توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روش ساخت سرور میکروتیک چگونه است؟
neblack75wolf
03-21-2011, 08:19 PM
با سلام خدمت همه دوستان
من برای هک اکانت اینترنت ******* ای نیاز به یک اکانت روی سرور میکروتیک دارم آیا می تونم این سرور رو خودم پیاده کنم؟
میخوام از سرورم یه اکانت وی پی ان بگیرم و بعدش با اون اکانت وی پی انی به اینترنت وصل بشم
میتونم خودم این سرور رو پیاده کنم؟
اگه کسی روش پیاده سازی این سرور رو به من یاد بده من هم آموزش هک اینترنت ******* ای رو اگه بخواد به صورت رایگان و خصوصی بهش یاد میدم
saeed_bambo
03-22-2011, 12:55 AM
سلام
دوست عزیز شما برای هک اکانت های ماهو.ا.ر.ه.ای به دو سرور v.p.s نیاز داری که روشون میکروتیکم نصب شده باشه
که بتونی اکانت v.p.n درست کنی. یکی از سرور ها هم باید با پروتکل l2tp باشه (منظورم وی پی ان هاشه )
خودت که نمیتونی سرور راه بندازی. اصلا بصرفه نیست ولی میتونی با قیمت خیلی پایین در حد 10 تمن یا بیشتر سرور اجاره کنی.
یه سری به اینجا بزن البته اگه سرچ کنی زیاد گیرت میاد با قیمت های متفاوت
[Only registered and activated users can see links]
pilot2000
03-22-2011, 01:11 AM
تا جايي كه يادمه براي هك اكانت ******* اي شما به دو وي پي ان يكي معمولي و يكي رو سرور ميكروتيك نياز داريد
كه هزينه بين 10 -30 هزار اب ميخوره
neblack75wolf
03-22-2011, 01:13 AM
سلام
دوست عزیز شما برای هک اکانت های ماهو.ا.ر.ه.ای به دو سرور v.p.s نیاز داری که روشون میکروتیکم نصب شده باشه
که بتونی اکانت v.p.n درست کنی. یکی از سرور ها هم باید با پروتکل l2tp باشه (منظورم وی پی ان هاشه )
خودت که نمیتونی سرور راه بندازی. اصلا بصرفه نیست ولی میتونی با قیمت خیلی پایین در حد 10 تمن یا بیشتر سرور اجاره کنی.
یه سری به اینجا بزن البته اگه سرچ کنی زیاد گیرت میاد با قیمت های متفاوت
فقط یکی از کانکشن ها لازمه روی v.p.sباشه که روش میکروتیک هست اون وی پی ان دوم رو از یکی از دوستام
گرفتم.حالا میخواستم اون سرور v.p.sرو که باید میکروتیک روش نصب باشه خودم راه اندازی کنم.شما از چه لحاظ
میگید به صرفه نیست؟
من فقط برای یه هفته و تست این کار هک میخوام سرور رو راه اندازی کنم .حالا میشه بگید این سرور v.p.sرو چه
طوری راه اندازی کنم؟چه سخت افزاری لازمه؟هرچی لازم باشه رو میتونم تهیه کنم.تاکیدم براینه که خودم یه سرور
راه اندازی کنم تا هم با راه اندازی یه سرور آشنا بشم و هم کارم راه بیفته.
