن و یا اطلاعات دیگری نمیتوان فهمید.

و میگه که این برنامه فروشی نیست و برای بدست آوردن پسورد فیس بوک و یا میل در اروپا 10 $ و در امریکا 15$ پول میگیره تا هک کنه.
:95:

در هرصورت دیدن فیلم خالی از لطف نیست..

A.S.P.I.R.I.N
12-20-2010, 03:37 AM
سلام دوستان تو اين فيلم نحوه مخفی کردن پروفايل آيدی رو مشاهده ميکنيد

لينک پرفايل آيدی : [Only registered and activated users can see links]

فيلم کامل توضيح داده شده سؤالی بود همين تاپيک بپرسيد

نکته: هر برای خارج شدن از حالت زيپ بايد هر 5 پارت دانلود کنيد

پسورد: ashiyane.org

A.S.P.I.R.I.N
01-02-2011, 12:06 AM
با سلام به دوستان عزيز

تو اين فيلم نحوه لاک کردن آيدی با يه برنامه ساده رو مشاهده ميکنيد

دوستانی که با دی اکتيو يا بوت کردن آيدی مشکل دارند ميتونند از اين روش آيدی قربانی رو تا 12 يا 24 ساعت قفل کنند

مشکلی بود همينجا مطرح کنيد

برنامه استفاده شد در فيلم هم ضميمه شد

ΨЯФJДЙ
02-06-2011, 02:56 PM
سلام ...!

در اين درس تصويري شما با نحوه ساخت فيو آيكن آشنا ميشيد ...!

دليل اين كار هم شبيه شدن بيشتر فيك پيج با صفحه اصلي هست ...!

آموزش ها مثل قبل كامل توضيح داده شده ...!

اميدوارم مفيد باشه ...!

ΨЯФJДЙ
02-06-2011, 03:26 PM
سلام ...!

براي اولين بار تو انجمن،اين آموزش قرار ميگيره ....!

با اين روش كه كامل توضيح دادم،ميتونيد به راحتي فيك پيج تمامي سايت هايي كه به اصطلاح از متد آنتي فيك پيج استفاده ميكنند رو بسازيد ...!

حتما آموزش هاي قبلي رو ببينيد،در مرحله بعد با ديدن اين فيلم كاملا با نحوه ساخت انواع فيك پيج ها آشنا ميشيد ...!

+ سايتيي بهتر از اين براي تمرين،در دست رس نبود،خواهشا جنبه آموزشي رو روي اين سايت رعايت كنيد ....!

موفق باشيد ...!

jooooondost
02-21-2011, 06:58 AM
از اونجا که هنوز هم دوستانی هستند که درباره این برنامه سوال میکنند این فیلم را که قبلا ساخته بودم آپ کردم ایشالا که مفید باشه.کیفیت فیلم بالاست حجمش زیاد شده.
تقدیم به آشیانه.:x

X-HIDDEN-X
03-27-2011, 03:44 PM
با سلام..!
خوب امروز تصمیم گرفتم یک روش priv8 و تازه بدست آوردن پسورد یاهو با استفاده از فک یاهو به همراه فیلم آموزشی اینجا تشریح کنم..

اما این بار دیگه لینک فک پیج نمیدیم..
برنامه ای شبیه یاهو مسجر طراحی شده که با آدرس دادن سرور و لاگین کردن قربانی داخلش ..
یوزر پسوردش برای ما میل میشود..

تمامی توضیحات در فیلم آموزشی هست..
برای رفاه حال دوستانی که سرعت ندارند به فرمت swf فلش با حجم کم تهیه شده..
امیدوارم مفید واقع بشه و روش ها و مهندسی های جدید کم کم وارد بخش کنیم..

این برنامه توسط هیچ آنتی ویروسی شناخته نمیشود.

.

HidDeEn
05-31-2011, 08:53 PM
سلام

حتما مشاهده كرديد دامين هايي رو كه خيلي شبيه به آدرس سايت هاي بزرگي مانند گوگل و ياهو هستند!

قبلا براي ساخت صفحات تقلبي اكثرا دنبال دامين هاي شبيه به اين آدرس ها بودند و آنها رو خريداري مي كردند تا افراد تازه كار رو فريب بدن! در اين فيلم با نحوه درست كردن صفحه تقلبي با ادرس Yahoo.com و يا YourSite.com آشنا ميشيد!

اين روش بسيار كارا و عملي هستش ، و درصد شك كردن فرد مورد نظر خيلي پايين هست ، ضمن اينكه موقع WhoiS گرفتن از آدرس ، كاربر اطلاعات اصلي سايت ياهو رو مشاهده خواهد كرد!

به علاوه اينكه با استفاده از اين روش چند تا حركت هم ميشه زد كه خيلي آدرس طبيعي تر به نظر برسه... كه پرايوت هست :)

براي درك بهتر فيلم رو مشاهده كنيد!

توجه: تمام فايل هارو دانلود كنيد سپس از حالت فشرده خارج سازيد.

Special Thanks to: A.S.P.I.R.I.N , Classic , ΨЯФJДЙ , X-HIDDEN-X

موفق باشيد

A.S.P.I.R.I.N
06-11-2011, 02:22 AM
با سلام

اين هم فيلم آموزشی کرک کردن آيدی که خيلی از دوستان درخواست دادن

تو فيلم کامل توضيح دادم سؤالی بود تو تاپيک مربوط به خودش پست بديد

موفق باشيد

ادامه پارت ها پست بعد

:100:

A.S.P.I.R.I.N
06-11-2011, 02:27 AM
ادامه پارت ها

نکته : بايد برای خارج کردن از حالت زيپ همه پارت هارو دانلود و سپس از زيپ خارج کنيد

amir-magic
06-23-2011, 07:31 AM
در این فیلم شما نحوه قرار دادن security key روی آیدی خودتون رو یاد می گیرید و اینکه زمانی که آی دی شما هک شده ( که مشکل بسیاری از دوستان است ) می توانید با یک کلمه آی دی خود را همانند جواب دادن به اینفو ( چون اغلب دوستان یادشان نمی آید ) آی دی خودتون رو بک بدید

موفق باشید

پسورد فایل : ashiyane.org

V.I.C.☺T.!.M
06-24-2011, 08:47 AM
سلام این یه فیلم برای وقتیم که پس آی دِی تونو فراموش کردید

پسورد فایل :ashiyane.org

موفق باشید

jooooondost
06-26-2011, 01:29 PM
فیلم از خودمه.حجمش هم آوردم پایین کمی.
دوستانی که میخوان کرک شروع کنند بد نیست ببینند.این فیلم در کنار فیلم کرک داش سامان.

تقدیم به آشیانه.:x

amir-magic
06-28-2011, 08:35 PM
خوب بعد از اینکه r4 vox پولی شد دردسر دوستان ویسی کش ما هم شروع شد خوب مثل همیشه آقای chatboy از تیم ptv2 تونست به خوبی این برنامه رو کرک کند !

لینک برای دانلود :

[Only registered and activated users can see links]

اما این برنامه کرک شده روی ویندوز های 7 جواب نمی دهد !

پس فیلم کوتاهی رو آماده کردم که بتونید با این برنامه کار کنید !

موفق باشید

برای کسانی که ویندوز 7 دارند دانلود لینک زیر واجب است !

لینک دانلود فیلم آموزشی !

شرمنده نتونستم تو سایت آپلود کنم امیدوارم دوستان استفاده کنند !

Vموفق باشید
دوستان عزیز !

A.S.P.I.R.I.N
06-28-2011, 10:11 PM
خوب بعد از اینکه r4 vox پولی شد دردسر دوستان ویسی کش ما هم شروع شد خوب مثل همیشه آقای chatboy از تیم ptv2 تونست به خوبی این برنامه رو کرک کند !

لینک برای دانلود :

اما این برنامه کرک شده روی ویندوز های 7 جواب نمی دهد !

پس فیلم کوتاهی رو آماده کردم که بتونید با این برنامه کار کنید !

موفق باشید

برای کسانی که ویندوز 7 دارند دانلود لینک زیر واجب است !

لینک دانلود فیلم آموزشی !

شرمنده نتونستم تو سایت آپلود کنم امیدوارم دوستان استفاده کنند !

Vموفق باشید
دوستان عزیز !

ممنون ضميمه شد

amir-magic
07-03-2011, 09:55 AM
خوب داخل این فیلم یاد می گیرید چگونه بدون هیچ برنامه ای یک فایل رو به پسوند دیگری تبدیل کنید !

که برای فرستادن تروجان مناسب می باشد !
پسورد فایل :

ashiyane.org

amir-magic
07-10-2011, 01:53 PM
خوب شاید خیلی از دوستان برای باز کردن چندین مسنجر مرتب و پشت سر هم مشکل داشته باشند یا بعضی دوستان از برنامه های مربوط استفاده نمایند ! شما در این فیلم کوتاه با یک تغییر کوچک در ریجستری می توانید هر چند تا یاهو که خواستید استفاده کنید !

موفق باشید

A.S.P.I.R.I.N
07-26-2011, 06:46 PM
با سلام خيلی از دوستان شده تو مسنجر سوپرا ( supra ) آيدی لاگين کرديد اما پسورد يادتون رفت نه اينفو داريد نه پسورد فقط تو سوپرا سيو مونده

تو اين فيلم ياد ميگيريد چجوری بدون داشتن پسورد و اينفو alternate email رو عوض کنيد و ريست پسورد کنيد

روشی کاملاً پرايويت :44:

نکته : برای خارج شدن از حالت زيپ بايد هر 7 پارت رو دانلود کنيد

ادامه پارت ها پست بعد

A.S.P.I.R.I.N
07-26-2011, 06:48 PM
ادامه پارت ها

دوستان توجه کنيد هر گونه سؤال تو تاپيک مربوط به خودش اينجا فقط فيلم ها قرار ميگيره

موفق باشيد

ΨЯФJДЙ
08-28-2011, 03:34 PM
سلام ...!

در اين درس تصويري ميخوام شما رو با فيشينگ كردن پسورد با استفاده از Super Pisher آشنا كنم ...!

توضيحات :

توضيح خواصي نداره ...!
همونطور كه گفتم به راحتي ميتونيد پسورد اكانت فرد مورد نظر رو به دست بيارد ...!

مراحل :

- آشنايي با برنامه و نحوه كار

- تست بر روي اكانت ها ياهو و فيس بوك و ...

- آپلود فايل ها خرجي برنامه روي هاست

- دادن لينك به قرباني و مشاهد پسورد و يوزر

موفق باشيد ...!

HidDeEn
09-04-2011, 12:46 PM
سلام

قبلا با DeskTop Phishing توی انجمن آشنا شدید ولی فیلم آموزشی خوبی در این زمینه توی انجمن نبود...

برای همین من یکبار دیگه متد رو بازگو کردم و توضیحات لازم هم دادم :)

+ اینکه در این ویدئو با یه Trick واسه فرستادن فایل Hosts به سیستم هدف آشنا میشید...

در واقع روش به این صورت هست که فایل رو به یک فایل نصبی Join میکنیم...
و فایل Hosts به صورت مخفیانه روی فایل اصلی Replce میشه!

همچنین توضیحاتی که برای ساخت فایل SFX توی فیلم دادم و نرم افزار هم Winrar هست.
فیلم کاملی در این زمینه میتونه باشه!

توجه: عملیات رو با اکانت Administrator انجام بدید.

پسورد ashiyane.org

HidDeEn
09-04-2011, 01:05 PM
ادامه پارت ها....

به این دلیل میگم با اکانت Admin انجام بدید که ، Firewall روی اکانت های User گیر میده و نمیزاره Replace کنید! که البته راه برای Bypass کردن Firewall و دادن مجوز به فایل Hosts هم هست که توی ویدئو های بعدی توضیح میدم :)

نکته: اون متن This is a Fake Page صفحه اصلی سرورمون هست و جایی هست که ما باید فیک پیج رو آپلود کنیم...

توجه: همه فایل هارو دانلود کرده و بعد از دانلود تمام فایل ها ، از حالت فشرده خارج سازید!

amir-magic
09-09-2011, 11:29 AM
خیلی از دوستان سوال می کنند که وقتی ما یاهو رو پروفایلش رو مخفی می کنیم مثل بعضی ها نیست که کاملا ارور بده و می نویسه مخفی شده و از اونجایی که همه فروم ها از هم فقط کپی می کنند هیچ کس جوابگوی این سوال نیست در حالی که خیلی راحت هست !

تو این فیلم خیلی ساده این کار رو انجام می دهیم با هم !

از فردا همه فروم ها میان جواب این سوال رو میدهند !!!!!!!

موفق باشید

dam0n
09-25-2011, 05:18 PM
سلام دوستان اینم آموزشه ساخته آیدی att.net

id = [Only registered and activated users can see links]
pass = abc123

برای من فایل ضمیمه نشد .

تکراری----ضمیمه شد.

X-HIDDEN-X
10-16-2011, 03:19 AM
با سلام دوستان خودم و اهالی آشیانه و خصوصا بخش ایمیل هکینگ

خوب طبق تحقیقات من در مورد این پست که چند وقت پیش با استفاده از یک باگی که در یاهو 11 هست زده شده بود و قرار بود که برنامه اش قرار بگیره. امشب تصمیم گرفتم که با توضیحات کامل و فیلم آموزشی اینجا بزارم..
که دیگه جای هیچ ابهامی باقی نمونه..

خوب خودم تست کردم و همونطور که میدونید بعد از اجرای فایل باید دو فایل COMDLG32.OCX و MSWINSK.OCX رو رجیستر کنید و سپس بعد از باز کردن و لاگین کردن آیدی بوت آیدی قربانی و استتوس مورد نظر ( یک فایل TXT از قبل جایی درست کنید و توش مثلا بزنید w-: تا جلوی txt شکلک مد نظر ظاهر بشه و بعد از زدن دکمه HACK... اونو OPEN کنید و سپس مشاهده میکنید که استتوس طرف عوض شده!!

اما پیشنهاد من اینه که بی جنبه بازی در نیارید و اونایی که دیدن رفیقاشون بی جنبه هستن. یاهو 10 -9 نصب کنند تا مشکلی پیش نیاد.

فیلم آموزشی هم ضمیمه + 2 فایل که باید رجیستر بشه..

pass: ashiyane.org

jooooondost
11-07-2011, 01:45 AM
توی این پست دوستمون vc-sync گذاشته گفتم 1فیلم بذارم که توش گفته با این برنامه و سوپرا چه جوری میشه توی روم تالک گیری کرد.حجم فیلم بالاست.

برنامه های ترکیبی همه قبلا گذاشته شده:

Ysupra
Vc-Sync
Vc Monster

همه پارت ها باید دانلود شود.

تقدیم به آشیانه.:66:

sina scarlet
11-08-2011, 03:21 AM
سلام ودرود خدمت همه ي دوستاي گلم . تو اين تاپيک با اموزش Fakepage در خدمتتون هستم . هرچند دوستان عزيزم اين اموزش رو گزاشتن اونم بصورت کامل ضمن عرض خسته نباشيد بنده هم گفتم بصورت مختصر تري اما کاملا شفاف و واضح اين اموزش دوباره برارم واستون . اميد وارم که استفاده کنيد . حجم فيلم اموزش بالا بود که 38 پارت شد از امشب شورو ميکنم به UPload کردنشون فقط دوستان با تشکراتون همراهي کنيدم واااقعا ممنونم
پسوورد ashiyane.org
راستی اینم بگم که در انتها تمامی فایل ها و ابزار لازم رو هم میزارم واستون .
:68:

sina scarlet
11-08-2011, 03:44 AM
الان ساعت 3.25 نصفه شب گفتم بزار یه سری دیگه از پارت هارو واستون بزارم بعد بخوابم :73: دعا کنید فردا واسه دانشگاه خواب نمونم :38:

sina scarlet
11-08-2011, 04:14 PM
سلام دوست عزیز حجم کلش میشه 172 mb من همشو UPload میکنم اینم بگم که این اموزش 100% عملی هست .
اینم 5تا دیگه از پارت ها :44:
تشکر کنید ممنونتون میشم :97:

sina scarlet
11-08-2011, 11:21 PM
سلام دوستان من اینجا ادامه ی تاپیکه Fakepage رو مزارم که اقای X_hidden_x دارن انتقالش میدن
ادامه ی پارت ها :90:

sina scarlet
11-09-2011, 04:09 PM
خوب اینم باز یسری دیگه از پارت های فیلم اموزشی به خدا شرمندم که اینقدر طولانی شد اما واقعا اموزشی که دادم واضحه . همتونو خیییلییی دوست دارم :78:

