توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روشی عالی برای درست کردن شل کد در jpg
YAHOO2010
04-12-2011, 04:41 PM
سلام به همه
این روش خیلی عالیه و prv08 هست .
به این صورته که تزریق کد php و html به عکس هست . که خیلی جالبه !
امیدوارم استفاده لازم رو ببرید
:78:
دمه اون کسایی گرم که تشکر میدن و قدر شناسن
mahdin2010
04-12-2011, 07:31 PM
به علت این که دیدم این برنامه داخل فایل نبود خودم آپلودش کردم
با تشکر از YAHOO2010 برای این پست مفیدشون
آدرس سایت این برنامه:
[Only registered and activated users can see links]
nahid_Zebel
04-12-2011, 10:37 PM
یکی توضیح بده چطوری ازین برنامش استفاده کنیم
تو فیلم که خیلی گنگه....!:39:
Meg4m1nd
04-12-2011, 11:28 PM
دوست عزیز این فیلم رو من 2 ماه پیش دیدم خواهش میکنم همه چی رو به اسم خودت تموم نکن
04-13-2011, 09:14 AM
دوست عزیز این فیلم رو من 2 ماه پیش دیدم خواهش میکنم همه چی رو به اسم خودت تموم نکن
من اگه به اسم خودم ثبت میکردم خودم میساختم . و بعضی ها به موقعیت بعضی ها فکر کنم حسرت میخورن :54: . پس دوسته عزیز بهتره دیگه اسپم ندید . بدروود
YAHOO2010
04-13-2011, 09:25 AM
یکی توضیح بده چطوری ازین برنامش استفاده کنیم
تو فیلم که خیلی گنگه....!:39:
دروود بر شما کاربر فعال . خوب دقت کنید دستور به این شکل است در cmd
c:\users\virangar\cd desktop
C:\Users\virangar\Desktop>edjpgcom "cyber.jpg"
عکس مورد نظر هم پیوست شد . دقت کنید . اگر کاری داشتید پیام خصوصی بدبد و اسپم ندید.بدروود
namo_57
02-04-2012, 03:08 PM
سلام: طبق همین اموزش تصویری عمل میکنم تمام کدهارا عین همونی که تو فیلم هست تایپ میکنم با نرم افزار نوت پد 2 درست مثل فیلم همه چی مثل فیلم وبعد عکسو اپ میکنم البته دربسیاری از اپلود سنترها که قبول نمیکنه اپلود کنه ولی یکی پیدا کردم اما متاسفانه ارور میده
The image “[Only registered and activated users can see links]” cannot be displayed because it contains errors.
لطفا راهنمایی کنید که چکار کنم ممنون میشم
namo_57
02-06-2012, 09:20 AM
سلام: طبق همین اموزش تصویری عمل میکنم تمام کدهارا عین همونی که تو فیلم هست تایپ میکنم با نرم افزار نوت پد 2 درست مثل فیلم همه چی مثل فیلم وبعد عکسو اپ میکنم البته دربسیاری از اپلود سنترها که قبول نمیکنه اپلود کنه ولی یکی پیدا کردم اما متاسفانه ارور میده
the image “[Only registered and activated users can see links]” cannot be displayed because it contains errors.
YAHOO2010
02-06-2012, 11:29 AM
[Only registered and activated users can see links] فیلتره ...
لطفا لینک سالم بذارید ...
دوسته عزیز امنیت طوری هست که هروز update میشه و قرار نیست که همیشه این روش من عملی شه ...
موفق باشید ...
namo_57
02-06-2012, 01:11 PM
[Only registered and activated users can see links] فیلتره ...
لطفا لینک سالم بذارید ...
دوسته عزیز امنیت طوری هست که هروز update میشه و قرار نیست که همیشه این روش من عملی شه ...
موفق باشید ...
دوست عزیز من لینک سایتو برداشتم وبجاش چند تا XXXXگذاشتم در ضمن من تمام اموزشو موبه مو اجرا کردم وبعد اون عکسو اپلود کردم
که این ارورcannot be displayed because it contains errors
میده درضمن اگه مورد از امنیت هست چرا اپلود میشه واگه اپلود میشه چرا این ارور میده بهر حال ازت ممنونم
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.