saeed_bambo
03-22-2011, 02:27 AM
ببین دوست من سه راه داری
1- نصب میکروتیک روی یک کامپیوتر معمولی که دو یا چند کارت شبکه روی اون باشه و تبدیل اون کامپیوتر به روتر
آموزش نصب + فایل های مورد نیاز
2- خرید یک عدد روتر برد میکروتیک که من rb750 رو پیشنهاد میکنم که قیمتش بین 50 تا 60 هستش 5 پرت لن هم داره
سایت زیر نمایده رسمیش هست منم ازش خرید کردم
3- یه v.p.s بخری که گفتم قیمت خیلی خیلی پایین هست شما با رم 64 و هارد 1 گیگ هم زیاده واست که با این مشخصات بیشتر از 10 تمن نمیشه واسه یک ماه
نکته: راه اول رو اصلا بهت پیشنهاد نمیکنم چون حالتو میگیره و دلت زده میشه از همه چیز
راه دوم هم خوبه به شرطی که بخای از روتر بردت استفاده های دیگه هم بکنی و کلا میکروتیک یاد بگیری که خیلی هم خوبه
راه سوم بهترین راه واسه تو که فقط میخای تست بزنی
دیگه خودت میدونی
موفق و سربلند باشی
ali20042004
03-24-2011, 04:44 PM
ببین دوست من سه راه داری
1- نصب میکروتیک روی یک کامپیوتر معمولی که دو یا چند کارت شبکه روی اون باشه و تبدیل اون کامپیوتر به روتر
آموزش نصب + فایل های مورد نیاز
2- خرید یک عدد روتر برد میکروتیک که من rb750 رو پیشنهاد میکنم که قیمتش بین 50 تا 60 هستش 5 پرت لن هم داره
سایت زیر نمایده رسمیش هست منم ازش خرید کردم
3- یه v.p.s بخری که گفتم قیمت خیلی خیلی پایین هست شما با رم 64 و هارد 1 گیگ هم زیاده واست که با این مشخصات بیشتر از 10 تمن نمیشه واسه یک ماه
نکته: راه اول رو اصلا بهت پیشنهاد نمیکنم چون حالتو میگیره و دلت زده میشه از همه چیز
راه دوم هم خوبه به شرطی که بخای از روتر بردت استفاده های دیگه هم بکنی و کلا میکروتیک یاد بگیری که خیلی هم خوبه
راه سوم بهترین راه واسه تو که فقط میخای تست بزنی
دیگه خودت میدونی
موفق و سربلند باشی
سلام اقا اگه من یک روتر برد میکروتیک rb750بخرم می تونم بجای سرور میکروتیک ازش استفاده کنم و دیگه احتیاجی به سرور هست؟
saeed_bambo
03-24-2011, 08:45 PM
سلام اقا اگه من یک روتر برد میکروتیک rb750بخرم می تونم بجای سرور میکروتیک ازش استفاده کنم و دیگه احتیاجی به سرور هست؟
سلام دوست عزیز
میکروتیک یک سرور نیست بلکه یک روتر (مسیر یاب) هستش
شما میکروتیک رو برای چه کاری نیاز داری؟
بیشتر توضیح بده تا راهنماییت کنم
ali20042004
03-25-2011, 08:25 AM
سلام دوست عزیز
میکروتیک یک سرور نیست بلکه یک روتر (مسیر یاب) هستش
شما میکروتیک رو برای چه کاری نیاز داری؟
بیشتر توضیح بده تا راهنماییت کنم
دوست عزیز من اینو برای هک اینترنت ******* ای می خوام و هم به عنوان یک سویچ.آخه دیدم هزینه اشتراک ماه یانه یک سرور میکروتیک تقریبا ماهی 15 تومن هست ولی این دستگاه حدود 60 تومن هست که تقریبا برابر با 4 ماه اجراه سورر هست .
ali20042004
03-27-2011, 06:09 PM
کسی واب سوال ما را نمیده؟
mmoorrtteezzaa
07-12-2011, 12:49 PM
دوست عزیز من اینو برای هک اینترنت ******* ای می خوام و هم به عنوان یک سویچ.آخه دیدم هزینه اشتراک ماه یانه یک سرور میکروتیک تقریبا ماهی 15 تومن هست ولی این دستگاه حدود 60 تومن هست که تقریبا برابر با 4 ماه اجراه سورر هست .
سلام
یکی از استادان به این سوال جواب بده سوال منم هست که مدتها تو فکرشم
Blacky1
07-22-2011, 03:23 PM
منم خیلی دوست دارم یاد بگیرم
هک اکانت هم که نور علی نوره
Data war
07-22-2011, 03:43 PM
منم..................
