توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : با این شرایط نمیتونم شبکه را با wireshark اسنیف کنم؟
ehsanmeamari
03-07-2011, 10:58 AM
سلام، توی قسمت caprture/options که میریم، اگر بخواهیم بسته های سایر کاربران شبکه را هم بگیریم، باید گزینه ی capture packet in promiscuous mode را فعال کنیم. اما من این گزینه را که فعال میکنم، پیغام خطا میده به این صورت:
The capture session could not be initiated (failed to set hardware ****** to promiscuous mode).
مشکل چیه دوستان؟ یعنی نمی تونم ترافیک بقیه را اسنیف کنم؟:22: هیچ راهی برای رفع این خطا نیست؟lo1ad
H@cker
03-07-2011, 01:40 PM
من هم همین مشکل رو داشتم
بنظرم باید دسترسی به مودم داشته باشی :98:
am118
03-07-2011, 02:32 PM
سلام ..
بعضی از کارتهای شبکه promiscuous mode رو ساپورت نمیکنند ..
و در اکثر کارت ها باید درایو ویژه این حالت (promiscuous mode ) رو دانلود و نصب کنی ..
و در آخر هم نرم افزارو با run as administrator اجرا کنید تا شاید به جواب رسیدین ..
حالت promiscuous mode خیلی تو sniff به در میخوره ..
__________________________________________________ __
دانلود جديدترين ويروسها ([Only registered and activated users can see links])
نرم افزار پورت اسکنر ashiyane ([Only registered and activated users can see links])
ehsanmeamari
03-07-2011, 08:45 PM
من هم همین مشکل رو داشتم بنظرم باید دسترسی به مودم داشته باشی :98:
والا من از اینترنت وایرلس خوابگاه دانشجویی استفاده می کنم. نیازی به این دسترسی هست؟
سلام .. بعضی از کارتهای شبکه promiscuous mode رو ساپورت نمیکنند ..
خب من از کجا بتونم تشخیص بدم که کارت لپ تاپ من این توانایی را داره یا نه؟:redface:
و در اکثر کارت ها باید درایو ویژه این حالت (promiscuous mode ) رو دانلود و نصب کنی ..
برای این کار باید درایورش را کجا بیارم. مثلا توی google باید سرچ کنم؟ چی سرچ کنم؟ میشه کمکم کنین که تکلیف این کارت شبکه ام با خودم معلوم بشه. کارت من توی wireshark با نام زیر تشخیص داده میشه. از کجا بدونم این کارت حالت مورد نظر را دارد یا نه؟
Intel(R) PRO/Wireless 2200BG Network Connection (Microsoft's Packet Scheduler)
لطفا کمکم کنید. مرسی:66:
am118
03-09-2011, 01:19 PM
اول اینکه احتمالا این کارت یاپورت نمیکنه .. البته شما میتونید به سایت سازنده اش مراجعه کنید ....
در ضمن شما تو رجیستری این کارو بکن ...
HKey_LocalMachine\SYSTEM\CurrentControlSet\Service s\NIC_CARD\Parameters (where NIC_CARD is your nic driver) -
Value Name: PromiscuousModeX
Data Type: REG_DWORD
Data: 1
Data 1 will enable the mode.
اگه این روش جواب نداد کارت شما از این روش پشتیبانی نمیکنه ..
ehsanmeamari
03-10-2011, 02:44 AM
اول اینکه احتمالا این کارت یاپورت نمیکنه .. البته شما میتونید به سایت سازنده اش مراجعه کنید ....
در ضمن شما تو رجیستری این کارو بکن ...
Hkey_localmachine\system\currentcontrolset\service s\nic_card\parameters (where nic_card is your nic driver) -
value name: Promiscuousmodex
data type: Reg_dword
data: 1
data 1 will enable the mode.
اگه این روش جواب نداد کارت شما از این روش پشتیبانی نمیکنه ..
رفتم رجيستري و اين فايل را پيدا نكردم.بعد رفتم توي سايت اينتل و معلوم شد كه كارتم اين مد را نداره.:33:
حالا يه سوال:
آيا من ديگه نمي تونم از هيچ طريق ديگه اي شبكه و اطلاعات بچه ها را اسنيف كنم؟ بنابراين آيا نرم افزارهاي اسنيفر براي هك ديگه به درد من نمي خوره؟ براي هميشه بايد با اسنيفرها خداحافظي كنم؟
با مد ديگه فقط ميتونم اطلاعات خودم را اسنيف كنم؟ مد ديگه به درد من نمي خوره؟
am118
03-11-2011, 02:36 AM
رفتم رجيستري و اين فايل را پيدا نكردم.بعد رفتم توي سايت اينتل و معلوم شد كه كارتم اين مد را نداره.:33:
حالا يه سوال:
آيا من ديگه نمي تونم از هيچ طريق ديگه اي شبكه و اطلاعات بچه ها را اسنيف كنم؟ بنابراين آيا نرم افزارهاي اسنيفر براي هك ديگه به درد من نمي خوره؟ براي هميشه بايد با اسنيفرها خداحافظي كنم؟
با مد ديگه فقط ميتونم اطلاعات خودم را اسنيف كنم؟ مد ديگه به درد من نمي خوره؟
سلام ...
دوست من شما میتونید از چندبتا راه دیگه استفاده کنید
1- بهترین و اولین راه عوض کردن کارت سیستمتون هست ...
2- میتونید از نرم افزار kismet لینوکس استفاده کنید ... البته کار کردن باهاش سخته چون configesh یه مقدار مشکله ..
3- چند نرم افزار تحت ویندوز دیگه تست کنید .. مثل : Packetyzer و ....
4- واین روش در اکثر مواقع جواب میده اینکه شما یه نرم افزار virtual machin نصب کنید و داخل از wireshark استفاده کنید .. در 70 درصد مواقع جواب میده ... اینم میتونه یه راه خوب باشه ..
H@cker
03-11-2011, 03:58 PM
سلام ...
دوست من شما میتونید از چندبتا راه دیگه استفاده کنید
1- بهترین و اولین راه عوض کردن کارت سیستمتون هست ...
2- میتونید از نرم افزار kismet لینوکس استفاده کنید ... البته کار کردن باهاش سخته چون configesh یه مقدار مشکله ..
3- چند نرم افزار تحت ویندوز دیگه تست کنید .. مثل : Packetyzer و ....
4- واین روش در اکثر مواقع جواب میده اینکه شما یه نرم افزار virtual machin نصب کنید و داخل از wireshark استفاده کنید .. در 70 درصد مواقع جواب میده ... اینم میتونه یه راه خوب باشه ..
:51::51:
عزیز من چرا گمراهش میکنی
اون میگه نمیتونم شبکه رو اِسنیف کنم ، یعنی اینکه نمیتونه آی پی کسی رو پینگ کنه و اگه تو رنج آی پی خودش آی پی ها رو اِسکن کنه آی پی چیزی پیدا نمیکنه و همش مینویسه Dead
و این بخاطر چی هسش ؟ بخاطر اینه که اون ادمینه مودم ، مودم رو جوری تعریف کرده که کسی نتونه به آی پی ها و یا به سیستم های همدیگه دسرسی داشته باشن
که این خودش یه اسمی داره ولی دقیق نمیدونم
و واسه اینکار بایید دسترسی به مودم داشته باشی ( معمولآ: 192.168.1.1 )
و توی تنظیماتش این محدودیت رو ازبین ببری
am118
03-12-2011, 03:41 PM
:51::51:
عزیز من چرا گمراهش میکنی
اون میگه نمیتونم شبکه رو اِسنیف کنم ، یعنی اینکه نمیتونه آی پی کسی رو پینگ کنه و اگه تو رنج آی پی خودش آی پی ها رو اِسکن کنه آی پی چیزی پیدا نمیکنه و همش مینویسه Dead
و این بخاطر چی هسش ؟ بخاطر اینه که اون ادمینه مودم ، مودم رو جوری تعریف کرده که کسی نتونه به آی پی ها و یا به سیستم های همدیگه دسرسی داشته باشن
که این خودش یه اسمی داره ولی دقیق نمیدونم
و واسه اینکار بایید دسترسی به مودم داشته باشی ( معمولآ: 192.168.1.1 )
و توی تنظیماتش این محدودیت رو ازبین ببری
سلام دوست من ....
بحث سر promiscuous mode هست ... بحث ما درباره یه چیز دیگست ..
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.