توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در اتصال مودم با لن(lan)
aminm007
02-28-2011, 06:03 PM
ابتدا تشکر میکنم
این عکس را مشاهده بکنید با کابل لن مودم adsl را وصل کردم قبلا میشد ولی امروز توی راهه مودم با کامپیوتر ناشناخته و علامت warning گذاشته و اینترنت هم وصل نیست یعنی چه مشکلی داره اصلا ربطی هم به adsl ندارد به اتصال مودم به سیستم مربوط است
هرکی راهنمایی راهنمایی کنه 1000000000 بار سپاس و تشکر میکنم توروخدا کمـــــــــــــــک ؟
[Only registered and activated users can see links]
The Smith
02-28-2011, 08:54 PM
ابتدا تشکر میکنم
این عکس را مشاهده بکنید با کابل لن مودم adsl را وصل کردم قبلا میشد ولی امروز توی راهه مودم با کامپیوتر ناشناخته و علامت warning گذاشته و اینترنت هم وصل نیست یعنی چه مشکلی داره اصلا ربطی هم به adsl ندارد به اتصال مودم به سیستم مربوط است
هرکی راهنمایی راهنمایی کنه 1000000000 بار سپاس و تشکر میکنم توروخدا کمـــــــــــــــک ؟
ببینید دوست عزیز نگاه کنید که کابل شبکه شما قعطی یا پارگی نداشته باشه!!
بعد این امکان وجود داره که تنظیمات مودم adsl شما بهم خورده باشه!!
اینهارو چک کنید و ببینید مشکلتون حل میشه!
benyamin313
02-28-2011, 10:51 PM
ببین دوست عزیز
شما یا مودم ریست کردی یا نکردی:89:
این مشکل زمانی مییفته که تنطیمات پاک شده باشه
شما IE بازکن در نوار آدرس اینو تایپ کن< 192.168.1.1 > ip به طور پیشفرض اینه
بعد از شما user & pas میخواد که میزنی u: admin p: admin بعد وارد تنطیمات میشی :98: ok
حلا یه زنگ به isp میرنی تنظیمات میگیری یا ip یا pas & user و....
تشکر یادت نره ....:68:
LIGHT To NIGHT
aminm007
03-01-2011, 02:34 PM
بابا iisp وصله مودم هم سالمه 192.168.1.1 اصلا نمیاد سیم هم خراب نیست مشکل اتصال مودم به کامپه؟
bider
03-01-2011, 03:18 PM
بابا iisp وصله مودم هم سالمه 192.168.1.1 اصلا نمیاد سیم هم خراب نیست مشکل اتصال مودم به کامپه؟
confilict شده البته اشتباه نوشتم تداخل رو...
دلیل نیومدنش اینه قبلا مراحل تنظیمات vpi , vci , ... رو انجام دادی پس دوباره باید ریست کنیش و میتونی قبل ریسیت اگه نرم افزاری داشت اون رو پاک کنی
اگه مدل و اسم مودم رو بگی راحت تر میشه راهنمایی کرد
به صورت دستی مدم رو ریست کن و دوباره تنظیم کن
باید بگم بهتر اول فایروال رو خاموش کنی کارات رو انجام دادی بعدش set up home & small office رو انجام بدی تا set بشه تنظیمات با شبکت و فایروال بلاک نکنتت..
این نوع تداخلات با تغییرات در آیپی سرور و دریچه ی میزبان 80%یا بیشتر خوب میشن...
پینگ برای فهمیدن سالم بودن کارت شبکه:
ping 127.0.0.1
-------------------------------------------------------
alimemar
03-02-2011, 07:08 PM
سلام داداش firewall سیستم وآنتی ویروستو خاموش کن.
یه عکس از تنظیمات کارت شبکه هم بزار.
aminm007
03-02-2011, 07:48 PM
فایروالم همون نود 32 و همون فایروال ویندوز سون
راستی مدل مدم هم Tp-link td-8811
aminm007
03-02-2011, 07:50 PM
ولی من هنوز فکر کنم مشکلش یه سری تنظیمات تو سیستم باشه:79:
mahdyari77
03-02-2011, 08:18 PM
اگر دقت کنید رنگ کره زمین روشنه پس شما به اینترنت وصلید اینقدر تصویر رو رنگی و خط خطی کردید که اصلا هیچی معلوم نیست خوب مثلا چه اتفاقی میوفته اگر شما اون علامت ضربدر رو نمیزدید عکس سالم بزارید لطفا
اگر اشتباه نکنم این عکس ساختگیه یعنی اصلا اون علامت ضربدر اونجا نیست هدفتون از این کار چی بوده :d
aminm007
03-03-2011, 03:31 PM
در اصل اون کره زمینه طوسی چون این عکسرو من از تو اینترنت گفرفتم مجبور شدم اینطوری کنم یعنی اون کره تو ماله من طوسیه و اون علامت هاروهم داره:92:thumbsup:60:
mahdyari77
03-05-2011, 10:40 PM
روی اون یارو ضربدره کلیک کن بعدش صبر کن تا بیاد و تموم شه بعد ببین چه اروری میده اینجا بنویس
HIDDEN-HUNTER
03-07-2011, 03:18 PM
ابتدا تشکر میکنم
چنتا احتمال وجود داره
اگه ار سلامت کابل شبکه و کارت شبکتون مطمعن هستین این موارد رو چک کنید
1.روی کارت شبکه یه ip از رنج ip مودم بزارین که معمولا میتونید مثلا 192.168.1.10 با mask 255.255.255 بزارین.
بعد ببینید اصلا چراغ مربوط به اتصال مابل شبکه روی مودم و روی کارت شبکه روشن میشه یا نه.
2. تو run بزنید ncpa.cpl و تو صفحه باز شده کارت شبکتون رو انتخاب کنبد و مطمعا شید که disable نباشه باید رنگش آبی باشه حابت روشن باشه.
3 .بعد برین تو cmd و ip 192.168.1.1 رو که معمولا ip مودم هست رو ping کنید اگه reply داد یعنی ارتباط pc با مودم درست هست و بعد به تنظیمات کارت شبکه برگردین و 2 تا DNS رو برابر 4.2.2.4 , 8.8.8.8 تنظیم کنید
4. حالا تست کنید ببینید اینترنت دارید یا نه اگه ندارید ایراد از config مودم هست که با کمک ISP انجامش بدین
موفق باشید
-------------------------------------------------------------------------------
آموزش کامل شبکه از سطح مبتدی تا پیشرفته ([Only registered and activated users can see links])
سوال و جواب های شبکه و مطالب مرتبط با شبکه ( [Only registered and activated users can see links]
)
ابزاری برای هک اکانت ADSL تنها با یک Click! ([Only registered and activated users can see links])
آموزش کامل هک اکانت ADSL ([Only registered and activated users can see links])
آموزش ByPass کردن FireWall در زمان Injection ([Only registered and activated users can see links])
آموزش ByPass کردن FireWall سرور Windows با یه متود Priv8! ([Only registered and activated users can see links])
بالابردن امنیت سایت های PHP با یه ترفند ساده ([Only registered and activated users can see links])
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.