اما فکر نمیکنم کسی جواب بده... 20% احتمال جواب....
اما جستجو میکنیم:70:
mmoorrtteezzaa
07-22-2011, 04:24 PM
یه استاد به داد ما مبتدیان برسه
notron
07-23-2011, 02:10 PM
برای استفاده از میکروتیک با یه سیستم معمولی هم میشه؟
چه مشخصاتی میخواد؟
ace_gishniz
07-25-2011, 03:03 PM
انقدر خودتونو اذیت نکنین. یه سرور مجازی که روش میکروتیک نصبه اجاره کنین. پایین ترین پنل حدود 10 تا 12 تومنه.
بعد که سرور رو خریدی رو روتر میکروتیک سرویس وی پی ن راه میندازی.
البته برای هک اینترنت م.ا.ه.و.ا.ر.ه.ی دوتا سرور مجازی نیاز داری. که میتونی یه کار بکنی ارزون دربیاد یعنی یه سرور بخری واسه ست کردن آی پی اون مک. و یه اکانت وی پی ن معمولی l2tp هم برای اتصال بخری.
رو سروری که خریدی وی پی ن راه میندازی بعد کافیه یه یوزر اد کنی که ریموت آدرسش ای پی اون مک باشه. بقیش هم دیگه با خودتون.
mmoorrtteezzaa
08-02-2011, 11:03 AM
با سلام
من می خواهم جهت هک اینترنت ماهوار ه ای سرور میکروتیک راه اندازی کنم سروری که فقط ای پی را ست میکنه هزینه ان مهم نیست لطفا استادان راهنمایی کنند .چه چیز هایی لازم دارم و چه گونه راه اندازی کنم.
مخلص شما
sozuki
08-02-2011, 09:33 PM
با سلام
من می خواهم جهت هک اینترنت ماهوار ه ای سرور میکروتیک راه اندازی کنم سروری که فقط ای پی را ست میکنه هزینه ان مهم نیست لطفا استادان راهنمایی کنند .چه چیز هایی لازم دارم و چه گونه راه اندازی کنم.
مخلص شما
این سوال من هم هست
چند ماه پیش یک سرور میکروتک خرید کردم و کانفینگ برای هک انترنت ما.هو.اره.ایی کردن هر کاری کردم نتونستم ست کنم و مک بزنم
دوستان میگن الان دیگه مک هک نشدنی هست و باید بری سیگنالهای سی باند دیگه بیخیال شدم
ایا کسی هست بتونه در این موضوع کمکون کنه؟
babak_kish38
08-03-2011, 01:07 AM
این سوال من هم هست
چند ماه پیش یک سرور میکروتک خرید کردم و کانفینگ برای هک انترنت ما.هو.اره.ایی کردن هر کاری کردم نتونستم ست کنم و مک بزنم
دوستان میگن الان دیگه مک هک نشدنی هست و باید بری سیگنالهای سی باند دیگه بیخیال شدم
ایا کسی هست بتونه در این موضوع کمکون کنه؟
دوست عزیز اینکار برای کسی که بخواد از اینترنت ******* ای استفاده کنه مقرون بصرفه و منطقی نیست چون اولا ماهانه حدود 18 تومن باید پول یک سرور میکروتیک بدید و یک vpnl2tp هم بگیرید که حدود 20 تومن درمیاد با همین قیمت میتونید یک اکانت یک مگ بگیرید و راحت استفاده کنید چون برای اینکه خودتون اکانت هک کنید باید از صبح تا شب دانلود افلاین کنید و مکها را یکی یکی تست کنید بیشتر مکهای سکتور با این روش قابل هک نیستند و تعداد کمی از مکها با این روش هک میشوند که معمولا وقتی ای پی شیر میشود خود کمپانی مک را میبندد
این روش برای 3سال پیش خوب بود اون موقع فقط دونفر این روش را بلد بودند که یکی از انها باعث عمومی شدن اموزش شد و الان اگر یک سرچ گوگل بزنید تمام سایتها اقدام به فروش سرور مجازی میکروتیک و مکهای شیر شده میکنند که این خود باعث شلوغی قضیه و به صدا درامدن زنگ خطر جدی برای کمپانی ها شده و مطمئنا در اینده بسیار نزدیک کلا این قضیه جمع میشود متن پاسخ نماینده شرکت اپن اسکای در پاسخ یک پرسش را بعدا در اینجا قرار میدهم تا متوجه شوید کمپانی با جدیدت در صدد جمع کردن این قضیه است انهم فقط بدلیل شلوغ کردن ما ایرانی ها در هر مسئله
در کل هک کردن مک فقط برای کسانی مقرون بصرفه و توجیه پذیراست که با چندین کارت dvb از چندین جهت و از فرکانسهای s & s2 روزانه چند ساعت دانلود افلاین داشته و دائما در حال تست مکها باشند تا روزانه یک یا دو مک برای فروش پیدا کنند که انهم در اکثر مواقع سرعت پایین خواهد بود و حداکثر یکماه کار خواهد کرد
بهرحال اگر بازم دوستان اصرار به انجام اینکار دارند میتونم برای شما انجام بدم
موفق باشید
sozuki
08-03-2011, 11:26 AM
دوست عزیز اینکار برای کسی که بخواد از اینترنت ******* ای استفاده کنه مقرون بصرفه و منطقی نیست چون اولا ماهانه حدود 18 تومن باید پول یک سرور میکروتیک بدید و یک vpnl2tp هم بگیرید که حدود 20 تومن درمیاد با همین قیمت میتونید یک اکانت یک مگ بگیرید و راحت استفاده کنید چون برای اینکه خودتون اکانت هک کنید باید از صبح تا شب دانلود افلاین کنید و مکها را یکی یکی تست کنید بیشتر مکهای سکتور با این روش قابل هک نیستند و تعداد کمی از مکها با این روش هک میشوند که معمولا وقتی ای پی شیر میشود خود کمپانی مک را میبندد
این روش برای 3سال پیش خوب بود اون موقع فقط دونفر این روش را بلد بودند که یکی از انها باعث عمومی شدن اموزش شد و الان اگر یک سرچ گوگل بزنید تمام سایتها اقدام به فروش سرور مجازی میکروتیک و مکهای شیر شده میکنند که این خود باعث شلوغی قضیه و به صدا درامدن زنگ خطر جدی برای کمپانی ها شده و مطمئنا در اینده بسیار نزدیک کلا این قضیه جمع میشود متن پاسخ نماینده شرکت اپن اسکای در پاسخ یک پرسش را بعدا در اینجا قرار میدهم تا متوجه شوید کمپانی با جدیدت در صدد جمع کردن این قضیه است انهم فقط بدلیل شلوغ کردن ما ایرانی ها در هر مسئله
در کل هک کردن مک فقط برای کسانی مقرون بصرفه و توجیه پذیراست که با چندین کارت dvb از چندین جهت و از فرکانسهای s & s2 روزانه چند ساعت دانلود افلاین داشته و دائما در حال تست مکها باشند تا روزانه یک یا دو مک برای فروش پیدا کنند که انهم در اکثر مواقع سرعت پایین خواهد بود و حداکثر یکماه کار خواهد کرد
بهرحال اگر بازم دوستان اصرار به انجام اینکار دارند میتونم برای شما انجام بدم
موفق باشید
ممنونم از پاسخ شما دوست من
من قبلا از دوستان خریداری میکردم که برای 10 الی 15 نفر بودیم گران در میمود پام
بحاطر همین من میخوام دست به اینکار بشم
کارت اس2هم دارم
اسکای نت دارم
ئر ضمن یکی از دستام تمامی مکهای غیر قابل سکورترشده بهم داده و میشه با انها هک کرد
mmoorrtteezzaa
08-03-2011, 11:48 AM
سلام
