Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چه گونه باید قفل cd های HDCS را شکست؟ فوری!

Koorosh-Soft
05-07-2011, 09:29 PM
سلام دوستان یه سوال دارم اونم اینه که چه جوری باید قفل CD ها , DVD هایی که از قفل HDCS استفاده میکنن شکست!؟
توی سی دی یک پوشه به نام Driver هست که توش چند تا فایل sys , inf,reg,exe,xml هست!
راهی هست که این نوع قفل رو شکست؟!
وسط کپی اررور I/o یا cylic error .... از این جور چیزا میده! با برنامه هم که کپی میکنم چند تا unreadable میده بعد رد میکنه اما بعدش که باز می کنم unable to find Software lock میده!
چه کنیم؟

Koorosh-Soft
05-07-2011, 09:31 PM
این هم فایل های درایور :

[Only registered and activated users can see links]

Koorosh-Soft
05-08-2011, 10:50 AM
هیچ کس نمیدونه؟!

Davood21
10-09-2011, 11:59 PM
سلام
من هم این مشکل رو دارم.
راه حلش چیه؟

Sh4DoVV
10-10-2011, 09:02 PM
با سلام
يه نمونه ايزو كم حجم ميتونيد بزارين واسه تست ؟
يا علي

Mehdi_HeartBrea
10-10-2011, 09:36 PM
با سلام
يه نمونه ايزو كم حجم ميتونيد بزارين واسه تست ؟
يا علي

آخه فدات شم اگه می تونست کپی بگیره که دیگه نمیومد اینجا بپرسه .

--------------------------------------------------------------------------------

دوست عزیز از فایل هایی که گذاشتی اینجور به نظر میاد که برنامه قبل از اجرا یه سری سخت افزار مجازی به وجود میاره و در رجیستری شما تغییر ایجاد می کنه . این کار به صورت پنهان و اتومات انجام می شه . من مطمئنم که اگه این قسمت ها اجرا نشه هیچ کدوم از برنامه های داخل سی دی اجرا نمی شه . اگه بتونی از یه سیستم عاملی مثل لینوکس استفاده کنی می تونی فایل های درون سی دی رو کپی کنی . اما اجرا شدن دوبارش با خداست . حالا شما ببین می تونی کپی کنی . اگه تونستی بگو .

:66:

amin1softco
10-13-2011, 11:59 PM
سلام
منم خیلی مشتاقم این قفل رو بشکنم!!!!! اما فقط در این حد که بدونم چطوری کار می کنه !! ملت رو از نون خوردن نندازید ;)

قفل HDCS تا جایی که من می دونم مربوط به این شرکته

مثلاً یک فایل تصویری وقتی کد می شه
باینریشو باز می کنیم اینجوری می شه ولی نرم افزار مثل یک فیلم معمولی باهاش برخورد می کنه

HDCS*

بعدش کارهاشو با چندتا dll انجام میده

WINDOWS\system32\AHVAZ194.DLL
WINDOWS\system32\drivers\HDCS.SYS

یکمی هم دنبال این فایل می گرده ElbyCDIO.dll

فایل ها از این ([Only registered and activated users can see links]) لینک قابل دسترس هستند

این درایور توسط ابراهیم میرزازاده نوشته شده که جزو انجمن کرکر های ایرانه و یکمی قدیمیه
در مجموعه لورد 2010 و 2011 ازش استفاده شده همچنین شرکت goldensoftware.ir هم از اون استفاده کرده
درایور لورد 2010 از اینجا ([Only registered and activated users can see links]) قابل دریافته

به نظرم قفله حرفه اییه چون تمام شرکت های معتبر از اون استفاده می کنند.

