توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Rootkit Hunter 1.1.6
Behrooz_Ice
08-22-2004, 04:11 PM
This scanning tool ensures you're clean of nasty tools. This tool scans for rootkits, backdoors and local exploits by running tests like: * MD5 hash compare * Look for default files used by rootkits * Wrong file permissions for binaries * Look for suspected strings in LKM and KLD modules * Look for hidden files * Optional scan within plaintext and binary files. Enjoy!
tofanweb
01-14-2012, 09:38 PM
ممنون بهروز عزیر اما میشه یه کم توضیح بدید با این فایل چه کنیم؟ توضیح انگلیسی رو فهمیدم منظورم نحوه استفاده برنامه هست
zedeice
01-14-2012, 09:44 PM
this scanning tool ensures you're clean of nasty tools. This tool scans for rootkits, backdoors and local exploits by running tests like: * md5 hash compare * look for default files used by rootkits * wrong file permissions for binaries * look for suspected strings in lkm and kld modules * look for hidden files * optional scan within plaintext and binary files. Enjoy!
سلام داش بهروز فایلت خطا میده وقتی از zip بیرون میاری
tofanweb
01-14-2012, 09:56 PM
سلام داش بهروز فایلت خطا میده وقتی از zip بیرون میاری
پسوندش .tar.gz هست فکر کنم باید روی لینوکس آپلود بشه و آن زیپ دقیق نمیدونم کسی هم نیست بیاد ج بده که اصلا برای مقابله با روت کیت به درد میخوره این یا نه و راه استفادش چیه :76::(:37:
NoL1m1t
01-14-2012, 10:55 PM
اول لطف کنید نگاهی به تاریخ پست بندازید پس شروع به پست دادن کنید
این تاپیک دیگه جز فسیل حساب میشه دی )
tofanweb
01-14-2012, 11:18 PM
اول لطف کنید نگاهی به تاریخ پست بندازید پس شروع به پست دادن کنید
این تاپیک دیگه جز فسیل حساب میشه دی )
خب دوست من تنها تاپیکیه که دست من و اون دوستمون بنده به هش چیز دیگه ای پیدا نکردیم مربوط به روت کیت شما میشه جای یاد اوری تاریخ راهنمایی کنید؟ (در رابطه با مقابله روت کیت;;))
[Only registered and activated users can see links]
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.