Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : How to Install PhpmyAdmin & Mysql & Apache & PHP Together

Behrooz_Ice
07-26-2004, 12:52 AM
سلام دوستان. يادمه تو يكي از تاپيك ها درباره نصب php بر روي ويندوز سوال شده بود. مي خوام با توضيح بيشتر در اين مورد يك برنامه را معر?ي كنم كه امكانات خيلي جالبي داره و تمامي برنامه ها و سرويس هايي كه براي پشتياني از php لازم داريد را در خودش جاي داده. پس با ذكر يك م?دمه شروع مي كنم.
نصب PHP
نصب PHP بر روی ویندوز و IIS کار راحتي است. اما از آنجا که علاوه بر نصب PHP، پایگاه داده ای MySQL را هم لازم داریم. اگر بخواهید تک تک آنها را از اینترنت دانلود کرده و آنها را جداگانه نصب و پیکربندی کنید، بايد وقت زيادي را صر? دانلود اين برنامه ها بكنيد. به همين دليل، من پیشنهاد می کنم كه از برنامه XAMPP براي اينكار است?اده كنيد.
XAMPP یک مجموعه نرم ا?زاری بسیار جالب است که علاوه بر حجم کم آن (تنها 13MB)، تمامی پکیجهای مورد نیاز شما را شامل می شود:

Apache 2.0.48
MySQL 4.0.16
PHP 4.3.4 + PEAR
MiniPerl 5.8.0
mod_php 4.3.4
PHPMyAdmin 2.5.3
SQLite 2.8.6

بعضي از دوستان مي دونند که ?قط خود MySQL به تنهایی، حجمی بیشتر از 10MB داره. من پکیج XAMPP mini win32 Version 1.2 رو در کامپیوتر خودم نصب و تست كردم. آن را می توانید از آدرس زیر دانلود کنید.
[Only registered and activated users can see links]

چگونگی نصب XAMPP
نکته: اول از هركاري وب سرور IIS خود (و يا ديگر وب سرورها) را غير ?عال (Disable, Stop) کنيد.
پس از دريا?ت XAMPP آن را در جاي مورد نظر خود نصب (Extract) کنيد. ?رق نمي کنه که کجا باشه.
سپس به پوشه اي که XAMPP را در آنجا Extract كرده ايد بريد. ?ايل setup_xampp.bat را باز کرده تا ص?حه سياهي باز بشه. عدد 1 را وارد کرده و کليد Enter را ?شار دهيد تا مراحل نصب شروع بشه.
پس از اينکه نصب تموم شد، بايد سرور شويد. براي اينکار دو ?ايل apache_start.bat و mysql_start.bat را اجرا کرده و ديگر کاري به آنها نداشته باشيد. آنها را Minimize کرده و مابقي کارها را انجام بديد.
حالا مرورگر IE يا هر browser ديگه اي كه نصب هست روي سيستمتون را باز کرده و عبارت [Only registered and activated users can see links] (يا [Only registered and activated users can see links]) را تايپ نماييد. با انجام اينکار بايد ص?حه بن?ش رنگي نشون داده بشه.

چگونگي اجرا کردن اسکريپتهاي PHP به وسیله XAMPP
?ايل هاي php را که نوشتيد براي اجرا و تست اونها به وسيله XAMPP بايد اونها رو درون پوشه htdocs کپي كنيد. ولي در نوشتن آدرس آن در مرورگر، نيازي به نوشتن اين پوشه نيست. مثلا ?ايل %XAMPP%\htdocs\weblog\index.php را در مرورگر بايد به صورت [Only registered and activated users can see links] اجرا نمود...
در كل بچه ها با نصب اين برنامه سيستم خودتونو سرور مي كنيد و ديگه احتياج به نصب لينوكس براي تست php - mysql ... نداريد. در هكينگ هم اين كار به ما كمك مي كنه كه بتونيم به صورت local با نصب ?روم هاي php و ديتابيس هاي mysql از نظر امنيت انها را چك كنيم.
با تشكر از دوستم مجتبي بخاطر تست اوليه اين برنامه
قربان همگي :x

Q.SiN
07-27-2004, 03:16 PM
ممنون حاجي :ى thumbsup

Q.SiN
08-16-2004, 01:02 PM
سلام حاجی ...

من تو ساخت Database مشکل دارم میشه یه راهنمایی بکنین ؟

منظورم داخل همین Mini هستش

ps
08-16-2004, 01:44 PM
سلام هاجي ميشه بگيد اين به چه دردي ميخوره؟؟؟من ميخوام بدونم يه سايت Php رو چطوري درست ميكنن؟؟ اين براي همين كاره؟؟؟

ممنون مهيار!

Q.SiN
08-16-2004, 04:40 PM
ممنون خودم پیدا کردم :p

PS جان این یه سا?ت کامل و جالب هست که چندتا برنامه رو با هم داره که آقا بهروز در بالا اسمشونو بردن..

شما برای دیدن ص?حات PHP به صورت Local احتیاج داری که PHP و یه وب

سرور که اینجا Apache هست رو Install کنی . و بعد میتونی اسکریپتهای

PHP که نوشتی اجرا کنی برای ر?ع اشکال دیگه نیازی نیست که اونهارو UL

کنی و بعد ببینی :) و خیلی کارای دیگه ...

poorya
08-22-2004, 02:17 PM
سلام ميخواستم بدونم ميشه ?ايل Vbulletin كه پسوندش .PHP هستش ميشه به صورت لوكال با اينا ديد؟؟؟ و اگه

بخوايم اينارو رو يه هاست سوار كنيم بايد چي كنيم! يه سوال مسخره هم دارم :x با است?اده از سيدي Win XP

چطوري IIS رو نصب كنم؟؟؟ :x

ممنون باي heart

Black.Live
08-22-2004, 02:40 PM
سلام
رو IIS هم ميشه نصب كرد كه بايد PHP INSTALLER رو بگيري و هنگام نصب بگي كه از چه نوع وب سروري است?اده ميكني تا برات بريزه...
MYSQL و PHPMYADMIN هم كه ديگه كاري نداره... thumbsup
ولي سرعت اپاچي خيلي بالاتره.
?علا...

Behrooz_Ice
08-22-2004, 03:35 PM
سلام. براي نصب IIS در ويندوز 2k به Add/Remove Programs برو و بعد برو به قسمت Add/Remove Windows Components و بعد تيك IIS يا Internet Information Services رو بزن و CD ويندوز رو بزار و نصب كن. تو XP Pro هم كمي بگردي پيداش مي كني ولي كليات كار به همين صورت هست. ?ايل هاي php ?روم vbulletin رو هم با نصب اين برنامه XAMPP مي توني به صورت local ببيني ولي بايد mysql ... روهم نصب كني و database براي ?رومت تعري? كني. ?علا ...

poorya
08-22-2004, 03:35 PM
ممنون ولي ميخواستم بدونم با است?اده از اين چيزي كه اقا بهروز داده چطوري ميشه!!! و وقتي من همه اين كارارو

ميكنم وقتي تو IE مينويسم [Only registered and activated users can see links] ص?حه بن?ش نمياد و من تو Adminestrator Control چيزي به نام

Internet information Service ندارم لط?ا بگيد از كجا نصب كنم!!بعد تو هر كدوم از اين پوشه ها يه عالمه چيزه بايد

با اونا هم كاري كنم يا اينكه نه ?قط همون كارايي كه اقا بهروز توضيح دادن؟؟؟

ممنون باي! heart

Behrooz_Ice
08-23-2004, 06:31 PM
سلام پوريا جان. شما اين متن رو كه نوشته بودم رو خونديد:

چگونگي اجرا کردن اسکريپتهاي PHP به وسیله XAMPP
?ايل هاي php را که نوشتيد براي اجرا و تست اونها به وسيله XAMPP بايد اونها رو درون پوشه htdocs کپي كنيد. ولي در نوشتن آدرس آن در مرورگر، نيازي به نوشتن اين پوشه نيست. مثلا ?ايل %XAMPP%\htdocs\weblog\index.php را در مرورگر بايد به صورت [Only registered and activated users can see links] اجرا نمود...
در كل بچه ها با نصب اين برنامه سيستم خودتونو سرور مي كنيد و ديگه احتياج به نصب لينوكس براي تست php - mysql ... نداريد. در هكينگ هم اين كار به ما كمك مي كنه كه بتونيم به صورت local با نصب ?روم هاي php و ديتابيس هاي mysql از نظر امنيت انها را چك كنيم.
===================================
براي نصب IIS هم كه در ويندوز 2000 توضيح دادم و در ويندوز XP هم تقريبا به همين صورت هست ولي در لينك زير نصب IIS 5.1 را در ويندوز XP Pro كامل و به همراه عكس توضيح داده:
[Only registered and activated users can see links]
در ضمن ببين كه ويندوزت XP نسخه Professional هست يا Home . اگر ?قط Professional بود مي توني IIS رو نصب كني. من ديگه از اين بهتر نمي تونم توضيح بدم. باي :-S