Davood21
12-08-2011, 09:19 PM
سلام
منم خیلی مشتاقم این قفل رو بشکنم!!!!! اما فقط در این حد که بدونم چطوری کار می کنه !! ملت رو از نون خوردن نندازید ;)

قفل hdcs تا جایی که من می دونم مربوط به این شرکته

مثلاً یک فایل تصویری وقتی کد می شه
باینریشو باز می کنیم اینجوری می شه ولی نرم افزار مثل یک فیلم معمولی باهاش برخورد می کنه

hdcs*

بعدش کارهاشو با چندتا dll انجام میده

windows\system32\ahvaz194.dll
windows\system32\drivers\hdcs.sys

یکمی هم دنبال این فایل می گرده elbycdio.dll

فایل ها از این ([Only registered and activated users can see links]) لینک قابل دسترس هستند

این درایور توسط ابراهیم میرزازاده نوشته شده که جزو انجمن کرکر های ایرانه و یکمی قدیمیه
در مجموعه لورد 2010 و 2011 ازش استفاده شده همچنین شرکت goldensoftware.ir هم از اون استفاده کرده
درایور لورد 2010 از اینجا ([Only registered and activated users can see links]) قابل دریافته

به نظرم قفله حرفه اییه چون تمام شرکت های معتبر از اون استفاده می کنند.

دوست عزیز
حالا چه طوری میشه این قفل رو دور زد؟

amirf68
01-20-2012, 06:40 PM
سلام منم چند وقتیه قفل کردم رو این قفله!
با kubuntu هم کار کردم نشد! فک کنم اصلا ربطی به لینوکس نداره!
تا انجایی که من فهمیدم طبق گفته دوستمون از این درایور hdcs استفاده میکنه ولی یه سری بدسکتور هم داره که اگر شما با CloneCD یا برنامه ی دیگه ای که بد سکتور ها رو skip میکنه سی دی رو کپی کنید موقع اجرا "خطا در شناسایی سی دی اصلی " میده!
من زیاد حرفه ای نیستم اگه چیز اشتباهی گفتم دوستان ببخشن و لطف کنن اصلاح کنن!
من با Iso Buster , Ultra Iso , DaemonTools , Clone CD , Any DVD , Alcohol 120% , Nero
امتحان کردم نتونستم ازش Image ای بگیرم که کار کنه و خطا تو شناسایی نده!
تو kubuntu هم با K3B نتونستم ازش ایمیج بگیرم!
اگه کسی تونست بشکونه حتما مطرح کنه استفاده کنیم!
من داشتم سعی میکردم آموزش فتوشاپ پرند رو کپی کنم!
تا حال اگه بجای سعی در کپی کردنش نرم افزار آموزشی رو نگاه کرده بودم تموم شده بود!
ولی دیگه باهاش مشکل شخصی دارم پیدا میکنم ، قفل کردم روش!

axson
01-28-2012, 06:49 PM
سلام
من از محصول اموزش شرکت "نوین پندار" استفاده میکنم
که همین قفل رو داره، البته میشه ازش ایمیج گرفت ولی وقت اجرا نیاز به دیسک اصلی داره
اگه کسی میتونه کمک کنه ادرس ایمیجی رو که اپلود کردم بهش بدم
کم کم داره مشهور میشه این قفل بین شرکت ها ایرانی

Service Manual
01-28-2012, 08:31 PM
سلام

تا جايي که من ميدونم داخل اين انجمن کرک نرم افزارهاي ايراني ممنوع هست ؟!

اما از اين دو تا نرم افزار هم براي کپي استفاده کنيد ، ببينيد جواب ميده يا نه ؟

GameJack v6

Copies and/or emulates all major game copy protection methods, plus it does cope with the more tricky ones, such as VOB Protect CD, StarForce 1 & 2, the latest SafeDisc and Securom! Copies single-layer DVD's, even Playstation 2 (the PSX 2 needs a Modchip!). New is the integrated game starter. This functions allows it, to play copy protected games without using a CD/DVD in your drive - without "No CD Crack" or something like this. GameJack 5 offers an integrated copy protection scanner and support the famous DPM, RMPS and RAW Copy Mode

=================

5star Game Copy V1.0.5.118

5star Game Copy Publisher's Description
Copies and/or emulates all major game copy protections.