اقا این سرور میکروتیک را نمی شه خودمان راه اندازی کنیم که نخواهیم اکانت بخریم ؟به غیر از یک کامپیوتر دیگه چه نیاز داریم؟
babak_kish38
08-03-2011, 10:28 PM
ممنونم از پاسخ شما دوست من
من قبلا از دوستان خریداری میکردم که برای 10 الی 15 نفر بودیم گران در میمود پام
بحاطر همین من میخوام دست به اینکار بشم
کارت اس2هم دارم
اسکای نت دارم
در ضمن یکی از دستام تمامی مکهای غیر قابل سکورترشده بهم داده و میشه با انها هک کرد
مکها را که خودتون هم میتونید پیدا کنید باید با یک کارت dvb حدود یک ساعت دانلود افلاین کنید که برای اینکار از اسکای نت یا اسکای گروبر یا مانا میتونید استفاده کنید که من اسکای گروبر را ترجیح میدم بدلیل اینکه برخلاف اسکای نت همه فایلها را دانلود نمیکنه البته در اسکای نت میتونید فیلتر و رولز ورجکس تعریف کنید ولی باز فایل یعنی مک بدردنخور زیاد دریافت میکنید بهرحال روش معمول این هست که شما بیایید و از فایلها مک و پید و ای پی را استخراج کنید ولی بهتره موقعی که در حال دانلود افلاین هستید مکهایی که سرعت بالایی دارند را در وایت لیست اد کنید یعنی هم پید و هم ای پی و هم مک یکی از دلایل انتخاب اسکای گروبر برای من همین است چون برخلاف اسکای نت همه فایلها را در حال دانلود جداگانه میبینید بهر حال بعد از استخراج مشخصات نوبت به این میرسه که یک وی پی را کانکت کنید که اولین وی پی ان باید از سرور میکروتیک باشه تا winbox اجرا و پلاگین دانلود کنه و دومین وی پی ان هم که باید l2tp باشه دیگه باید مک و ای پی ها را یکی یکی تست کنید هرکدام پینگ داد استفاده کنید
موفق باشید
sozuki
08-04-2011, 12:59 PM
مکها را که خودتون هم میتونید پیدا کنید باید با یک کارت dvb حدود یک ساعت دانلود افلاین کنید که برای اینکار از اسکای نت یا اسکای گروبر یا مانا میتونید استفاده کنید که من اسکای گروبر را ترجیح میدم بدلیل اینکه برخلاف اسکای نت همه فایلها را دانلود نمیکنه البته در اسکای نت میتونید فیلتر و رولز ورجکس تعریف کنید ولی باز فایل یعنی مک بدردنخور زیاد دریافت میکنید بهرحال روش معمول این هست که شما بیایید و از فایلها مک و پید و ای پی را استخراج کنید ولی بهتره موقعی که در حال دانلود افلاین هستید مکهایی که سرعت بالایی دارند را در وایت لیست اد کنید یعنی هم پید و هم ای پی و هم مک یکی از دلایل انتخاب اسکای گروبر برای من همین است چون برخلاف اسکای نت همه فایلها را در حال دانلود جداگانه میبینید بهر حال بعد از استخراج مشخصات نوبت به این میرسه که یک وی پی را کانکت کنید که اولین وی پی ان باید از سرور میکروتیک باشه تا winbox اجرا و پلاگین دانلود کنه و دومین وی پی ان هم که باید l2tp باشه دیگه باید مک و ای پی ها را یکی یکی تست کنید هرکدام پینگ داد استفاده کنید
موفق باشید
سلام دوست من
تا دلت بخواد من مک دارم یکی از دوستام اینهمه مکهای سی باند بهم داد و گفت سرعت سند زیاد نمیخواد ولی دریافتیشون زیاده به 15 مگا هم میرسه
اگه ایدی مسنجر داری بده بیشتر بهت بگم
من سرور میخرم و میشنیم هک بکینیم
mohamad63_2006
mmoorrtteezzaa
08-04-2011, 05:13 PM
دوست عزیز میشه بگین این مکهای سی باند که سرعت بالا دارن در کدام جهت است؟ایا باید ال ان بی را عوض کنیم؟
babak_kish38
08-04-2011, 08:33 PM
سلام دوست من
تا دلت بخواد من مک دارم یکی از دوستام اینهمه مکهای سی باند بهم داد و گفت سرعت سند زیاد نمیخواد ولی دریافتیشون زیاده به 15 مگا هم میرسه
اگه ایدی مسنجر داری بده بیشتر بهت بگم
من سرور میخرم و میشنیم هک بکینیم
mohamad63_2006
مگر ال ان بی سی باند دارید؟ببینید فرق سی باند و کایو باند بطور کلی در پوشش منطقه ای است از این نوع فرکانس برای مناطق استوایی که باران و باد زیاد دارند استفاده میشود
در send شما هم تاثیر زیادی ندارد شما در ازای هر گیگ دانلود حدود 70 مگ ارسال دارید من الان با یک مگ یگ مگ دانلود دارم که در بعضی مواقع به 200k هم سرعت دانلود میرسه و بعضی مواقع هم زیر 50 کی میرسه که این بخاطر شیر بودن مک و استفاده اشتراکی است معمولا اخر شبها تا قبل از طهر خوبه ولی فقط برای دانلود خوبه بدرد وب گردی نمیخوره چون پینگ این نوع اینترنت بالاست یعنی برای باز شدن پیج مثل دایل اپ عمل میکنه
ایدی من هم
babak_kish2
barbyboy
08-04-2011, 10:15 PM
اموزشی هست که ما دانلود کنیم از اول همه چی یاد بگیریم دانلودو مک و اینارو؟؟
ممنون
sozuki
08-05-2011, 11:31 AM
مگر ال ان بی سی باند دارید؟ببینید فرق سی باند و کایو باند بطور کلی در پوشش منطقه ای است از این نوع فرکانس برای مناطق استوایی که باران و باد زیاد دارند استفاده میشود
در send شما هم تاثیر زیادی ندارد شما در ازای هر گیگ دانلود حدود 70 مگ ارسال دارید من الان با یک مگ یگ مگ دانلود دارم که در بعضی مواقع به 200k هم سرعت دانلود میرسه و بعضی مواقع هم زیر 50 کی میرسه که این بخاطر شیر بودن مک و استفاده اشتراکی است معمولا اخر شبها تا قبل از طهر خوبه ولی فقط برای دانلود خوبه بدرد وب گردی نمیخوره چون پینگ این نوع اینترنت بالاست یعنی برای باز شدن پیج مثل دایل اپ عمل میکنه
ایدی من هم
babak_kish2
:23::23::23:
ممنونم دوست عزیز اطلاعات مفیدی بود
به نظر شما از کجا سرور میکروتک بخرم و کانفینگ هم بکنه؟
mmoorrtteezzaa
08-05-2011, 01:26 PM
دوست عزیز نگفتین این مکهای سی باند بیشتر کدام جهت هستن؟می خواهم ببینم شیراز پوششش می ده؟
fj3aft2
08-05-2011, 05:48 PM
سرور میکروتیک با قیمت پایین خواستی میل بزن
sozuki
08-05-2011, 06:48 PM
دوست عزیز نگفتین این مکهای سی باند بیشتر کدام جهت هستن؟می خواهم ببینم شیراز پوششش می ده؟
yamal-etelsat hast
babak_kish38
08-05-2011, 08:34 PM
پوشش c باند بسیار بالاست یعنی در مناطقی که ku پوشش نداره c باند پوشش داره شما در هرجای ایران میتونید از این فرکانس دریافت کنید باید ال ان بی cband داشته باشید و خود دیش هم باید حداقل 120 باشه برای دریافت فرکانسهای دانلود افلاین و انلاین به سایت زیر مراجعه کنید فرکانسهای دیتا روی هر ******* با رنگ ابی فیروزه ای مشخص شده اند که در مشخصات فرکانس هم دیتا ذکر میشود البته حتما از کارت s2 استفاده کنید که این فرکانسها را هم دریافت کنید