TeVeNn
11-09-2011, 10:58 PM
آموزش ساخت Header برای Deactive كردن ID

sina scarlet
11-09-2011, 11:32 PM
سلامی دوباره به بچه های گل و دوست داشتنی اشیانه . ادامه ی پارت های اموزش Fakepage رو میزارم واستون عزیزان :100:

sina scarlet
11-10-2011, 08:41 PM
cigar در پست بعد پارت ها تموم میشه و فایل های لازم رو هم واستون میزارم

sina scarlet
11-11-2011, 02:29 AM
و در اینجا پارت های فیلم اموزشی Fake page به اتمام میرسه :28:

jooooondost
11-12-2011, 01:03 AM
فیلم آموزش دی اکتیو آی دی

اینم واسه این دوستمون که هم حجمش کم باشه هم کار راه بندازه.
کار خودم نیست البته.

hossein19123
12-05-2011, 03:20 AM
فیلم آموزشی هک فیس بوک با استفاده از toolboxجدید با عنوان مهندسی اجتماعی در backtrack5 هست را قرار می دهیم :

دانلود:
==============================================
40048

40049

40050

40051

40052
==============================================

چند تا از دوستان سوال پرسیدن که باید بگم:

ip که در قسمت ارسال ایمیل می نویسید بایستی inet addr باشد برای پیدا کردنش :
در محیط backtrack عبارت ifconfig را بزنید سپس
inet addr
را یادداشت نمایید .این همان ip است که باید به ایمیل طرف ارسال نمایید.

_7x
12-14-2011, 02:47 AM
با سلام خدمت دوستان یه چندین جا دیدم که سوال راجبه ساخت ساب ایدی و عوض کردن پسورد ایدی های AT&T میشه که ایدی های AT&T خودش 13 زیر مجموعه داره مانند ایدی های att-bellsouth-sbcglobal-ameritech-prodigy-snet-pacbell&... که خوشبختانه همه این ایدی ها روش کارشون یکیه .. توی انجمن اموزش برای ساخت att دیده بودم ولی ماله حدود 3ماه پیش بود و ساخت ساب و چنج پسورد اون موقع بسیار اسان بود و الان تغیره زیادی کرده و اصلا به اون شکل نیست به همین دلیل اموزش رو گزاشتم..
نشد اینجا اپ کنم از Picofile اپ کردم..

ضمیمه شد.

jooooondost
12-21-2011, 05:46 PM
:cool:UpdaTe:cool:

از اونجا که برنامه پست قبل سامان دادا update شده فیلم آموزشی اون را ساختم توضیح دادم دیگه.

نکته:
Mozilla Firefox use Cookies Manager +:

برنامه هم ضمیمه کردم.
برای گوگل کروم هم هست که شاید اون هم آموزش تصویری گذاشتیم.
آموزش های بعدی در راه است.:59:

_7x
12-28-2011, 01:40 AM
سلام در صفحه اول اقای ASPIRIN اموزش این اموزش رو برای ایدی یاهو گزاشته بودن
من برای ایدی های AT&t گزاشتم
خوب خیلیا نمیدونن جریان ایدی Alias چی هست** پس یه چیز مختصری میگم بد نیست ** ایدی Alias برای ایدی های AT&T در حال حاضر بهترین خوبیش اینه که با اینکه AT&T امکان ساخت ایدی هایی مانند [Only registered and activated users can see links] رو بسته و شما نمیتونید چنیدین( _ - . ) رو پشت سر هم قرار بدین ولی با ایدی های Alias این امکان برای شما فراهمه و به سادگی شما میتونید این مدل ایدی رو بسازید و اینکه شما شما میتونید با سابتون مثله مستر عمل کنید و با یه ساب یه ایدی دیگه بسازید که پسورد و پسوندش میشه پسورد و پسوند ایدی شما ...
و اینکه با یه یاهو مسنجر که انلاین بشین میتونید میتونید کاره چند ایدی رو انجام بدین که اونا مجازی هستند و در فیلم می بینید
6MB

HidDeEn
12-29-2011, 07:46 PM
سلام

بعضی مواقع پیش میاد که تارگتی که می خواید ازش فیک پیج درست کنید ، دارای باگ XSS است در اینجور مواقع دیگه نیازی نیست فیک پیج رو روی یک دامین دیگه پیاده سازی کنید ، مستقیما توی خود سایت اینجکت میشه.

قبلا برای انجام این کار در تارگت هایی که برای <iframe> دسترسی اینحکت نمی دادند ، برای اینکه با <sc ript > فیک پیج رو اینجکت کنن ، کل سورس رو به جاوا اسکریپت تبدیل می کردن که کار طاقت فرسایی میشه .

در این ویدئو به نحوی دیگر این کار رو انجام میدیم.

این روش خیلی کاربردی هست و درصد فریب خوردن فرد مورد نظرتون هم خیلی بالا میره به خاطر اینکه توی خود سایت اینجکت میشه .

موفق باشید.:32:

HidDeEn
12-29-2011, 07:48 PM
نکته:
من برای اینکه مدت زمان و حجم فیلم زیاد نشه بعضی از کارهارو از قبل انجام داده بودم که توی فیلم هم توضیح دادم برای Resource کردن لاگین پیج باید اسکریپت ها و استایل های سایت آدرسشون به صورت کامل تغییر بدید که مثال هم زدم.

برای title صفحه هم میتونید var title = "Login Page"; رو در اسکریپت به var title = "YourTitle"; تغییر بدید

موفق باشید.

_7x
01-02-2012, 08:39 PM
سلام ** چون مشکل خیلیا امر دی اکتیو بیشتر توضیح میدم ***
شما با این کار هر موقع که بخواین کاری میکنید که ایدیتون نقش ایدی دی اکتیو شده رو بازی کنه و دیگه کسی نتونه ایدتونو دی اکتیو کنه چون که ایدی دی اکتیو شده که دیگه نمیتونه به کسی ایمیل تقلبی بفرسته ..
خوب حالا این روش چی هست؟ یه توضیحی میدم که تو فیلم چیزه زیادی برای گفتن نباشه
شما میرین تو سایتو)یاهو) ایدیتون رو دی اکتیو میکنید وی ایدیتون انگار به کل دی اکتیو شده
و بعد برای انلاین شدن با ایدی باید برین تو سایت خود یاهو پسوردتون رو که زدید یه گزینه ری اکتیو میاد زدین این گزینه رو ایدی ری اکتیو میشه! به همین سادگی... همش 1 دقیقه نمیشه
حالا به درد که میخوره و چطور استفاده کنیم؟ و به چه نکته ای توجه کنیم؟

خوب ببینید این روش بیشتر به درد کسایی میخوره که بیشتر در معرض دی اکتیو هستند و بهترین راه موجوج برای دی اکتیو نشدن اونها اینه که هر موقع ایدیشونو تو یاهو لاگین کردن برن تو سایت و ایدیشون رو دی اکتیو کنن و بعد از اینکه 2باره خواستن لاگین شن ایدیشون رو ری اکتیو کنن که دیگه مطمئن باشن احتمال دی اکتیو شد اونها به 0 میرسه

کاربرد دیگش اینه که فکر کنید شما چنیدین ایدی دارین و یا اینکه شما ایدی ایلیگال 4حرفی و.. میفروشین بهتره تا قبل از انلاین شدن یا فروختن ایدیتون در این حالت به سر ببره که خیالتون راحت باشه یا اینکه وقتی به مسافرتی میرین ایدیتون رو اینطور بزاید

نکته: دوستان حداثر زمان دی اکتیو گزاشتن ایدی 90 روزه و اگه خواستین ایدیتون باز هم دی اکتیو بمونه باید بعد از 70-80 روز یه باز ری اکتیو کنید بعد دوباره اکتیو که مشکلی پیش نیاد و اگه بیشتر 90 روز ایدیتون دی اکتیو موند از یاهو حذف میشه
نکته 2 : : این روش فقط برای ایدی های یاهو هست و ایدی های Rogers-Att-xtra-verzion نمیشه از این روش استفاده کرد ..

