Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیدا کردن مک آدرس کسی که باهاش چت میکنیم

ekrami
05-12-2011, 03:23 PM
سلام دوستان
وقتتون بخیر
میخام ببینم میشه مک آدرس کسی رو که باهش چت میکنیم رو پیدا کنیم ؟
تو انجمن سرچ کردن نتیجه ای نگرفتم .دوستان گفته بودن آی پی کسی رو که باهاش چت میکنم رو تو آدرس بار خودت بزن بعد میری تو تنظیمات مودم همون طرف ولی اینجوری نشد.
اگه میشه کمک کنین.در ضمن من تازه کارم یه طوری توضیح بدین متوجه شم.
ممنون

N4H
05-13-2011, 09:54 PM
سلام دوستان
وقتتون بخیر
میخام ببینم میشه مک آدرس کسی رو که باهش چت میکنیم رو پیدا کنیم ؟
تو انجمن سرچ کردن نتیجه ای نگرفتم .دوستان گفته بودن آی پی کسی رو که باهاش چت میکنم رو تو آدرس بار خودت بزن بعد میری تو تنظیمات مودم همون طرف ولی اینجوری نشد.
اگه میشه کمک کنین.در ضمن من تازه کارم یه طوری توضیح بدین متوجه شم.
ممنون

خیر همچین چیزی وجود نداره ...
شما برای دیدن مک ادرس ها نهایت باید تو یک شبکه لوکال باشی به صورت ریموت هیچ راهی وجود نداره
چون خارج از ای اس پی دیگه معتبر نیست .....

naderhaghighat
05-17-2011, 10:11 AM
salam duste aziz
shoma mitunin ba komake barnaameye " MyLanViewer.4.7.0 " MacAddress ro be dast biyarin
mitunin in barname ro az tuu site khodam ke jadidan sakhtamesh download konin.

in ham aadrese site:
[Only registered and activated users can see links]

movafagh bashid

AR455
05-17-2011, 10:22 AM
salam duste aziz
shoma mitunin ba komake barnaameye " MyLanViewer.4.7.0 " MacAddress ro be dast biyarin
mitunin in barname ro az tuu site khodam ke jadidan sakhtamesh download konin.

in ham aadrese site:
[Only registered and activated users can see links]

movafagh bashid

به انجمن اشیانه خوش امدید دوست عزیز
لطفا قبل از ارسال پست قوانین انجمن ([Only registered and activated users can see links]) رو مطالعه نمایید

قانون شماره 17 انجمن تیم امنیتی اشیانه
17. هر گونه پست و تاپيك تبليغاتي غير مجاز بوده و نويسنده براي هميشه محروم خواهد شد !
زبان فارسی :
زبان اصلی این انجمن فارسی است ، لطفا در هنگام ارسال مطالب از زبان پینگلیش استفاده نکنید .

Unline
07-09-2011, 07:41 PM
به انجمن اشیانه خوش امدید دوست عزیز
لطفا قبل از ارسال پست قوانین انجمن ([Only registered and activated users can see links]) رو مطالعه نمایید

قانون شماره 17 انجمن تیم امنیتی اشیانه
17. هر گونه پست و تاپيك تبليغاتي غير مجاز بوده و نويسنده براي هميشه محروم خواهد شد !
زبان فارسی :
زبان اصلی این انجمن فارسی است ، لطفا در هنگام ارسال مطالب از زبان پینگلیش استفاده نکنید .

و نکته ی مهم تر در ادامه ی فرمایش جناب ar455 اینکه به مطالب توجه کنید

این دوستمون چی سوال کردن و شما چی جواب دادین

خوش اومدید به انجمن !

seavash5
03-30-2012, 04:52 PM
سلام میتونین با استفاده از فرستادن فایلی که شماره تلفن خودتونو بهش دادین مودم طرف بهتوتون زنگ بزنه