توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده از نرم افزار های Back Track در توزیع های دیگه
masoodsadri
03-30-2011, 03:13 PM
فکر کنم عنوان پست کاملا روشن باشه. همون طور که در جریانید، توزیع Back Track اسکنر های خیلی زیاد و قوی ای رو داره. می خواستم بدونم آیا می شه از اونها توی فدورا بعنوان مثال استفاده کرد؟ مثلا راهی برای دانلودشون هست؟ البته به جز کامپایل کردن سورس هاشون.
taghva
04-01-2011, 02:05 AM
فکر کنم عنوان پست کاملا روشن باشه. همون طور که در جریانید، توزیع Back Track اسکنر های خیلی زیاد و قوی ای رو داره. می خواستم بدونم آیا می شه از اونها توی فدورا بعنوان مثال استفاده کرد؟ مثلا راهی برای دانلودشون هست؟ البته به جز کامپایل کردن سورس هاشون.
میشه! روی فدورا تست نکردم. روی اوبونتو که جواب داد...
اصلا توصیه نمیشه! امنیت سیستم و به خطر میندازه! به مرور زمان مشکلات سیستمی درست میکنه! لینوکس تو ناپایدار میکنه! و ...
بهترین حالت اینه که با یه pc emulator مثل vmware (نسخه لینوکسی) به صورت مجازی اجراش کنی.
مراحل کار در اوبونتو:
اول کد شناسایی بسته هارو و به لیست کلیدهای apt اضافه کن:
wget -q [Only registered and activated users can see links] -O - | sudo apt-key add -
بعد آرشیو بسته های بک تراک و به لیست مخازن لینوکست اضافه کن:
sudo -i
echo -e "\n## backtrack repository list\n\ndeb [Only registered and activated users can see links] pwnsauce main microverse macroverse restricted universe multiverse" >> /etc/apt/sources.list
بعد لیست بسته ها رو به روز کن:
apt-get update
exit
الان اگه وارد synaptic بشی میتونی لیست بسته های بک تراک و ببینی.میتونی تو این مرحله نصب کنی ، یا در آخر کار.حالا باید یه کپی از منوهای سیستم بگیری:
sudo cp /etc/xdg/menus/applications.menu /etc/xdg/menus/applications.menu.original
فایل menu.tar.gz و که ضمیمه کردم اکستراکت کن:
tar -xf menu.tar.gz
حالا فایل منوی مربوطه و باید ویرایش کنی:
sudo gedit /etc/xdg/menus/applications.menu
داخل فایل applications.menu دنبال تگ <!-- Games --> بگرد و بعد محتویات فایل menu.txt و به قبل از تگ اضافه کن.حالا فایل apps.tar.gz و اکسترکت کن:
tar -xf apps.tar.gz
و بعد محتویات پوشه apps و به مسیر زیر کپی کن:
sudo cp -r apps/* /usr/share/applications
حالا به همه آیکونها پرمیژن 755 بده:
sudo chmod 755 /usr/share/applications/*.desktop
و در آخر:
sudo perl menu.pl
حالا میتونی از داخل applications منوی backtrack و با ابزاراش ببینی.
تمام.
T0RNAD0
04-01-2011, 05:12 AM
میشه! روی فدورا تست نکردم. روی اوبونتو که جواب داد...
اصلا توصیه نمیشه! امنیت سیستم و به خطر میندازه! به مرور زمان مشکلات سیستمی درست میکنه! لینوکس تو ناپایدار میکنه! و ...
بهترین حالت اینه که با یه pc emulator مثل vmware (نسخه لینوکسی) به صورت مجازی اجراش کنی.
