Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال درمورد cpanel11

THe-EnD
02-25-2011, 10:02 PM
سلام من یه هاست خریدم میخوام بدونم از کجای هاست میدونم دامینم رو تغیر بدم که وقتی بنویم
[Only registered and activated users can see links]
صفحه لاگین بازشه؟:69:cigar:39:

m_o_sara
02-25-2011, 10:21 PM
آقا من میخوام یک ساب دامین دست کنم و بعد به صورت مستقل بهش یه اکانت اف تی پی با ظرفیت محدود از هاست خودم بدم ، آیا امکان داره؟ اگه داره چجوریه کمک کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی اگه راهی داره برام میل کنید [Only registered and activated users can see links]:70:

THe-EnD
02-26-2011, 02:38 PM
اساتید من رو راهنمایی کنید لطفا:92::28:
سلام من یه هاست خریدم میخوام بدونم از کجای هاست میدونم دامینم رو تغیر بدم که وقتی بنویم
صفحه لاگین بازشه

HashoR
02-26-2011, 04:24 PM
آقا من میخوام یک ساب دامین دست کنم و بعد به صورت مستقل بهش یه اکانت اف تی پی با ظرفیت محدود از هاست خودم بدم ، آیا امکان داره؟ اگه داره چجوریه کمک کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی اگه راهی داره برام میل کنید [Only registered and activated users can see links]:70:

صفحه لاگین بازشه؟

در مورد سوال اول :بله میشه ،ساب دامین که ردست میشه در مسیر public_html یک پوشه داره و هنگامی که به کنترل پنل اف تی پی خود می روید اکانت ftp رو درست کنید و مسیر فولدر ساب دامین رو بهش بدید بدین صورت شخص دارنده ساب دامین فقط به پوشه خود دسترسی دارد..

سوال دوم دوست گرامی در قسمت add domins میتوانید دامین خودر را اضافه نمائید فقط اگر میخواهید کل هاست به این دامین تعلق گیرد public_html آخر مسیرتان باشد و بعد به کنترل پنل دامین خود بروید و dns هاست خود را وارد نمائید تا بعد از 12 تا 24 ساعت دامینتان به هاست متصل گردد

همچنین کتاب آموزش cpanel11 در اینترنت به زبان فارسی هست که کافیست فقط سرچ نمائید. :70:

تشکر یادتون نره
ما را چه به این حــــــــــــــــــــــــ رفا...!