Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Vps یا حجم کم و قیمت پایین وجود داره ؟

Mehdi_HeartBrea
04-06-2011, 09:30 PM
سلام و خسته نباشی به همه مدیران و کاربرای آشیانه .

من قصد دارم یه سرور مجازی با حجم 2 گیگ ( نه کمتر و نه خیلی بیشتر ) بخرم . سرعت سرور برام خیلی مهمه . توی گوگل هر چی گشتم کمترین 10 گیگ بود با قیمت 12000 تومن که سرور هم کانادا بود .

نیازم برای این کار راه اندازی یه لیچ مخصوص خودم و تمام و کمال شخصیه . جوری که دوست ندارم جز خودم از این موضوع خبر داشته باشه . من تقریبا هر هفته فایل هایی رو از سرور های مختلف مثل Ho||tFile , Me|gaU|pload, File|ser|ve و چند تا دیگه دانلود می کنم که حجمشون حداکثر 1 گیگه . می خوام یه لیچر برای خودم بسازم که راحت تر بتونم این کارو بکنم . ظاهرا باید سرور مجازی بگیرم .

آیا هنگام انتقال فایل به سرور خودم فیل|||تر||ینگ تاثیری گذاره ؟؟؟ چون آپلود سنتر هایی که گفنم در ایران غیر قابل دسترسه .
آیا می تونم یه سایت رایگان با امکانات کم بگیرم و از این فضای مجازی استفاده کنم ؟؟؟ یعنی یه صفحه برای انتقال فایل و حذف از سرور داشته باشم که بتونم مثل سایت های موجود که کارشون لیچ هست ازش استفاده کنم .

سپاس فراوان :66:

Kraken
04-06-2011, 10:50 PM

من قصد دارم یه سرور مجازی با حجم 2 گیگ ( نه کمتر و نه خیلی بیشتر ) بخرم . سرعت سرور برام خیلی مهمه . توی گوگل هر چی گشتم کمترین 10 گیگ بود با قیمت 12000 تومن که سرور هم کانادا بود .

نیازم برای این کار راه اندازی یه لیچ مخصوص خودم و تمام و کمال شخصیه . جوری که دوست ندارم جز خودم از این موضوع خبر داشته باشه . من تقریبا هر هفته فایل هایی رو از سرور های مختلف مثل Ho||tFile , Me|gaU|pload, File|ser|ve و چند تا دیگه دانلود می کنم که حجمشون حداکثر 1 گیگه . می خوام یه لیچر برای خودم بسازم که راحت تر بتونم این کارو بکنم . ظاهرا باید سرور مجازی بگیرم .

آیا هنگام انتقال فایل به سرور خودم فیل|||تر||ینگ تاثیری گذاره ؟؟؟ چون آپلود سنتر هایی که گفنم در ایران غیر قابل دسترسه .
آیا می تونم یه سایت رایگان با امکانات کم بگیرم و از این فضای مجازی استفاده کنم ؟؟؟ یعنی یه صفحه برای انتقال فایل و حذف از سرور داشته باشم که بتونم مثل سایت های موجود که کارشون لیچ هست ازش استفاده کنم .

عزیز معمولا رم قیمت vps تعیین میکنه نه هارد مثلا میتونی به اونا بگی که 3 گیگ هارد بیشتر نمی خوای، شاید بهت 2 تومن تخفیف دادن ! :73:

:43:

Behrooz_Ice
07-04-2011, 12:16 AM

پیشنهاد من به شما گرفتن VPS هست و از کشورهایی مثل آمریکا یا کانادا به دلیل سرعت بالایی که دارند
( 100Mbps Uplink )
هزینه VPS های آشیانه هاست در لینک زیر ذکر شده و سرور VPS ها در آمریکا می باشد:
[Only registered and activated users can see links]
موفق باشی

parvaaz
07-09-2011, 03:40 PM
تو سرویس های وی پی اس آشیانه پشتیبانی امنیتی هم هست دیگه ؟

یعنی امنیتش هم مثل هاست های اشتراکی تضمین میشه دیگه ؟

میشه سرویس Vps1 رو با میزان سرعت و قدرت هاست اشتراکی مقایسه کنید ؟ کدوم بهتره ؟ تا چه حد ؟

Mehdi_HeartBrea
07-10-2011, 12:53 AM
پیشنهاد من به شما گرفتن vps هست و از کشورهایی مثل آمریکا یا کانادا به دلیل سرعت بالایی که دارند
( 100mbps uplink )
هزینه vps های آشیانه هاست در لینک زیر ذکر شده و سرور vps ها در آمریکا می باشد:
[Only registered and activated users can see links]
موفق باشی

با سپاس فراوان از شما .
آیا روی این سرورها امکان لیچ هم وجود داره . چون برخی سایت ها در موافقتنامه هاشون ذکر کردن که در صورت استفاده از لیچ سرور بسته می شه .
:66: