Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Yahoo Messenger Monitor Sniffer 3.0 download page

HIDDEN-HUNTER
03-16-2011, 02:56 PM
این برنامه برای sniff کردن packet های ارسالی توسط Yahoo Messenger تو یه شبکه هست که میتونید به راحتی ببینید که کی با کی داره چت میکنه این برنامه به صورت Trial تو این آدرس

[Only registered and activated users can see links]

قرار داره البته من کرکش کردم و یه فایل Patch براش درست کردم که میتونید با اجرای این Patch File به صورت نامحدود از این ابزار استفاده کنید

برای راحتی شما فایل اصلی رو هم به همراه کرک نرم افزار براتون میزارم.

راهنمایی:

فایل patch رو تو مسیری که برنامه نصب شده کپی کنید و اجرا کنید و دکمه Patch رو بزنید

پسورد فایل : ashiyane.org

-------------------------------------------------------------------------------
آموزش کامل شبکه از سطح مبتدی تا پیشرفته ([Only registered and activated users can see links])

سوال و جواب های شبکه و مطالب مرتبط با شبکه ( [Only registered and activated users can see links]
)

ابزاری برای هک اکانت ADSL تنها با یک Click! ([Only registered and activated users can see links])

آموزش کامل هک اکانت ADSL ([Only registered and activated users can see links])

آموزش ByPass کردن FireWall در زمان Injection ([Only registered and activated users can see links])

آموزش ByPass کردن FireWall سرور Windows با یه متود Priv8! ([Only registered and activated users can see links])

بالابردن امنیت سایت های PHP با یه ترفند ساده ([Only registered and activated users can see links])
---------------------------------------------------------------------------------