Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دیتالایف انجین فارسی بهتره یا نیوک 8.2 یا...

free_man1989
03-07-2011, 12:15 AM
من نمایندگی ارسال اس ام اس انبوه را گرفتم
الان هم یک هاست و دامین خریدم
می خوام یک سایت برای تبلیغات و قرار دادن بروشور ها لیست قیمت نحوه پرداخت و غیره راه اندازی کنم
ولی نمیدونم از چه سیستم میدیرت محتوایی استفاده کننم
اگر که سایتی ماننده گیگ پا یا گیگ فا سراغ دارید که فایل های سیستم میدیرت محتوی را خودش انتقال می دهد معرفی کنید
من سایت های زیادی گشتم ولی هیچ کدام فعلا سیستم انتقال csmیا.... انلاین نیست

Milad-Bushehr
03-07-2011, 07:48 AM
سلام
عزیز این سوال همیشه پرسیده میشه و تنها جواب بستگی به نیاز شما داره!
من از نیوک استفاده می کنم و جوابگوی نیازهام بوده ولی ممکنه شما نصب کنی نیازمند کارت نباشه
البته یکی از امکانات جالبی که نیوک 8.3 دارد داشتن پنل اختصاصی اس ام اس است.

free_man1989
03-07-2011, 08:31 AM
اگر که سایتی ماننده گیگ پا یا گیگ فا سراغ دارید که فایل های سیستم میدیرت محتوی را خودش انتقال می دهد معرفی کنید
:88:

Milad-Bushehr
03-07-2011, 02:09 PM
:88:

بهترین کار این است فایل ها را به چند قسمت تقسیم کنید و بعد آپلود کنید.

akbar2469
03-07-2011, 02:50 PM
من نمایندگی ارسال اس ام اس انبوه را گرفتم
الان هم یک هاست و دامین خریدم
می خوام یک سایت برای تبلیغات و قرار دادن بروشور ها لیست قیمت نحوه پرداخت و غیره راه اندازی کنم
ولی نمیدونم از چه سیستم میدیرت محتوایی استفاده کننم

سلام
من خودم اول از phpnuke استفاده کردم،بعد از e107،حالا هم از wordpress استفاده میکنم

من با هر سه تای اینها کار کردم که به نظر من wordpress از همه بهتره،همه چی داره،بهترین سایت های انگلیسی و فارسی برای قالب،برای افزونه،همه چی
یعنی به نظر من wordpress بهترینه