_7x
01-02-2012, 11:26 PM
سلام متاسفانه خیلا فقط چیزی کی میبینن رو انجام میدن و لقمه اماده رو میخوان
این اموزش های Fake page که گزاشته شده در صفحات قبل تمامشون در هاست هایی بودن که یا الان ارائه نمیدن یا فیلترن
به همین دلیل من اومدم در هاست Gozarweb یه نمونه ساختم که با بقیه فرق داره در این فک پیج طوری طراحی شده وقتی ایدی درش زده بشه به صفحه لاگین یاهو میره و این باعث میشه طرف کمتر شک کنه و چون به صفحه لاگین میره فکر پسورد اشتباه زده یا ... ولی در فک های ممولی اینطور نیست..
خوب شما حتی اگر هیچ اصلاعاتی ندارید فقط یه اکانت در یه هاست بسازید ( اگه جایی رو سراغ نداردی در همین GOzarweb بسازید ) و بعد طبق کارایی که من انجام دادم عمل کنید..
و با Encodeهم میتونید ادرس رو درست کنید...

sina scarlet
01-03-2012, 08:35 PM
سلام دوستان تو این اموزش نهوه ی باز کردن چند ایدی بدون هیچ ابزاری رو بهتون اموزش دادم :71:

turkiye
01-06-2012, 11:29 AM
سلام دوستان!

امروز با آموزش در مورد هک اکانت فیسبوک در خدممتون هستم!

در این آموزش تصویری می بینید که چگونه با ابزار cain و Wireshark و گوگل کروم کوکی ادیتور چگونه اکانت فیسبوک هک می شود!

زبان آموزش به زبان ترکی هست! ولی زیاد متن نوشتاری نیست که بخوام براتون ترجمه کنم! چون اگر فیلم را ببینید

خودتان کامل متوجه می شوید! باز اگر مشکلی بود به صورت خصوصی پیام دهید تا توضیح بدم!

این درس تصویری را به علت حجم بالا به 8 پارت تقسیم کردم!

برای استفاده از این درس تصویری هر 8 پارت را دانلود کنید!

در ضمن ابزار ها را نیز در پست های بعدی برایتان ضمیمه می کنم!

لطفا از دادن اسپم خودداری کنید!فیلم را ببینید به صورت کامل و واضح است!

موفق باشید/

turkiye
01-06-2012, 11:40 AM
4 پارت آخر نیز ضمیمه شد!

برای استفاده از این درس تصویری هر 8 پارت را دانلود کنید!

در ضمن ابزار ها نیز در پست های بعدی برایتان ضمیمه می کنم!

turkiye
01-06-2012, 12:01 PM
برنامه ی wireshark نیز ضمیمه شد!

به علت حجم بالا به 7 پارت تقسیم کردم!

برای استفاده از این برنامه هر 7 پارت را دانلود کنید!

turkiye
01-06-2012, 12:16 PM
ادامه ی پارت های برنامه ی wireshark نیز ضمیمه شد!

برنامه ی cain نیز ضمیمه شد!

چون فیلم واضح و گویا هست از پرسیدن هر گونه سوال در این تاپیک جدا خودداری کنید چون پاسخی نداده خواهد شد!

هر گونه سوالی بود به صورت پیام خصوصی!

موفق باشید!

jooooondost
01-06-2012, 04:21 PM
:71:هــــــــــــــــــــــ ــک وی پی اس :71:vps

دوست عزیزم Pr1nCe لطف کرد اکانت های vps توی این پست گذاشت:

به این بهانه من این فیلمو گذاشتم.برنامه توی فیلم را هم ضمیمه کردم.برای هر کدام جداگانه همه فایل ها باید دانلود شود.خودتون میتوانید ترکیب های بهتری هم از user - pass ها داشته باشید.

امیدوارم مفید یاشه.

pass: ashiyane.org

موفق باشید.:28:

turkiye
01-09-2012, 01:21 AM
سلام دوستان!

در این ویدئو آموزشی شما با لایک کردن اوتو در فیسبوک آشنا می شوید!

کد استفاده شده داخل فیلم را نیز همراه فیلم ضمیمه کردم!

زبان آموزش ترکی است! ولی با کمی دقت می توانید به آن پی ببرید!

این آموزش را به 5 پارت تقسیم کردم!

برای استفاده از آن هر 5 پارت را دانلود کنید!

_7x
01-10-2012, 09:06 PM
سلام خوب خیلیا مشکلشون برای دی اکتیو کردن اینه که این همه ایپی از کجا بیارن
--
با این اموزش شما یاد میگرین چطور سا.-کس یا Http پروک30 رو جایگزین ایپیتون کنید که البته کاره vp--n رو هم میکنه
و میتونید هزاران ایپی عوض کنید برنامه های مورد نیاز رو هم ضمیمه کردم...
اموزش ریپرت دادن برای دی اکتیو رو هم که زحمتشو کشیدن و میتونید بیینید....

=======================

soltan_m63
01-14-2012, 02:20 PM
سلام دوستان امروز یه فیلم دیدم گفتم بزارم شما هم استفاده کنید
با این فیلم نحوه کار با fake page رو یاد میگیرید و بسورد ایدی طرف رو با یه کم مهندسی اجتماعی و fake page میزنه
مدیران اگه جای این تاپیک مناسب نیست معذرت میخوام خودتون به یا جا دیگه انتقال بدبد
لطفا اسبم ندید
اگه به دردتون خورد با کلید تشکر میتونید لطفتون رو برسونید

***Attacker***
01-14-2012, 02:22 PM
سلام دوستان...
در این فیلم ،هکر به وسیله یاهو مسنجر وارد پروفایل تارگت میشه و از طریق اون پسووردش رو بدست میاره.
شاید مورد استفاده شما عزیزان قرار نگیره ولی بر حال دیدنش خالی از لطف نیست.چون روش جالبی بود که من توی آشیانه ندیده بودم به خاطر همین قرار دادم تا شما دوستان هم مشاهده کنید.
توجه:
اخر فیلم هکر کلمه pulamea رو بدست میاره که همون پسوورد هستش و در نهایت از طیق اون لاگین میکنه...
فیلم رو به هفت پارت تبدیل و ضمیمه کردم.
موفق باشید.

***Attacker***
01-14-2012, 02:40 PM
اینم ادامه پارت ها
امیدوارم خوشتون بیا....

turkiye
01-15-2012, 09:47 AM
سلام دوستان!

امروز آموزش ساخت فیک پیج تنها با 5-6 کلیک فکر کنم باشه به روشی خیلی آسان آموزش می دهم!

در این آموزش شما می توانید هر نو ع فیک پیجی (facebook-hotmail-yahoo-gmail-youtube-knightonline-darkorbit facebook(us رو به راحتی بسازید!

خوب فیلم کاملا واضح و گویا هست!

فیلم به 2 پارت تقسیم کردم! هر 2 پارت را دانلود کنید!

بدرود!

HidDeEn
01-15-2012, 03:21 PM
سلام

در این ویدئو با یه Trick در حملات DNS Spoofing آشنا میشید که طرف به چیزی شک نمیکنه و میتونه اکانتش رو باز کنه و ایمیلش هم چک کنه و...

موفق باشید.

توجه: تمام فایل هارو دانلود کنید بعد از حالت فشره خارج سازید.

HidDeEn
01-15-2012, 03:25 PM
ادامه پارت ها:

HidDeEn
01-15-2012, 03:29 PM
پارت های پایانی :

توجه: هر مشکلی در این رابطه داشتید پیام خصوصی بدید جواب میدم.

دوستان اگه trick های جالب تر هم به ذهنشون رسید share کنن

موفق باشید.

soltan_m63
02-01-2012, 02:31 AM
سلام به همه بجه های گل اشیانه
دیدم اموزش فک بیج نیمباز کم داریم گفتم بزارم
حجمش یه کم زیاد بود و سرعتم کمه به 10 پارت تقسیم کردم
امیدوارم استقبال بشه :cool::80:
پسورد:ashiyane.org

soltan_m63
02-01-2012, 11:05 AM
ادامه پارت ها:

soltan_m63
02-01-2012, 11:46 AM
اینم بارت های بایانی همرا با فک پیج نیمباز که خودم ساختم
برای استفاده از فیلم هر 10 پارت رو دانلود کنید
توجه این فک پیجی که الان میزارم دیگه فایل css رو واسش درست نکردم در واقع
ادرس فایل css رو سرور خوودش رو بهش دادم کافیه index.html و login.php رو تا هاست بریزید
موفق باشید

_7x
02-06-2012, 06:39 PM
سلام

خیلی از کسانی که میخوان کرکر باشن مشکلشون اینه که نمیتونن لیست ایدی بسازن برای کرک

با این فیلم شما اموزش کامل ساخت لیست بزرگ انواع ایدی برای کرک کردن رو میبینید همراه با برنامه های مورد نیاز
==
====

turkiye
02-13-2012, 02:17 AM
سلام دوستان !