babak_kish38
08-05-2011, 08:57 PM
اموزشی هست که ما دانلود کنیم از اول همه چی یاد بگیریم دانلودو مک و اینارو؟؟
ممنون
با ایمیل من تماس بگیرید راهنمایی کنم
شما اول یک کارت dvb باید تهیه کنید و ******* دبلیو 3 را ترجیحا بدونه سویچ و قیچی بگیرید بعد میگم چکار کنید
موفق باشید
MNBoy
09-28-2011, 12:53 PM
سلام خسته نباشید دوستان به نظرتون من از یه سرور با کانفیگ Winroute Kerio استفاده کنم یا از یه Routerboard . میدونم یکی سخت افزاریه یکیشم نرم افزاری ولی مزیت و معایب این دوتا رو میخوام . از ISA هم نمیخوام استفاده کنم.
potin
10-04-2011, 09:22 PM
سلام دوستان
من آموزش ساخت وی پی ان در میکروتیک 5 رو میخوام کسی هست راهنمایی کنه یا یه فایل آموزشی بهم بده
ممنون میشم.. خیلی عجله ایه
kmino
10-10-2011, 06:59 AM
سلام
اقا این سرور میکروتیک را نمی شه خودمان راه اندازی کنیم که نخواهیم اکانت بخریم ؟به غیر از یک کامپیوتر دیگه چه نیاز داریم؟
این سوال من و خیلی های دیگه هم هست.
آقا هزینه و اینا به کنار . کلا می تونیم خودمون این کار رو بکنیم و دیگه سرور اجاره نکنیم یا خیر
کسی بلده ؟
مـــــــــــــــــــــــه ـــــــــــــــــــــم
mmoorrtteezzaa
10-11-2011, 04:05 PM
up...............
ace_gishniz
10-20-2011, 02:08 PM
چرا اینقدر خودتونو اذیت میکنید آخه؟؟؟
تو همین سایت 4-5 نفر بشینین نفری 2 تومن بزارین رو هم یه سرور مجازی رو شریکی کرایه کنین. یه وی پی ان چند یوزره هم فکر نمیکنم ماهی بیشتر از 6000 بشه!!!
اینجوری واستون به صرفه هست.
من قبلا این کارو کردم. فقط وقتی سرور مجازی میخوایین بگیرین به فروشنده بگین واسه هک اکانت م.ا.ه.و.ا.ر.ه.ا.ی میخوایین. چون رو همه سرور مجازی های میکروتیک جواب نمیده. قبلا من یه سرور خریدم که این روش روش کار نمیکرد. واسه همین از یه فروشنده دیگه خریدم.
در کل این روش زیاد جواب نمیده. الان همه هکر شده افتادن رو مک ها. من خودم رو یوتلست به زور مک قابل هک شدن پیدا میکردم. تازه رو اون مک هم کلی هکر سوار بود.
در کل واسه 1-2 سال پیش خوب بود الان جالب نیست.
amin10663
11-07-2011, 04:58 PM
salam man chand vaghti bood ke dar bedare server mikrotik bodam motmanen shodam ke age bekham bekharam khodam server bedam bayad ta shiraz beram koli yad begiram ye ruter bord bekharam vavava... behtar az hame ineke berin ye server ejare konid badesh sob ta shab beshinid ip pida konid ta haco ra bendazid taze onam az rahe dozdi harchand in ip ha male arabast
age kasi soali digei dasht behem pm bede id yahoo : amin10663
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.