توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ..:: آموزش های تصویری جــــومــلـا ::..
iEnemy
02-12-2011, 07:16 AM
سلام
در این تاپیک قصد داریم آموش های تصویری سایت جومینا رو قرار بدیم
لطفا از هرگونه اسپم پرهیز کنید و سوالات خودتون رو در این ([Only registered and activated users can see links]) بخش بپرسید
با تشکر از مدیریت بخش فرشاد عزیز :)
موفق و پیروز باشید ...
iEnemy
02-12-2011, 07:19 AM
[Only registered and activated users can see links]
طرح گرافیکی صفحه ورود توسط سجاد شیخی طراحی شده است
صفحه ورود جوملا برای قسما مدیریت یکی از بخش هایی است که قالبا طراحان سایت ها کمتر به آن توجه میکنند . این درحالی است که تغییر این صفحه و شیک نمودن آن در حقیقت موجب افزایش وجهه کار شما میگردد . گرچه من قالبا برای مشتریانی برای آن ها سایت و یا قالب طراحی میکنم از قالب های خاص ادمین که در جومینا هم قرار دادهام استفاده میکنم اما تغییر قالب برای کسانی که با جوملا آشنایی مختصری دارند قالبا گیج کننده است اما شما براحتی میتونید صفحه ورود ادمین را تغییر دهید . برای این منظور من قالب khepri که قالب اصلی ادمین جوملا است را در صفحه ورود تغییراتی داده ام .
برای این کار ابتدا فایلی که در ادامه پست قرار دارد را دانلود نمایید . سپس به قسما مدیریت جوملا وارد شده در قسمت گسترش ها مدیریت قالب را انتخاب نمایید از تب های بالا قالب های مدیریت را انتخاب نمایید و پیش فرض قالب را روی هر قالب دیگری به غیر از قالب khepri قرار دهید حال به قسمت عزل و نصب بروید و قالب khepri را حذف کنید سپس فایل قالب پیوست همین پست را دوباره نصب کنید این قالب در حقیقت همان قالب khepri است که کمی تغییرات در آن داده شده است منجمله تغییر صفحه ورود . حال از قسمت مدیریت خارج شده و سعی نمایید دوباره وارد شوید شما باید با صفحه ورود زیر روبرو گردید
یک راه دیگه هم برای این کار وجود دارد که استفاده از ftp میباشد برای این کار شما کافی است تمامی فایل های این قالب را که در اختیار شما قرارداده شده است در پوشه
/administrator/templates/khepri/
کپی نمایید
پسورد »
Ashiyane.org
iEnemy
02-12-2011, 07:26 AM
در این فیلم آموزشی با نحوه ارسال مطالب و افزودن تصویر در متن و ... در جوملا آشنا میشوید
پسورد :
Ashiyane.org
iEnemy
02-12-2011, 07:32 AM
در این فیلم آموزشی با نحوه ساخت بخشها و مجموعه ها در جوملا و مدیریت بر آن آشنا میشوید
پسورد »
Ashiyane.org
iEnemy
02-12-2011, 07:39 AM
در این قسمت کارآیی هر کدام از دکمه های صفحه کنترل را یاد میگیرد و همچنین تنظیمات منو، چگونگی پیش فرض قرار دادن منو ها برای صفحه اصلی و همچنین انتقال و کپی نمودن . و...... را فراخواهید گرفت
Pasword :
Ashiyane.org
iEnemy
02-12-2011, 07:47 AM
در این آموزشنحوه ایجاد منو ها و کاربرد آن ها توضیح داده میشود
پسورد :
Ashiyane.org
iEnemy
02-12-2011, 07:51 AM
در این قسمت با ایجاد سر منو و یا نگه دارنده منو ها آشنا میشوید
پسورد :
Ashiyane.org
iEnemy
02-12-2011, 08:00 AM
در این آموزش شما با ساخت منو و زیر منو و همچنین ساختار مفهومی کارکرد منو ها به صورت کلی آشنا میشوید
پسورد »»»
Ashiyane.org
iEnemy
02-12-2011, 08:05 AM
در این آموزش شما با نحوه ایجاد کاربر دستی و مدیرت کاربران و همچنین نحوه کنترل فعالیت کاربران در جوملا آشنا میشوید
پسورد :
Ashiyane.org
iEnemy
02-12-2011, 08:12 AM
دراین قسمت نحوه آپلود تصاویر و سازماندهی آن ها در جوملا آموزش داده میشود
پسورد »
Ashiyane.org
iEnemy
02-12-2011, 08:19 AM
مفاهیم پایه : سایت ، مدیریت سایت ، تعریف کامپوننت ، پلاگین ، ماژول و قالب و همچنین ارتباط آنها با یکدیگر
پسورد :
Ashiyane.org
iEnemy
02-12-2011, 08:30 AM
در این فیلم آموزشی یاد میگیرید چطور سیستم مدیریت محتوای جوملا رو روی سرور نصب کنید
سی پانل
پسورد :
Ashiyane.org
birkhof
02-09-2012, 08:55 AM
دوست عزیز. من از جوملا استفاده میکنم می خوام صفحه رو کاملا عوض کنم باید چه کار کنم.نمیخوام قبلی حذف بشه فقط صفحه اولو تغییر بدم.
darkc0d3r
02-09-2012, 11:29 AM
دوست عزیز. من از جوملا استفاده میکنم می خوام صفحه رو کاملا عوض کنم باید چه کار کنم.نمیخوام قبلی حذف بشه فقط صفحه اولو تغییر بدم.
اگه منظورتون قالب سیستمه در بخش کاربری که باید قالب نصب کنید و از مدیریت قالب تغییرش بدید
در مورد ماژول ها و ... هم میتونید از مدیریت ماژول ویرایشش کنید
اگه کار با سیستمو اصلا بلد نیستید یا مبتدی هستید توصیه میکنم برای شروع کتاب اموزشی جوملا رو بخونید تو انجمن هست سرج کنید
ashiyane77
04-10-2012, 02:33 AM
باتشکر از شما دوست گرامی
چطور می توانیم Footer پایین صفحه جوملا را حذف کنیم
darkc0d3r
04-10-2012, 11:20 AM
باتشکر از شما دوست گرامی
چطور می توانیم footer پایین صفحه جوملا را حذف کنیم
سوالتونو تو تاپیک سوال و جواب عمومی جوملا بپرسید پاسخ میگیرید (ضمنا فوتر کجا و احیانا اینکه قالبتون چیه رو هم ذکر کنید)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.