Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رفع مشکل ناشی از اپدیت جدید php و روش نصب افزونه در جوملا

darkc0d3r
05-16-2011, 11:30 PM
طی چند روز اخیر سرور های لینوکس آشیانه به اخرین نسخه centosوphp ارتقا پیدا کرده اند و با توجه به تنظیمات خاص سرورو تغییرات php ، برای بسیاری از دوستانی که از پلتفرم جوملا استفاده میکنند مشکلاتی در زمینه نصب افزونه ها خصوصا کامپوننت ها به وجود امده ، php در اخرین نسخه با توجه به مشاهدات تغییرات زیادی در رابطه با کنترل سطوح دسترسی فایل و پوشه ها به وجود اورده و روشن بودن safemode باعث عدم عملکرد صحیح لایه ftp جوملا میشود ، طی بررسی هایی که به عمل آمد حتی در صورت تنظیم صحیح لایه ftp شما توانایی نصب افزونه را از روش آپلود بسته فایل و نصب از آدرس نخواهید داشت و این مشکل در عدم سازگاری لایه ftp با تنظیمات و تغییرات جدید php است . لذا با توجه به وجود این مشکل راه حلی که فعلا برای کاربران موجود است استفاده از روش نصب از پوشه میباشد ، لذا توضیحات چگونگی نصب افزونه از این طریق به شرح زیر است :

1-تنظیمات لایه ftp را به شکل مناسب انجام داده و از حصول کارکرد لایه ftp اطمینان حاصل نمایید:
هاست FTP :
127.0.0.1

پورت FTP :
21

ریشه FTP :

تنظیمات ریشه بدین معنی است که شما باید ادرس مسیری را که ftp در ان لاگین میشود تا مسیر اصلی نصب جوملا بدهید در صورتیکه جوملا در پوشه اصلی هاست شما نصب باشد این مسیر به شکل زیر خواهد بود:
/[Only registered and activated users can see links]

یا در صورتیکه در پوشه دیگری نصب باشید به شکل زیر خواهد بود
/[Only registered and activated users can see links]

بعد از حصول اطمینان از کارکرد ftp به مرحله بعد بروید
2-همانطور که عنوان شد مشکل نصاب جوملا به علت عدم سازگاری با تغییرات جدید php است لذا شما باید برای نصب افزونه در سرور فایل zip افزونه را اکسترکت کرده و در یک پوشه درون [Only registered and activated users can see links] از طریق ftp اپلود نمایید
پس از اپلود فایل محتویات فایل zip را در پوشه ای با نامی دلخواه مانند tmpinstall خواهید داشت (شخصا ترجیح میدهم یک پوشه درون tmp جوملا ساخته و محتویات فایل zip را به انجا انتقال دهم)

3- وارد installer جوملا شوید و در صورتیکه لایه ftp به درستی ست شده باشد در قسمت نصب از پوشه چنین ادرسی را به طور پیشفرض مشاهده خواهید کرد:
/var/[Only registered and activated users can see links]

اگر محتویات افزونه در پوشه tmp یا پوشه دیگری است ادرس را مطابق نیاز خود ویرایش نموده و پس از حصول اطمینان از صحیح بودن ادرس دهی پوشه افزونه دکمه نصب را کلیک کنید ، خواهید دید که افزونه نصب میشود

نکته قابل ذکر دیگر در مورد نصب افزونه ها این است که برای نصب ماژول تنها کافی است ماژول را در پوشه modules جوملا اپلود کنید (فایل های اکسترکت شده و نه فایل zip) و سپس از مدیریت ماژول و انتخاب گزینه جدید میتوانید یک نمونه از ماژول جدید را ایجاد نمایید

این احتمال میرود که در اینده اپدیتی عرضه شود تا مشکل jftp::write جوملا را برطرف کنید ، لذا تا عرضه چنین اپدیتی میتوانید از روش مذکور افزونه های مورد نیاز را نصب نمایید

ava123
12-17-2011, 09:13 PM
آیا این که میگن جوملای هنوز هم باگ امنیتی داره درسته؟

darkc0d3r
12-18-2011, 12:11 AM
سوالتون ربطی به این تاپیک نداره ، با این حال پاسختونو به شکل خلاصه این میشه(سایر سوالاتتونو تو بخش جوملا بپرسید) :
هسته سیستم دائما در حال توسعه هست و بالطبع نقایصی مشاهده میشه که سریعا وصله های امنیتی منتشر میشه ، یه بخشی هم مربوط به افزونه هاست که گاها سهل انگاری کد نویس ها باعث بروز اشکال میشه
و مهمتر از همه اینکه همه سیستم ها صرفنظر از ماهیتشون نفوذپذیرن و همچنین امنیت سرور نقش بسزایی در پایداری سیستم داره پس این مساله نه فقط در مورد جوملا بلکه وردپرس ، دروپال ، نیوک و سایر سیستم ها هم صادقه و طراح و مدیر سایت باید اطلاعات امنیتی مناسب رو در اختیار داشته باشه و سیستم خودشو تا حد مناسب امن کنه