Copies and/or emulates all major game copy protection methods, plus it does cope with the more tricky ones, such as VOB Protect CD, StarForce 1 & 2, the latest SafeDisc and Securom! Copies single-layer DVD's, even Playstation 2 (the PSX 2 needs a Modchip!). New is the integrated game starter. This functions allows it, to play copy protected games without using a CD/DVD in your drive - without "No CD Crack" or something like this. GameJack 5 offers an integrated copy protection scanner and support the famous DPM, RMPS and RAW Copy Mode.

h4sh3m
01-29-2012, 12:24 PM
تا لينك نباشه كسي نميتونه براتون كاري بكنه !!!
لينك بزارين تا تست بشه .

axson
01-29-2012, 05:46 PM
سلام

تا جايي که من ميدونم داخل اين انجمن کرک نرم افزارهاي ايراني ممنوع هست ؟!

اما از اين دو تا نرم افزار هم براي کپي استفاده کنيد ، ببينيد جواب ميده يا نه ؟

GameJack v6

Copies and/or emulates all major game copy protection methods, plus it does cope with the more tricky ones, such as VOB Protect CD, StarForce 1 & 2, the latest SafeDisc and Securom! Copies single-layer DVD's, even Playstation 2 (the PSX 2 needs a Modchip!). New is the integrated game starter. This functions allows it, to play copy protected games without using a CD/DVD in your drive - without "No CD Crack" or something like this. GameJack 5 offers an integrated copy protection scanner and support the famous DPM, RMPS and RAW Copy Mode

=================

5star Game Copy V1.0.5.118

5star Game Copy Publisher's Description
Copies and/or emulates all major game copy protections.

Copies and/or emulates all major game copy protection methods, plus it does cope with the more tricky ones, such as VOB Protect CD, StarForce 1 & 2, the latest SafeDisc and Securom! Copies single-layer DVD's, even Playstation 2 (the PSX 2 needs a Modchip!). New is the integrated game starter. This functions allows it, to play copy protected games without using a CD/DVD in your drive - without "No CD Crack" or something like this. GameJack 5 offers an integrated copy protection scanner and support the famous DPM, RMPS and RAW Copy Mode.

بله درسته، میدونم که کرک نرم افزارهای ایرانی نه در اینجا بلکه در کل ممنوعه، اما این قفل خارجی هست، نه ساخت داخل
نکته دوم اینکه دیسک کپی میشه، من با نرم افزار Blindwrite Suite ایمیج گرفتم که ساعت ها طول کشید، بعد ایمیج رو روی یه دیسک دیگه نوشتم (رایت کردم) اما وقتی اجرا میکنم پیغام میده: اشکال در شناسایی قفل نرم افزار 351-
من حاضرم به هر کی واقعا کمکم کنه به صورت توافقی هزینه رو بدم

EmpireWorld
01-29-2012, 05:54 PM
من یه بار میخواستم یه قفلی رو بشکنم از این برنامه استفاده کردم خیلی عالی بود:
CDRoller 9.20.80

ayat2006
05-08-2012, 08:26 AM
یه پروفایل از برنامه BlindWrite دارم که یکی از دوستان بهم داده که فقط کار کپی کردن قفل های ASPI رو راحت میکنه ولی قفل رو نمی تونه کاری بکنه . دوستان اگه کسی می تونه کمک کنه . در ضمن یکی از دوستان از تیم RAY TEAM بود که فایل dll آموزش ماناسافت رو بهش دادم برام کرک کرد و عالی هم جواب داد . حالا از دوستان اگه کسی می تونه یه آموزش واسه کرک کردنش پیدا کنه ممنون میشم

p3rtic@n
05-09-2012, 10:55 AM
طبق گفته جناب h4sh3m تا تارگتی نباشه کسی نمی تونه براتون کاری بکنه و با این چیزهایی که گفته شده باید دور این برنامه های ایمیج را خط بکشید و نمی تونه مشکلو حل کنه
باید فایل اصلی را آنالیز کنید تا بفهمید به چه دلیل پیام دیسک شناسایی نشد ایجاد میشه و ایمیج نتها کاربردی نداره(با توجه به اطلاعاتی که دوستان دادن)
اگه بتونید تارکت را ارسال کنید شاید بتوان کاری کرد چون من شخصا امکان دانلود فایل های بالای ۵۰ مگو ندارم!

موفق باشید