توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : این همه تنوع در ورژن های sql برای چیست؟
one hacker alon
03-14-2011, 01:48 PM
با یاد خدا
با سلام خدمت دوستان عزیز
میخواستم بدونم فرق بین ورژن های Express , Enterprise, Standard در چی هست؟ و هرکدوم کجا بدرد میخورن
من بعنوان برنامه نویس C# با کدوم ارتباط بر قرار کنم بهتره که در سیستم مشتری هم راحت اجرا بشه و سبک باشه؟
peymanshams
03-14-2011, 03:07 PM
خب بستگی به میزان گستردگی کار شما داره مثلا نصخه Standard امکانات کم و قیمت ارزانتری نسبت به بقیه برای کسایه که سرورشون زیاد گسترده نیست ولی نصخه Enterprise با امکانات بیشتر و قیمت گرانتر برای کار های بزرگتره
البته تو ایران چون فقط نصخه کرک شده نرم افزا پیدا میشه همه افراد معمولا از نصخه Enterprise اون استفاده می کنند.
HIDDEN-HUNTER
03-14-2011, 03:23 PM
با یاد خدا
با سلام خدمت دوستان عزیز
میخواستم بدونم فرق بین ورژن های Express , Enterprise, Standard در چی هست؟ و هرکدوم کجا بدرد میخورن
من بعنوان برنامه نویس C# با کدوم ارتباط بر قرار کنم بهتره که در سیستم مشتری هم راحت اجرا بشه و سبک باشه؟
تو کشور ما چون قانون Copy Right وجود نداره تمام ورژن های یه نرم افزار برای ما یکی به حساب میان ولی اگه قرار بود قیمت واقعی این نرم افزار هارو بدیم بسته به امکانات هر ورژن از نرم افزار باید قیمت بیشتری پرداخت میکردیم در sql هم همینطور هست هر جقدر scale کاری ما بزرگتر و حرفه ای تر بشه باید از ورژن کاملتر و بهتری استفاده کنیم مثلا Enterprise شما هم بهتره تا زمانی که Copy Right وجود نداره و همه به یه قیمت هستن همیشه از آخرین و کاملترین ورژن استفاده کنی.
موفق باشی
-------------------------------------------------------------------------------
آموزش کامل شبکه از سطح مبتدی تا پیشرفته ([Only registered and activated users can see links])
سوال و جواب های شبکه و مطالب مرتبط با شبکه ( [Only registered and activated users can see links]
)
ابزاری برای هک اکانت ADSL تنها با یک Click! ([Only registered and activated users can see links])
آموزش کامل هک اکانت ADSL ([Only registered and activated users can see links])
آموزش ByPass کردن FireWall در زمان Injection ([Only registered and activated users can see links])
آموزش ByPass کردن FireWall سرور Windows با یه متود Priv8! ([Only registered and activated users can see links])
بالابردن امنیت سایت های PHP با یه ترفند ساده ([Only registered and activated users can see links])
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.