Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سایت های down شده

BlackSkymoon
04-25-2011, 01:08 AM
سایت هایی رو که دان کردین اینجا بنویسید تا بقیه هم استفاده کنن. با تشکر :54::96:

HidDeEn
04-25-2011, 02:29 AM
دوست عزيز وقتي به يك سرور با اين روش Attack ( حمله ) ميشه ، فقط تا وقتي شخص Attacker ( حمله كننده ) در حال حمله كردن هست سايت از دسترس خارج ميشه !
چيزي نيست كه به صورت دائمي باشه ، شما ميتونيد فيلم هاي اين بخش رو مشاهده كنيد ، كه همون موقع به سرور حمله مي كنند و اون رو از دسترس خارج ميكنن!

موفق باشيد

kjbjb
04-25-2011, 02:29 AM
سایت های که Down شده رو چه جوری بقیه استفاده کنن ؟

BlackSkymoon
04-25-2011, 03:00 AM
چون بیشتر سرورها رو نمیشه دان کرد , کسی که مبتدی باشه نمی دونه که سرور های ضعیف چه طور پیدا کنه
برای همین دیگران سایت هایی رو که خودشون دان کردن , برای این گونه افراد میزارن تا اونا هم بدونن که چه سرورهایی قابلیت دان شدن داره

kjbjb
04-25-2011, 03:37 AM
بعضی از سرور ها انقدر جالب هست با یک اسکن معمولی Down می شه رو چند تا سیستم امتحان کردم باز نمی شد سایت

BlackSkymoon
04-25-2011, 04:18 AM
بعضی از سرور ها انقدر جالب هست با یک اسکن معمولی down می شه رو چند تا سیستم امتحان کردم باز نمی شد سایت

لطفا اون اسکنری که باهاش سایت ها رو دان کردین , بزارین تا بقیه هم استفاده کنند.همینطور , همچین سرورهایی چه مشخصاتی دارن ؟؟؟

لطف کنین یکی از همین سایت ها رو برای بقیه قرار بدین تا افراد دیگه هم بتونن با یک اسکن دان کنند

kjbjb
04-25-2011, 04:34 AM
تاریگت ایرانی هست اسکنر Acunetix

BlackSkymoon
04-25-2011, 03:43 PM
تاریگت ایرانی هست اسکنر acunetix

دوست من , ما اینجا در مورد تارگت های ایرانی و سرورهایی که ازشون استفاده می کنند صحبت نمی کنیم که شما ازشون یاد کردید.

kjbjb
04-26-2011, 01:25 AM
اولا شما وقتی حرفی که میزنید فکر کنید شما گفتین سایت را بذارم من هم گفتم تارگت ایرانی هست منظورم این هست نمی تونم تارگت ایرانی بزارم بر اساس قوانین سایت Underestand ?

BlackSkymoon
04-26-2011, 02:40 AM
اولا شما وقتی حرفی که میزنید فکر کنید شما گفتین سایت را بذارم من هم گفتم تارگت ایرانی هست منظورم این هست نمی تونم تارگت ایرانی بزارم بر اساس قوانین سایت Underestand ?

دوست من , من ... نمیدونم چطوری به شما توضیح بدم تا بفهمین ؟؟

اولا دان کردن تارگت های ایرانی توسط شما مخالف قانون جرائم رايانه ای است پس بهتر حتما مطالعه کنی.

دوما من به شما گفتم که اینجا در مورد هرگونه مساله ای که برمی گرده به تارگت های ایرانی , به هیچ وجه نباید ازش صحبت بشه , شما هر موقع که تارگت های خارجی رو با اسکن دان کرده بودی باید حرفش رو می زدید...

خب فارسیش رو بنویس اگر نمی تونی بنویسی Understand

OMID_3rver
04-26-2011, 12:46 PM
سایت هایی رو که دان کردین اینجا بنویسید تا بقیه هم استفاده کنن. با تشکر :54::96:

دوست من , من ... نمیدونم چطوری به شما توضیح بدم تا بفهمین ؟؟

اولا دان کردن تارگت های ایرانی توسط شما مخالف قانون جرائم رايانه ای است پس بهتر حتما مطالعه کنی.

دوما من به شما گفتم که اینجا در مورد هرگونه مساله ای که برمی گرده به تارگت های ایرانی , به هیچ وجه نباید ازش صحبت بشه , شما هر موقع که تارگت های خارجی رو با اسکن دان کرده بودی باید حرفش رو می زدید...

خب فارسیش رو بنویس اگر نمی تونی بنویسی Understand

سلام به همه .

همین طوری بهم دیگه جواب سر بالا میدید ؟؟؟؟؟ این یک چیزی میگه باز یکی دیگه یک چیز دیگه

اول این که سرور-سایت-سیستم که ddos میشه واسه دائمی که نیست؟؟؟؟؟؟
پس لزومی نداره که بزاریم

خیلی سایت یا سرور مهمی رو ddos کردی تو قسمت اخبار بزارید فلان سرور از کار افتاد

شما هم لطف کن قبل از باز کردن تاپیک ابتدا از مدیر همون بخش اجازه بگیر

موفق باشید.

kei0ne
07-14-2011, 05:20 AM
میشه یه نفرو به جای یه سایت down کرد؟ (تو چت روم اینا)

اگه میشه ! اون موقع میتونیم بگیم که در اصل خودتم down شدی ؟!!

OMID_3rver
07-14-2011, 09:08 AM
میشه یه نفرو به جای یه سایت down کرد؟ (تو چت روم اینا)

اگه میشه ! اون موقع میتونیم بگیم که در اصل خودتم down شدی ؟!!
درود

جمله آخر رو نفهمیدم منظورت چیه؟ خودمون هم down بشیم؟
شما می تونی هر چزیز رو ddos کنی.
حتی سیستم .

موفق باشید