توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جدا کردن فایل swf از فایل exe !
$4m$4m
05-13-2011, 12:32 AM
سلام
دوستان من یک فایل exe دارم که یک فایل swf داخلشه! حالا من میخوام فایل swf رو از داخل این فایل exe خارج کنم
و swf رو ادیت کنم میتونید راهنمایی ام کنید چطور این کار رو میشه انجام داد !
با تشکر
mhmdk
05-13-2011, 01:56 AM
شاید با این بتونی
[Only registered and activated users can see links]
یه چیزی بگم که بعدا دوباره سوال نپرسی : خروجی این برنامه کنار فایل ورودیه پس سعی نکن که فایلهای یه سی دی رو مستقیما کانورت کنی اول کپی کن روی هاردت بعدا از برنامه استفاده کن
اگه نتونستی از این برنامه استفاده کن
یا شاید با این یکی البته باید کرک بشه تا کار کنه
اگر باز هم نشد خب خودت سرچ کن پیدا میکنی!
Mehdi_HeartBrea
05-15-2011, 12:46 AM
آیا برنامه ای برعکس این هم هست . من یه فایل با فرمت swf دارم می خوام به exe تبدیلش کنم . فقط می خوام جوری باشه که موقع اجرا نیازی به Adobe flash player نداشته باشه . البته خودم یه سرچی کردم چیزی گیرمنیومده که درست کار کنه . یا نظک فایل به هم خورده و دیگه کار نکرده . یا نیاز به آدوب داشته .
:66:
reza rr
05-15-2011, 01:17 AM
آیا برنامه ای برعکس این هم هست . من یه فایل با فرمت swf دارم می خوام به exe تبدیلش کنم . فقط می خوام جوری باشه که موقع اجرا نیازی به Adobe flash player نداشته باشه . البته خودم یه سرچی کردم چیزی گیرمنیومده که درست کار کنه . یا نظک فایل به هم خورده و دیگه کار نکرده . یا نیاز به آدوب داشته .
:66:
اگه فایلت رو به صورت fla داری می تونی توی خود نرم افزار فلش(adobe flash) بازش کنی بعد به صورت exe اکسپورتش کنی اگه هم fla رو نداری همون swf رو با نرم افزار فلش باز کن بعد اکسپورت کن (نکته : در این حالت اگه توی فایل swf اکشن نوشته شده باشه اونا رو باز نمی کنه که در این صورت فایل ناقص میشه )
راه حل سوم اینه که از نرم افزار های کانورتور یا همون مبدل ها استفاده کنی که اگه یه سرچی کنی پیدا می کنی فکنم format factory کارت رو راه بندازه
اگه همه ی اینا نشد نرم افزار sothink swf decompiler رو دانلود کن و از اون طریق کد fla فایل اصلیت رو بدست بیار و بعد از روش اول استفاده کن
موفق باشی:57:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.