در این درس تصویری نحوه ی هک اکانت فیسبوک رو یاد خواهید گرفت !

زبان آموزش : ترکی --- ولی همون کار هایی که تو فیلم انجام میدهد را اگر به صورت کامل انجام دهید نیازی به دانستن

این که چه می نویسد نیست !

آموزش رو به 3 پارت تقسیم کردم! هر 3 پارت را دانلود کنید!

موفق باشید!

بدرود!

_7x
03-08-2012, 07:08 PM
سلام اگه دیده باشید جدیدا تو روم ها با همه مدل میل به صورت مستجر میان مثلا تو روم ایدی اینطوری میبینید

[Only registered and activated users can see links] که ایدی alias هست خوب اینارو به چند روش میشه دست کرد حالا این روش به نظر من از همه اسون تره و راحتر و میتونید هر ایدی که خواستین رو با پسوند های مختلف بسازید

شاید براتون سوال پیش باید &..کوچکترین مشکلی داشتین پ.خ کنید در کمترین زمان ممکن ج میدم

ممنون از شایان به خاطر فیلم.من قبلش عکس تست گذاشته بودم دوستان برن استفاده کنن دیگه:

جواب میده.

برنامه اش را هم اینجا ضمیمه کردم که دیگه کار راحت بشه:

djpooya
03-09-2012, 09:46 PM
:61: سلام به شما دوستان عزیز :61:

این اولین آموزشی هست که من تهیه کردم

متوجه شدم که از نرم افزار مجیک پسورد سندر یا مجیک پی اس فیلم آموزش خوب و به درد بخوری وجود نداره

یک فیلم آموزش دقیق و بسیار عالی + نرم افزار مورد نیاز تدارک دیدم که استفاده کنید :28:

لینک دانلود فیلم آموزشی : [Only registered and activated users can see links]

لینک دانلود نرم افزار مجیک پی اس : [Only registered and activated users can see links]

لینک اسکن توسط آنتی ویروس ها : [Only registered and activated users can see links]

قیمت دانلود این فیلم آموزشی و نرم افزار مورد نیاز هم یک تشکر هست

با تشکر فراوان

پویا محمودی

Amin_Senator
03-11-2012, 11:12 PM
سلام خدمت دوستان

موضوع این پست درباره غیر فعال کردن تایم لاین شبکه اجتماعی فیسبوک هست.

خیلی ها از فعال شدن تایم لاین توی پروفایل فیس بوکشون ناراحت بودن و میپریسدن که چطور غیر فعال میشه ...

حالا میخوام یه فیلم درباره همین موضوع بزارم امیدوارم به دردتون بخوره///

Amir Afshar
03-15-2012, 05:46 PM
سلام دوستان.
در این جا من آموزش ساخت فیک پیج بدون نرم افزار رو برای شما گذاشتنم.

حجم فایل: 3.72 mb

دیدن 1فیلم آموزشی دیگه از فیک پیج ضرری نداره خوب هم هست.تشکر از امیر.:66:
اصلاح شد.
سورس ها حذف.

pass:ashiyane.org.

Amin_Senator
03-18-2012, 12:03 AM
سلام خدمت دوستان:o

اینم فیلم ساختن اکانت فیسوک بصورت انبوه که نرم افزارشو توی این پست گذاشته بودم:

موفق باشید...!:51:

MKHacher
03-18-2012, 02:18 PM
توی این فیلم هک اکانت فیس بوک با روش phishing آموزش داده میشه دوستان اگه شد توی خود سایت آپ کنند

پسورد فایل : [Only registered and activated users can see links]

_____________________________-

منم ضمیمه به آشیانه کردم.( بدون پسورد - 5پارت):32:

jooooondost
03-26-2012, 12:35 AM
How To Use Cookies Premium Account With Javascript

اینجا 1 روشی را آموزش داده بودم :

اینم 1 روش دیگه. ( فیلم + اسکریپت+ آموزش.)
__________-

نکته : این روش از من نیست.گفتم به درد میخوره گذاشتم دوستان هم استفاده کنند.
منبع ([Only registered and activated users can see links]).

1- ابتدا فیلم را ببینید و اسکریپ دانلود کنید.

2- طبق فیلم از اسکریپ ها استفاده کنید.

How to use:
Example,U use hotfile cookie,First go to hotfile.com main site & login your free login detail .login done then copy posted javascript and paste it your browser url & hit enter,you see a box here paste your cookie & ok after paste cookie page automatecially reload.All javascript are uses same process.Any problem use java script then tell me,im trying to solve your problem.

Hotfile:

avascript:hf="[Only registered and activated users can see links]";if(location.href.indexOf(":\/\/hotfile.com")==-1){g=confirm("Click to continue - Freeforall.ucoz.com ");if(g)location.href=hf;void(0);}else{c=prompt("Created by- Freeforall.ucoz.com/Admin ..... ","cookie%20hotfile");if©{r=confirm("Visit Freeforall.ucoz.com for more premium cookies");d=new%20Date();nd=new%20Date(d.getFullYear()+1,2 ,11);void(document.cookie="auth="+c+";domain=.hotfile.com;path=/;"+(r?"expires="+nd:""));location.href=hf}void(0)}

Filesonic.com:

javascript:hf="[Only registered and activated users can see links]";if(location.href.indexOf(":\/\/[Only registered and activated users can see links]")==-1){g=confirm("Click Ok – Freeforall.ucoz.com ");if(g)location.href=hf;void(0);}else{c=prompt("Created by- Freeforall.ucoz.com/Admin ","cookie%20filesonic");if©{r=confirm("Visit Freeforall.ucoz.com for more premium cookies -");d=new%20Date();nd=new%20Date(d.getFullYear()+1,2 ,11);void(document.cookie="PHPSESSID="+c+";domain=.filesonic.com;path=/;"+(r?"expires="+nd:""));location.href=hf}void(0)}

Fileserve -Short:

avascript:hf="[Only registered and activated users can see links]";if(location.href.indexOf(":\/\/fileserve.com")==-1){g=confirm("Click to continue – Freeforall.ucoz.com ");if(g)location.href=hf;void(0);}else{c=prompt("Created by- Freeforall.ucoz.com/Admin................. ","cookie%20Fileserve");if©{r=confirm("Visit Freeforall.ucoz.com for more premium cookies");d=new%20Date();nd=new%20Date(d.getFullYear()+1,2 ,11);void(document.cookie="PHPSESSID=;host=fileserve.com;expires=Sat,%2001-Jan-2000%2000:00:00%20GMT");void(document.cookie="PHPSESSID="+c+";domain=.fileserve.com;path=/;"+(r?"expires="+nd:""));location.href=hf}void(0)}

Fileserve - long:

javascript:hf="[Only registered and activated users can see links]";if(location.href.indexOf(":\/\/fileserve.com")==-1){g=confirm("Click to continue – Freeforall.ucoz.com ");if(g)location.href=hf;void(0);}else{c=prompt("Created by- Freeforall.ucoz.com/Admin.................","cookie%20Fileserve");if©{r=confirm("Visit Freeforall.ucoz.com for more premium cookies");d=new%20Date();nd=new Date(d.getFullYear()+1,2,11);void(document.cookie="cookie="+c+";domain=.fileserve.com;path=/;"+(r?"expires="+nd:""));location.href=hf}void(0)}

Depositfile:

javascript:hf="[Only registered and activated users can see links]";if(location.href.indexOf(":\/\/depositfiles.com")==-1){g=confirm("Click to continue – Freeforall.ucoz.com");if(g)location.href=hf;void(0);}else{c=prompt("Created by- Freeforall.ucoz.com /Admin................. ","cookie%20depositfiles");if©{r=confirm("Visit Freeforall.ucoz.com for more premium cookies");d=new%20Date();nd=new%20Date(d.getFullYear()+1,2 ,11);void(document.cookie="autologin="+c+";domain=.depositfiles.com;path=/;"+(r?"expires="+nd:""));location.href=hf}void(0)}

