Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست آموزش ساخت کانکشن پرتابل

bald_eagle
02-26-2011, 02:33 AM
سلام خدمت اساتید
اگه امکان داره نحوه ساخت کانکشن های قابل حمل رو بذارید. واقعا نیاز دارم.
ممنون

mainy_harry2005
02-26-2011, 09:24 AM
سلام خدمت اساتید
اگه امکان داره نحوه ساخت کانکشن های قابل حمل رو بذارید. واقعا نیاز دارم.
ممنون

درود
شما اول یه فایل جدید مثلا فایل notepad ایجاد کنید بعد فرمت فایل رو به pbk. تغییر بدید بعدشم استفاده کنید *

punisher_jmi
02-27-2011, 02:59 PM
از داخل فولدر آپشن دو تا تیک زیر hidden file رو بردار تا بتونی فرمت فایل ها رو ببینی
بعدش یک تکست بساز و به جای .txt بزن .pbk همان طور که دوستمون گفت
حالا با باز کردنش هر کانکشنی که بخوای میتونی بسازی

bider
02-27-2011, 05:18 PM
درود
شما اول یه فایل جدید مثلا فایل notepad ایجاد کنید بعد فرمت فایل رو به pbk. تغییر بدید بعدشم استفاده کنید *

rasphone.exe
آیا این فایل که در پوشه ی سیستم 32 ویندوز مشاهده میشود برای این کار نیست!؟:41:

madota
06-05-2011, 06:55 AM
سلام
من وقتی روی کانکشن pbk در ویندوز کلیک می کنم به جای آنکه کانکشن خودش را بیاورد کانکشن های ویندوز را می آورد .
من باید چیکار کنم
ممنون می شم اگر جواب بدهید

peyman2009
09-22-2011, 05:29 PM
دوستان من به این روش کانکشن ساختم چطوری می تونم کاری کنم که توی properties اسم سرورها معلوم نباشه ؟

Mehdi_HeartBrea
09-23-2011, 01:14 AM
اگه از ویندوز 7 استفاده می کنید ابتدا کانکشن خودتونو مثل همیشه بسازید (یعنی کنترل پنی ، نتورک و شیرینگ و ....) و بعد از اینکه کانکشنتون ساخته شد همه تنظیماتش رو انجام بدید . به عنوان مثال برای شی بی ان ، مشخص کنید که PPTP باشه یا اتومات ، آدرس سرور رو وارد کنید یا تغییر بدید و .... . بعد از این که مطمئن شدید کانکشن مورد نیازتونه به آدرس زیر برید :

C:\Users\اسم یوزر\AppData\Roaming\Microsoft\Network\Connect ions\Pbk

کانکشن شما با پسوند pbk ساخته شده و آماده استفاده است و می تونید توی هر کامپیوتر دیگه ای هم استفاده کنید .

البته در ویندوز ایکس پی هم می شه این کار رو کرد ، فقط چون من چند وقته ایکس پی ندارم آدرس ذخیره شدن کانکشن رو یادم رفته وگرنه بهتون می گفتم .

:66: