توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ايجاد فروشگاه با جوملا 1.6
rezaee2
04-29-2011, 05:41 PM
با سلام خدمت دوستان
ميخواستم كه با جوملا 1.6 فروشگاه بسازم
چه راه هايي وجود داره؟ آيا راه هاي بهتري از جوملا هست... من چون خودم با جوملا زياد كار كردم و توي تغييرات جزئي توي اين سيستم مسلط تر هستم ميخوام با جوملا باشه...
مخصوصا 1.6
:75:
darkc0d3r
04-29-2011, 11:23 PM
این نوع سوالات باید در بخش سوال و جواب عمومی پرسیده شن ،از کامپوننت virtuemart میتونی استفاده کنی برای 1.6 اما هنوز نسخه بتا منتشر شده برای جوملا 1.6 ، فعلا بهتره تا تکمیل شدن کامپوننتای مهم و کاربردی از مهاجرت به 1.6 دست نگه دارید و جوملا 1.5 هم حالا حالاها پشتیبانی میشه
----
پست منتقل میشه
rezaee2
04-30-2011, 12:17 PM
باعرض معذرت...
فك نميكردم پست اول براي تمام سوالها باشه!
دوست عزيز به دلايلي من ميخوام با جوملا 1.6 سايت رو طراحي كنم.
مثلا مهمترينش امكانات زيرمجموعه سازي
درضمن انتقال جوملا 1.5 به 1.6 خودش كلي مكافات داره و تغيير آدرس و... هم به سايت لطمه ميزنه
گفتم حالا كه سايت رو تازه ميخوام راه اندازي كنم بهتره از اول با 1.6 راه بندازم
يعني هيچ راهي وجود نداره؟
آيا سيستمي وجود نداره كه باجوملا تركيب بشه؟؟؟
يه جاهايي تبليغ ميكنن كه ايجاد سيستم فروشگاهي با جوملا... اونا از همين كامپوننتهاي ويرچ مارت و ... استفاده ميكنن يا توي سيستم تغيير ميدن
darkc0d3r
04-30-2011, 12:52 PM
باعرض معذرت...
فك نميكردم پست اول براي تمام سوالها باشه!
دوست عزيز به دلايلي من ميخوام با جوملا 1.6 سايت رو طراحي كنم.
مثلا مهمترينش امكانات زيرمجموعه سازي
درضمن انتقال جوملا 1.5 به 1.6 خودش كلي مكافات داره و تغيير آدرس و... هم به سايت لطمه ميزنه
گفتم حالا كه سايت رو تازه ميخوام راه اندازي كنم بهتره از اول با 1.6 راه بندازم
يعني هيچ راهي وجود نداره؟
آيا سيستمي وجود نداره كه باجوملا تركيب بشه؟؟؟
يه جاهايي تبليغ ميكنن كه ايجاد سيستم فروشگاهي با جوملا... اونا از همين كامپوننتهاي ويرچ مارت و ... استفاده ميكنن يا توي سيستم تغيير ميدن
قویترین و بهترین سیستم فروشگاهی برای جوملا ویرچومارته ، من رو جوملا 1.6 امتحان نکردم یه تست بزن ببین چطوره ، از ماژول پرداخت انلاین زرین پال هم میتونی استفاده کنی، تو سایتش یه نگاه بنداز ، برای سایر سیستمهای فروشگاهی هم یه سر به Joomla extnesion directory بزن شاید چیز به درد بخوری باشه که من بیخبرم ازش
rezaee2
04-30-2011, 01:10 PM
اگه سيستم فروشگاهي براي جوملا 1.6 باشه... اونم انگليسي كار فارسي سازيش و هماهنگيش زمان زيادي ميبره...
سيستم زرين هم مثل اينكه درصد كم ميكنه...؟؟؟!
darkc0d3r
04-30-2011, 01:21 PM
اگه سيستم فروشگاهي براي جوملا 1.6 باشه... اونم انگليسي كار فارسي سازيش و هماهنگيش زمان زيادي ميبره...
سيستم زرين هم مثل اينكه درصد كم ميكنه...؟؟؟!
زرین فکر کنم درصد کم کنه ، ویرچومارت فارسی برای 1.5 هست چون خودم قبلنا استفاده کردم ، در مورد سایر فروشگاه سازا هم میتونی فقط بخش کاربریشو فارسی کنی یا بدی برات با هزینه فارسی کنن ، هرچند در زمانبر بودن مساله تغییری ایجاد نمیکنه
rezaee2
04-30-2011, 06:03 PM
دوستاي عزيز الان ويرچ مارت ورژن 2 نسخه بتا3 ارائه شده...
اما نسخه آزادش هنوز نيومده
پيشنهاد شما چيه...
من تغريبا 2-3 ماه ديگه فروشگاهم بايد فعال باشه... بنظرتون منتظر بمونم؟
چون ميخواستم طرحش رو سفارش بدم.. و براش برنامه ريزي كنم... الان اصلا نميدونم با چه سيستمي طرف هستم كه بخوام برنامه ريزي كنم!
اگه صبر كردم توي اون مدت امكان فارسي سازيش هست... حداقل بخش كاربريش... يا با اونم مكافات دارم!
سيستم ديگه اي كه قدرتمند و البته رايگان باشه سراغ داريد؟!
پيشنهاد دوستانتون چيه؟؟؟
يچيزاي ديگه...
پرستاشاپ كه مجزا از جوملاس... ولي جالب بود امكاناتش خوب بود...
ويرچ رو نميدونم و تا حالا نديدم...
آيا توي ويرچ امكاناتي داره كه مثل پرستا يه ويترين صفحه اول داشته باشي و آخرين كالا ها رو نشون بدي( به اين صورت كه همه يك اندازه و توي يك رديف منظم باشن و بصورت خودكار ادامه توضيحات نقطه چين بشه)
[Only registered and activated users can see links]
و مثلا اين عكس امكانات اسكريپت ميهن هست
ويرچ امكان دادن كپن تخفيف و
يا فروش نرم افزار از طريق لينك رو داره(براي دانلود گذاشتن يك فايل)
؟
بازم ممنون از لطف هميشگيتون بهره مند بودم
darkc0d3r
04-30-2011, 11:29 PM
دوستاي عزيز الان ويرچ مارت ورژن 2 نسخه بتا3 ارائه شده...
اما نسخه آزادش هنوز نيومده
پيشنهاد شما چيه...
من تغريبا 2-3 ماه ديگه فروشگاهم بايد فعال باشه... بنظرتون منتظر بمونم؟
چون ميخواستم طرحش رو سفارش بدم.. و براش برنامه ريزي كنم... الان اصلا نميدونم با چه سيستمي طرف هستم كه بخوام برنامه ريزي كنم!
اگه صبر كردم توي اون مدت امكان فارسي سازيش هست... حداقل بخش كاربريش... يا با اونم مكافات دارم!
سيستم ديگه اي كه قدرتمند و البته رايگان باشه سراغ داريد؟!
پيشنهاد دوستانتون چيه؟؟؟
يچيزاي ديگه...
پرستاشاپ كه مجزا از جوملاس... ولي جالب بود امكاناتش خوب بود...
ويرچ رو نميدونم و تا حالا نديدم...
آيا توي ويرچ امكاناتي داره كه مثل پرستا يه ويترين صفحه اول داشته باشي و آخرين كالا ها رو نشون بدي( به اين صورت كه همه يك اندازه و توي يك رديف منظم باشن و بصورت خودكار ادامه توضيحات نقطه چين بشه)
و مثلا اين عكس امكانات اسكريپت ميهن هست
ويرچ امكان دادن كپن تخفيف و
يا فروش نرم افزار از طريق لينك رو داره(براي دانلود گذاشتن يك فايل)
؟
بازم ممنون از لطف هميشگيتون بهره مند بودم
پرستا خوبه ، ویرچو مارت از نظر امکانات بهترینه و چیزی کم نداره از هر سیستم فروشگاهی که تا حالا دیدی ، در مورد ترجمه هم ترجمه ویرچر زمانبره
سایر سیتمهای فروشگاهی برای جوملا رو چیز خاصی الان سراغ ندارم
rezaee2
05-01-2011, 11:53 AM
بنظرتون پرستا كه يه سيستم مجزاس رو انتخاب كنم يا منتظر ويرچومارت جديد بمونم
با توجه به اينكه شايد فروشگاهم در ابتدا كوچيك باشه ولي رفته رفته با برنامه بزرگتر ميشه...
darkc0d3r
05-01-2011, 12:35 PM
بنظرتون پرستا كه يه سيستم مجزاس رو انتخاب كنم يا منتظر ويرچومارت جديد بمونم
با توجه به اينكه شايد فروشگاهم در ابتدا كوچيك باشه ولي رفته رفته با برنامه بزرگتر ميشه...
شما باید نسبت به نیاز خودتون سیستم رو انتخاب کنید ، ببینید در اینکه پلتفرم جوملا بسیار قدرتمنده شکی نیست ، منتها 1.6 هنوز به اون درجه از امکانات و سازگاری نرسیده که بشه باهاش به سادگی کار کرد ، پرستا فروشگاه ساز خوبیه اما من به شخصه بین جوملا و پرستا ترجیح میدم با جوملا کار کنم ، اما شما برای کارتون بهتره همه چیزو در نظر بگیرید چونکه بعد شروع دیگه تغییر سخته
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.