Rapidshare:

javascript:hf="[Only registered and activated users can see links]";if(location.href.indexOf(":\/\/rapidshare.com")==-1){g=confirm("Click to continue - Freeforall.ucoz.com ");if(g)location.href=hf;void(0);}else{c=prompt("Created by- Freeforall.ucoz.com/Admin ................. ","cookie%20rapidshare");if©{r=confirm("Visit Freeforall.ucoz.com For more cookies and premium accounts");d=new%20Date();nd=new Date(d.getFullYear()+1,2,11);void(document.cookie="enc="+c+";domain=.rapidshare.com;path=/;"+(r?"expires="+nd:""));location.href=hf}void(0)}

Wupload:

javascript:hf="[Only registered and activated users can see links]";if(location.href.indexOf(":\/\/[Only registered and activated users can see links]")==-1){g=confirm("Cliquez%20OK%20pour%20aller%20sur%20wupload.com\n");if(g)location.href=hf;void(0);}else{c=prompt("Freeforall.ucoz.com ","Cookie%20wupload");if(c){r=confirm("Visit- Freeforall.ucoz.com/-here daily update account/cookie ");d=new%20Date();nd=new%20Date(d.getFullYear()+1,2 ,11);void(document.cookie="PHPSESSID="+c+";domain=.wupload.com;path=/;"+(r?"expires="+nd:""));location.href=hf}void(0)}

Oron:

javascript:hf="[Only registered and activated users can see links]";if(location.href.indexOf(":\/\/oron.com")==-1){g=confirm("Click to continue - Freeforall.ucoz.com ");if(g)location.href=hf;void(0);}else{c=prompt("Created by- Freeforall.ucoz.com/Admin ................. ","cookie%20oron");if©{r=confirm("Visit Freeforall.ucoz.com for more premium cookies");d=new%20Date();nd=new Date(d.getFullYear()+1,2,11);void(document.cookie="xfss="+c+";domain=.oron.com;path=/;"+(r?"expires="+nd:""));location.href=hf}void(0)}

Easyshare:

javascript:hf="[Only registered and activated users can see links]";if(location.href.indexOf(":\/\/easy-share.com")==-1){g=confirm("Click to continue – Freeforall.ucoz.com ");if(g)location.href=hf;void(0);}else{c=prompt("Created by- Freeforall.ucoz.com /Admin ................. ","cookie%20easy-share");if©{r=confirm("Visit Freeforall.ucoz.com for more premium cookies");d=new%20Date();nd=new Date(d.getFullYear()+1,2,11);void(document.cookie="PREMIUM="+c+";domain=.easy-share.com;path=/;"+(r?"expires="+nd:""));location.href=hf}void(0)}

Filefactory:

javascript:hf="[Only registered and activated users can see links]";if(location.href.indexOf("[Only registered and activated users can see links]")==-1){g=confirm("Make%20sure%20if%20you%20are%20on%20filefactory%20 page,%20click%20OK%20to%20direct-to%20filefactory%20now!!##this%20is%20%20%20for%20 more%20codes%20visit%20our%20site%20ENJOY%20:)");if(g)location.href=hf;void(0);}else{c=prompt("Insert%20your%20cookie=ff_membership%20key","");if©{r=confirm("Remember%20this%20key?\\\\n%20Enjoy%20for%20more%2 0codes%20or%20if%20this%20code%20doesnt%20work%20a nymore%20visit%20:)%20%20:)%20and%20register%20");d=new%20Date();nd=new%20Date(d.getFullYear()+1,2 ,11);void(document.cookie="ff_membership="+c+";domain=.filefactory.com;path=/;"+(r?"expires="+nd:""));location.href=hf}void(0)}

Netload:

avascript:nl="[Only registered and activated users can see links]";if(location.href.indexOf(":\/\/netload.in")==-1){g=confirm("You are not on [Only registered and activated users can see links] redirecting as soon as you press ok, then please run this script again by Admin from Freeforall.ucoz.com");if(g)location.href=nl;void(0);}else{c=prompt("Enter netload cookie string by Admin from Freeforall.ucoz.com","cookie%20Netload");if©{d=new%20Date();nd=new Date(d.getFullYear()+1,2,11);void(document.cookie="cookie_user="+c+";domain=.netload.in;path=/;"+"expires="+nd);location.href=nl}void(0)}

بقیه اکانت ها هم همین جوره.
موفق.:63:

jooooondost
03-26-2012, 02:02 PM
Making Exploit ID -- New Method

اینجا به کمک وحید تئوری توضیح داده بودیم :

اینم فیلمش که ساختم سوالی دیگه نباشه.
اینم لیست دامین ها که اونجا تو فایل بود اینجا تو کد بذارم:

0511.cn (Example: [Only registered and activated users can see links])
12956.hk (Example: [Only registered and activated users can see links])
1era.cn (Example: [Only registered and activated users can see links])
30cm.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
365trade.net (Example: [Only registered and activated users can see links])
38.lv (Example: [Only registered and activated users can see links])
4shoubra.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
542700.cn (Example: [Only registered and activated users can see links])
5d6d.cn (Example: [Only registered and activated users can see links])
7koma.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
8u8.hk (Example: [Only registered and activated users can see links])
8u8.tw (Example: [Only registered and activated users can see links])
9.cn (Example: [Only registered and activated users can see links])
91566.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
986.cn (Example: [Only registered and activated users can see links])
acmilan.com.cn (Example: [Only registered and activated users can see links])
admin.in.th (Example: [Only registered and activated users can see links])
akiba-kei.com.ve (Example: [Only registered and activated users can see links])
alaboyu.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
albirex2006.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
algish.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
ankahukuk.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
arandu****.edu.py (Example: yourname@arandu****.edu.py)
askwilliestylez.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
asmalikoyu.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
atlin.cn (Example: [Only registered and activated users can see links])
aymi.com.cn (Example: [Only registered and activated users can see links])
basmakci.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
besiktas.ws (Example: [Only registered and activated users can see links])
bine-bine.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
bitscn.net (Example: [Only registered and activated users can see links])
bjk.gen.tr (Example: [Only registered and activated users can see links])
bjpacific.com.cn (Example: [Only registered and activated users can see links])
bukuroshe.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
cafuc.net (Example: [Only registered and activated users can see links])
cankiriliyiz.biz (Example: [Only registered and activated users can see links])
cap-skirring.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
careceo.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
cnegal.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
conflow.net (Example: [Only registered and activated users can see links])
coz.tw (Example: [Only registered and activated users can see links])
cpll.cn (Example: [Only registered and activated users can see links])
darkmark.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
dgcp.cn (Example: [Only registered and activated users can see links])
discuz.org (Example: [Only registered and activated users can see links])
dsnjp.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
dyy2.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
e.klon.cn (Example: [Only registered and activated users can see links])
eb2a.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
efir.ws (Example: [Only registered and activated users can see links])
english.tw (Example: [Only registered and activated users can see links])
eradioportal.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
erika.com.cn (Example: [Only registered and activated users can see links])
fcbayern.cn (Example: [Only registered and activated users can see links])
fcbayern.name (Example: [Only registered and activated users can see links])
fcbayern.net.cn (Example: [Only registered and activated users can see links])
filipinos.ca (Example: [Only registered and activated users can see links])
fm91.cn (Example: [Only registered and activated users can see links])
fmbolivia.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
forotrabajo.es (Example: [Only registered and activated users can see links])
forumtr.org (Example: [Only registered and activated users can see links])
geekgirlblogs.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
geeks.ms (Example: [Only registered and activated users can see links])
geyimin.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
gitaristan.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
green-power-now.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
gruphepsiciler.net (Example: [Only registered and activated users can see links])
gsjm.net (Example: [Only registered and activated users can see links])
gsunis.net (Example: [Only registered and activated users can see links])
h8tmail.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
hawamail.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
hcgxx.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
heavyoil.cn (Example: [Only registered and activated users can see links])
imckt.cn (Example: [Only registered and activated users can see links])
indiapolice.in (Example: [Only registered and activated users can see links])
isidrometapan.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
ismailiamall.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
itbox.ro (Example: [Only registered and activated users can see links])
ivac.cn (Example: [Only registered and activated users can see links])
ixiaocao.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
jefun.cn (Example: [Only registered and activated users can see links])
jiahexie.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
jinpai.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
jpwind.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
juveclub.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
kalebeldesi.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
kali.sh.cn (Example: [Only registered and activated users can see links])
kelebek.gen.tr (Example: [Only registered and activated users can see links])
kelebekmail.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
koil.tv (Example: [Only registered and activated users can see links])
kokforos.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
lesaintlouisien.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
leslie-cheung.cn (Example: [Only registered and activated users can see links])
live.whut.edu.cn (Example: [Only registered and activated users can see links])
livemail.com.bd (Example: [Only registered and activated users can see links])
lizhenhua.net (Example: [Only registered and activated users can see links])
lpqf.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
luchenmagic.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
lunnet.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
mail.net.sa (Example: [Only registered and activated users can see links])
mamakcafe.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
maraya4u.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
massamagrellonline.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
merawindows.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
mhost2.net (Example: [Only registered and activated users can see links])
mindy.cn (Example: [Only registered and activated users can see links])
movmail.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
mrpongshots.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
msdnphilippines.net (Example: [Only registered and activated users can see links])
msnzone.cn (Example: [Only registered and activated users can see links])
mspil.edu.cn (Example: [Only registered and activated users can see links])
mugi.or.id (Example: [Only registered and activated users can see links])
murchona.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
musetr.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
my.sysadmin.it (Example: [Only registered and activated users can see links])
myrongyao.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
namur.be (Example: [Only registered and activated users can see links])
nba.im (Example: [Only registered and activated users can see links])
nba.lu (Example: [Only registered and activated users can see links])
nba2k.cn (Example: [Only registered and activated users can see links])
nba2k.com.cn (Example: [Only registered and activated users can see links])
nbalive.cn (Example: [Only registered and activated users can see links])
netemu.cn (Example: [Only registered and activated users can see links])
nfrcjy.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
nsitez.net (Example: [Only registered and activated users can see links])
okidiver.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
ome.ac.cn (Example: [Only registered and activated users can see links])
orthodoxchurch.in (Example: [Only registered and activated users can see links])
ozchat.org (Example: [Only registered and activated users can see links])
ozledim.net (Example: [Only registered and activated users can see links])
pcsalem.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
peakle.net (Example: [Only registered and activated users can see links])
pharmacafe.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
planet-ethiopia.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
pluggis.nu (Example: [Only registered and activated users can see links])
pmjs.cn (Example: [Only registered and activated users can see links])
pub.the.sh (Example: [Only registered and activated users can see links])
publichot.net (Example: [Only registered and activated users can see links])
q8mail.us (Example: [Only registered and activated users can see links])
qdwxs.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
qi88.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
quienteadmite.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
radiobknes.org (Example: [Only registered and activated users can see links])
radyonur.net (Example: [Only registered and activated users can see links])
rbt.com.br (Example: [Only registered and activated users can see links])
sanandreshoy.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
senegalaisement.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
serdarizm.org (Example: [Only registered and activated users can see links])
series-w.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
siamza.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
songjiang.net (Example: [Only registered and activated users can see links])
soniaalicia.com.mx (Example: [Only registered and activated users can see links])
sowosky.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
spiceday.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
st.scetop.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
staans.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
stu.xjnu.edu.cn (Example: [Only registered and activated users can see links])
students.kkkla.edu.my (Example: [Only registered and activated users can see links])
sucukmangal.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
surlapetitecote.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
syxy.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
taxcolandia.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
te96.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
teman.zikri.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
temp.az (Example: [Only registered and activated users can see links])
th2you.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
thebirthdaycalculator.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
thedaniex.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
thepopking.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
tnctr.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
tonymen.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
travianbrasil.com.br (Example: [Only registered and activated users can see links])
ttlive.cc (Example: [Only registered and activated users can see links])
vip.waityou.net (Example: [Only registered and activated users can see links])
w.cn (Example: [Only registered and activated users can see links])
waityou.net.cn (Example: [Only registered and activated users can see links])
waterquan.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
winos.cn (Example: [Only registered and activated users can see links])
wosee.cn (Example: [Only registered and activated users can see links])
wss-id.org (Example: [Only registered and activated users can see links])
yurdoinit.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
zbavitu.net (Example: [Only registered and activated users can see links])
zekao.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
zg[Only registered and activated users can see links] (Example: yourname@zg[Only registered and activated users can see links])
zh8844.com (Example: [Only registered and activated users can see links])
zo.cs.vc (Example: [Only registered and activated users can see links])
zonahiphop.cl (Example: [Only registered and activated users can see links])
zsk.name (Example: [Only registered and activated users can see links])

soltan_m63
03-28-2012, 03:09 PM
با این فیلم نحوه کار با fake page رو یاد میگیرید و بسورد ایدی طرف رو با یه کم مهندسی اجتماعی و fake page میزنم
این فیلم صرفا واسه کسای هست که میگن واسه هک کردن ایدی نیمباز حتما طرف باید با Pc باشه-که خو دتون میبینید که اینطور نیست
به هر حال فقط واسه اموزش بود نه سواستفاده ا کسی!!:cool::100:

e_hoseini71
03-28-2012, 04:17 PM
How To Use Cookies Premium Account With Javascript

سلام به دوستان گلم:biggrin:
_______
در پست بالا دوست خوبم jooooondost به دست آوردن اکانت های پولی رو با جاوا اسکریپت در فایر فاکس گفتند.

در این پست برای شما به دست آوردن اکانت های پولی با جاوا اسکریپت در گوگل کروم رو آماده کردم.:94:

-- ابتدا فیلم را ببینید. ( با دیدن فیلم متوجه میشوید )
-- تا جای که شده فیلم رو کم حجم درست کردم واسه دوستان
_______
-- حجم کل:42.5mb
-- حجم فشرده شده:2.79mb
-- پسورد : ashiyane.org

TeVeNn
03-31-2012, 06:42 PM
تو این فیلم ما دو تا روش آموزش دادیم که دی اکتیو شدن ایدی شما رو سخت تر میکنه...

نیاز به توضیح نیست همه چی واضح هست...

TeVeNn
04-09-2012, 10:05 PM
در فیلم اول روش پیدا کردن پروفایل های مخفی ( هیدن ) رو آموزش دادم همه چیز گویا و واضح هست
در فیلم دوم هم یه نمونه ریپورت دادن رو نشون دادم برای فهم بیشتر تا جای سوال نباشه دیگه...
برنامه هم ضمیمه شده...
دو فیلم رو با هم باید ببینید تا متوجه بشید :100:

یا حق...

Amir Afshar
04-09-2012, 11:04 PM
آموزش کامل Fake Page .
سلام دوستان میتونم به جرعت بگم که این "کامل ترین اموزش Fake Page "هست که من تا حالا دیدم.
یعنی آموزش فیک پیج از صفر تا بینهایت
مبحث های این آموزش ها:
1-آموزش ساخت فیک پیج
2-آموزش ثبت نام در یک هاست رایگان
3-آپلود کردن فیک پیج در هاست رایگان و تست کردن آن
4-آپلود کردن فیک پیج در cPanel های پولی و اختصاصی و تست آن.
اگه واقعا میخواین یاد بگیرین دانلود کنین.
تو این پست دو تا اموزش اول قرار میگیره!
باور کنید از صبح تا شب پاش بودم.
تشکر نشانه رضایت است!

Amir Afshar
04-09-2012, 11:10 PM
آموزش سوم
نخست همه ی فایل هارا دانلود کرده وسپس extract کنید

Amir Afshar
04-09-2012, 11:15 PM
آموزش چهارم...
نخست همه ی فایل هارا دانلود کرده وسپس Extract کنید.
Special Thanks : jooooondost & MR7x
تشکر نشانه رضایت است!

s4e9d
04-10-2012, 03:09 AM
با سلام

براي همتون شايد اين اتفاق افتاده باشه ايديتون دي اكتيو بشه(دوستان هم ازم خواسته بودن كه بگم) خب تو اين پست من امورش ري اكتيو رو ميدم
بعد از خواندن اين پست شما ديگر ترسي از دي اكتيو نخواهيد داشت فقط تشكر بزن كه بدونم پستم مفيد بوده:44:

1-به يكي از 7 لينك زير رفته و يك ايدي معتبر لوگين كنيد(Rogers,Att.Net.Verizon....) (عكس ضميمه شد)
2-لينك مورد نظر براي ري اكتيو باز ميشه
3در قسمت Name نامه خودتونو وارد كنيد
4-subject گزينه ي Account Decativaton رو انتخاب كنيد
5-متن مورد نظر رو وارد كرده ايدي خود را وارد كرده و تمام موفق باشيد

متن
My yahoo messenger id : (your id ) is deactivated...by a person who
treated me before...now he did it! my yahoo messenger
id : (Your iD) is now deactivated and i cant sign in with it any
more...i want to have it back...i want to be able to use it
again...yahoo id : " Your id "
Please Help me. thank you very much.

لينكها رو در قسمت دي اكتيو در اين پست گزاشتم

نكته
ري اكتيو يه در خواست ازاده پس با ايپي خودتون ريپ بديد
مهمتر از همه يه ريپ بديد 24 ساعت صبر كنيد پشت سره هم بدبد يا ... اصلا به درد نميخوره كه بد ترم هست
يه ريپ كارتونو راه مينداز ه اگه نشد 24 ساعت بعد يكي ديگه

مشكلي بود حتما بيان كنيد
عكس ضميمه ميكنم براي كامل شدن پست
يه تشكر فقط خستگيمونو به در كن :94::94:

_7x
04-11-2012, 12:01 PM
سلام اموزش استفاده از تمام پروگرام های مهم و قابل استفاده در یاهو که یه چند تاش رو دوستم شهاب اماده کرده و نیاز همتون میشه در Picofile اپلود شده اموزش بسار کامل هست و به صورت سطحی نیست توضیح کامل داده شده
برای دانلود فقط روی اسم برنامه که پایین میزارم کلیک کنید..

اموزش R4 rOOM boter ([Only registered and activated users can see links])

اموزش کامل Vc charger ([Only registered and activated users can see links])

موزش کامل Master Rebon ([Only registered and activated users can see links])

اموزش کامل بنواع بوتر به طور کامل ([Only registered and activated users can see links])

اموزش کامل ایدی میکر att که اکتیو هست در اکثر سرور ها Att maker by nmr ([Only registered and activated users can see links])

اموزش Coderz crack in room ([Only registered and activated users can see links])

اموزش Master of the voice ([Only registered and activated users can see links])

اموزش Lord of Conferans ([Only registered and activated users can see links])

دیگه اینها مهمترین برنامه ها هستند که در سرور قرار داردند

TeVeNn
04-25-2012, 12:08 AM
آموزش Delete user رو گفتم تو این فیلم چنتا نکته رو بگم بهتون

اونایی که اکسپلویت داشته ایدیشون و هنوز Deactive نشدن از طرف یاهو حتما del user کنن و الا ...

با ایپی ایران ایدیتون رو هیچ وقت del user نکنید حتی برای Reacitve هم همین طور

ایدیتون رو همیشه del user کنید ینی یه هفته نباشه یه هفته باشه ممکنه مشکل ایجاد کنه ( برای خودم اتفاق افتاده )

حداکثر مدتی که میتونین Delete User باشید 90 روز است...

alexandre9009
04-27-2012, 01:29 AM
سلام

این اولین فیلم من در رابطه با ایمیل هکینگ می باشد
در این فیلم با روشی آشنا میشین که به کمک آن فایل تروجان یا ویروس خود را به هدف بدین که شک نکنه
در کل این روش درصد شک رو خیلی پایین میاره و راحت میتونین اجرا کنید فایل رو بر روی سیستم قربانی

دوستان عزیز هرگونه سوالی یا نظری بود از طریق پیام خصوصی بیان کنید

اینجا پاسخ داده نمیشود

چون اولین فیلم من بود نمیدانستم در کدام قسمت قرار دهم برای همین از مدیران عزیز میخواهم تا در بخش خودش و در تاپیک مربوط به آن ادغام کنند

همه فایل ها رو دانلود کنید و سپس از حالت فشرده خارج کنید

jooooondost
04-28-2012, 04:23 PM
توی این فیلم میبینید که چه جور پسورد آیدی از تو کد های html درآوردم...
فقط فیلم بدون توضیح.کفابت میکنه

از قابلیت Inspect Element استفاده کردم.
خلاقیت داشته باشید جا های دیگه هم جواب میده.

موفق:44:

_7x
05-01-2012, 08:41 PM
سلام خوب درسته ایدی انتی دی اکتیو وجود نداره ولی این شکل ایدی ها بسیار سخت دی اکتیو میشند چون تا ایدی مستر رو نزنند ایدی شما طوریش نمیشه و میدونید که ایدی مستر هم سخت میخوره و کاره هر کسی نیست...

..
...

***Attacker***
05-02-2012, 02:11 PM
سلام
در این آموزش شما عزیزان یاد میگیرید که چطوری بفهمید از طریق کامپیوتر شما با چه ای دی هایی چت کرده اند.
فیلم کوتاه و مفید هست.
موفق باشید.

98765432100
05-05-2012, 02:51 AM
سلام به همه عزیزان
توی این فیلم آموزش دادم با استفاده از کد Java Script میتونید پسوردایی که ستاره دار هستن رو مشاهده کنید
این آموزش برای تمامی سایتهایی که توی سیستم طرف مقابل پسوردش ذخیره شدست قابلیت استفاده داره
یاهو،جیمیل،فیس بوک و ....

فقط به قول یکی از دوستان یه نکته "یه دکمه این زیر تاپیک هست به اسم تـشکر حال کردین بزنین ما هم حال کنیم"

:44:

پیروز باشید :18:

52944

52945

jooooondost
05-05-2012, 03:26 PM
how to make number id whit gmail accunt

تو این فیلم میبینید که چطور با اکانت جیمیل ، آیدی نیمه نامبر میسازه و میبره تو رووم.
فیلم از من نیست فقط من اصلاح کردمش و تست.:32:

آیدی که من تست کردم، این بود : l_1.10_l@yahoo کسی دوست داشت از اینا بسازه فیلم را ببینه.

منبع ([Only registered and activated users can see links]).

Amin_Senator
05-05-2012, 11:31 PM
در تکمیل پست بالایی محمد عزیز این فیلم رو هم ضمیمه میکنم دوستانی که در فیلم بالا مشکلاتی در ساخت داشتند تو این فیلم بهتر میفهمن که چی کار باید بکنن . . .:83:

jooooondost
05-06-2012, 02:39 PM
تو فیلم از 2روش برای سخت تر شدن دی اکتیو استفاده کرده :

1- تغییر زبان مسنجر
2- لینک کردن آیدی به فیسبوک یا توویتر .

فیلم از Mr_FBi هست و من اینجا ازش تشکر میکنم:44:
فقط گذاشتم برای آموزش دوستان.

_7x
05-09-2012, 11:06 PM
خوب در این فیلم نشون میدم که چطور لیستی بسازید که اگه بزارینش توی ایدی بوت چکر دقیقا کار کرکر رو میکنه

اگه ایدی اسکن شده بزارید 100% میزنه

سعی کنید از یه بوت چکر با سرعت بالا استفاده کنید

البته 100% به کرکر نمیرسه ولی چیزه جالبیه همینطور به فکرم رسید گفتم بزارم

برنامه مورد نیاز هم همراش هست..

jooooondost
05-14-2012, 01:56 PM
AnTi DeacTive -- Merged in Gmail

تو فیلم قبل 2تا روش بود اینجا هم روش مرج کردن با جیمیل را گفتم واسه سخت تر شدن دی اکتیو آیدی یاهو:50:

_7x
05-24-2012, 05:56 PM
سلام

خوب در این روش دیگه واقعا دی اکتیو ایدی مشکل میشه و فقط کسایی که کاملا در امر دی اکتیو حرفه ای هستند شاید بتونند این ایدی رو دی اکتیو کنن

اموزش کاملا واضح هست جای توضیح نیست فقط میگم تنها ایدی @Yahoo.com رو میتونید لینک کنید

نه ایدی های Yahoo.co.fr &..
Kimo
rogers
Xtra.co.nz
va....