ممنون تقوا جان
میشه یکم بیشتر توضیح بدی که چرا امنیت سیستم رو به خطر میاندازه؟و چرا لینوکس رو نا پایدار میکنه و اینکه به مرور زمان چه مشکلاتی واسه سیستم درست میکنه؟
اگر ما بیام یه جوری چند تا از برنامه های بک ترک(نه کلشون) رو که مورد نیازمون هستش رو نصب کنیم،باز مشکل به این شدتی که گفتی ایجاد میشه؟
چی رو به صورت مجازی تو لینوکس اجرا کنیم؟کل پکیج برنامه های بک ترک رو یا یک یا چند برنامه ی خاص رو ویا کل سیستم عامل بک ترک؟اگر بسته ها رو میشه به صورت مجازی نصب کرد،میشه روش کار رو توضیح بدی یا لینکی چیزی؟(میبخشی زیاد میپرسم،آخه تو این زمینه اطلاعاتی ندارم!).
جریان اینه که من میخواستم یه تبلت بگیرم که واسه pentest به کارم بیاد و همیشه همراهم باشه که شنیدم سامسونگ گفته که روی گالکسی تبش،اوبونتو نصب میشه! اگر اینجور باشه و مشکل خواصی نباشه،در واقع یه جورایی بک ترک رو همراهمون داریم و نیازی نیست که دونه دونه دنبال سورس برنامه ها بگردیم و تو ابونتو کامپایل کنیم!
به نقل از:[Only registered and activated users can see links] 1%20%D8%B1%D9%88%DB%8C%20%DA%AF%D9%84%DA%A9%D8%B3% DB%8C%20%D8%AA%D8%A8
ممنون
خوش باشید.
softkadeh
05-03-2011, 04:34 PM
عزیز میشه لطفأ یه ویدئو آموزشی درست کنی از چیزایی که نوشتی ؟ چون مبتدی های لینوکس ( مثل من ) نمیفهمن )
B3HR0Z
05-03-2011, 09:26 PM
عزیز میشه لطفأ یه ویدئو آموزشی درست کنی از چیزایی که نوشتی ؟ چون مبتدی های لینوکس ( مثل من ) نمیفهمن )
درود
کار سختی نیست [terminal باز کن دستورات دونه دونه وارد کن ....]!و همون طور که taghvaجان گفتن امنیت سیستم و به خطر میندازه!در youtube سرچ کنید فیلم های آموزشی خوبی پیدا میکنید!شما به چه ابزارهایی احتیاج دارید ؟ در مخازن سرچ کنید احتمالا هست !
softkadeh
05-04-2011, 03:34 AM
درود
کار سختی نیست [terminal باز کن دستورات دونه دونه وارد کن ....]!و همون طور که taghvaجان گفتن امنیت سیستم و به خطر میندازه!در youtube سرچ کنید فیلم های آموزشی خوبی پیدا میکنید!شما به چه ابزارهایی احتیاج دارید ؟ در مخازن سرچ کنید احتمالا هست !
نیاز من به یک سیستم عامل مثل BT هست که حداقل یه محیط لذت بخش داشته باشه مثل Suse یا حتی اوبونتو ...
حتی اگه بشه یه تم مثل اوبونتو روی BT نصب کرد که کارکردن باهاش از این شکل خسته کننده در بیاد مشکلی نداره ...
B3HR0Z
05-04-2011, 06:14 AM
نیاز من به یک سیستم عامل مثل BT هست که حداقل یه محیط لذت بخش داشته باشه مثل Suse یا حتی اوبونتو ...
حتی اگه بشه یه تم مثل اوبونتو روی BT نصب کرد که کارکردن باهاش از این شکل خسته کننده در بیاد مشکلی نداره ...
درود
بهترین و راحترین کار برای شما اینه که backtrack رو virtual box نصب کنی...
softkadeh
05-04-2011, 12:45 PM
درود
بهترین و راحترین کار برای شما اینه که backtrack رو virtual box نصب کنی...
ابزارای BT رو روی اوبونتو نصب کردم که هیچکدوم کار نکرد . منم کلأ بیخیال شدم ... همون BT رو نصب میکنیم خلاص ..
کلأ به صورت DualBoot نصب نکرده بودم همون اولشم VMware بود ..
به هر حال ممنون .
ولی اگر امکانش هست که روی BT تم نصب کرد که از این فضای روحانی در بیاد بهم بگید ممنون میشم ....
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.