امنیت هیچگاه 100% نیست و نخواهد بود

darkc0d3r
01-14-2012, 12:20 PM
به اطلاع تمامی کاربران میرساند مشکلی که سیستم جوملا ، هسته 1.5 در لایه ftp برای نصب افزونه داشت در هسته 1.7 مشاهده نشده و در جوملا 1.7 تنها با فعال سازی لایه ftp میتوانید به نصب افزونه بپردازید و الویت متد تشریح شده در بالا در وهله دوم قرار میگیرد

samaram1
01-14-2012, 08:21 PM
یه کم بحث بالا برا من سنگینه یه کم بلد شدم ولی فقط یه کم من این جمله رو در لینکه روبرو نمی فهمم وگرنه باقیشو بلدم[Only registered and activated users can see links] %D8%A7_1.7_%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C_%D8%AF%D 8%B1_Plesk
این جمله رو:-1 جوملا را دانلود کرده 2- با استفاده مشخصات FTP کنترل پنل Plesk آن را در پوشه‏*ای به نام joomla در پوشه [Only registered and activated users can see links] آپلود نمایید:
2 به بعدشو نمی فهمم ftp در کنترل پنل من نیست(پلسک 9.5.4) و یه دونه هست اونم غیر فعاله و باقیشم توضیح بدین فکر کنم کارم راه بیفته

samaram1
01-14-2012, 08:26 PM
ن این جمله رو در لینکه روبرو نمی فهمم وگرنه باقیشو بلدم

[Only registered and activated users can see links] 1.7_%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C_%D8%AF%D8%B1_Pl esk

این جمله رو:-1 جوملا را دانلود کرده 2- با استفاده مشخصات FTP کنترل پنل Plesk آن را در پوشه‏*ای به نام joomla در پوشه [Only registered and activated users can see links] آپلود نمایید:
2 به بعدشو نمی فهمم ftp در کنترل پنل من نیست(پلسک 9.5.4) و یه دونه هست اونم غیر فعاله و باقیشم توضیح بدین فکر کنم کارم راه بیفته

darkc0d3r
01-15-2012, 12:08 AM
از پشتیبانی بخواهید ftp رو براتون فعال کنه
ضمن اینکه یوزر و پسورد پنلتون برای ftp پیشفرض سرور باید عمل کنه
اموزش به سادگی همه مراحلو بیان کرده

samaram1
01-21-2012, 07:30 PM
با سلام میگن روی پلسک 9.5 نمی تونید جوملا نصب کنید به لحاظ امنیتی قبول نمی کند
برا من این اخطار رو می زنه [Only registered and activated users can see links]

حالا باید چیکار کنم میشه به خود پشتیبانی بگیم نصبش کنه بعدش هزینرو بپردازیم

darkc0d3r
01-22-2012, 12:18 AM
با سلام میگن روی پلسک 9.5 نمی تونید جوملا نصب کنید به لحاظ امنیتی قبول نمی کند
برا من این اخطار رو می زنه [Only registered and activated users can see links]

حالا باید چیکار کنم میشه به خود پشتیبانی بگیم نصبش کنه بعدش هزینرو بپردازیم

اگه نمیتونید به پشتیبانی بگید نسخه مورد نیاز جوملاتونو براتون نصب میکه ، به پشتیبانی حتما ورژن رو اعلام کنید 1.5 یا 1.7
ضمنا پنل سرور هیچ ربطی نداره و اگر جایی این چنین نوشته از بی سوادی دوسنان بوده که نتونستن نصب کنن و مطلبی دال بر اینکه رو پلسک نمیشه جوملا نصب کرد یا مشکل امنیتی ایجاد میکنه منتشر میکنن
همین پریروز تو سرور پلسک و سی پنل اشیانه من جوملا نصب کردم هم 1.5 هم 1.7 و بدون کوچکترین مشکلی به خوبی دارن کار میکنن و چنتای دیگه هم قبلا بوده که بدون کمترین مشکلی به خوبی کار میکنن و بحث امنیت جوملا هم خارج از این مبحثه و بستگی به کانفیگ اسکریپت و سرور داره

samaram1
01-22-2012, 08:44 PM
:47::75:darkc0d3rخیلی ممنون که همیشه حضور دارید و به مشکل بچه ها رسیدگی می کنیداما من تا حالا 5 تیک به پشتیبانم زدم هیچ جوابی هم ندادن
امیر کبیر پسر یه آشپز بود و تنست مملکت رو از نابسامانی نجات دهد حالا منم پسره یه آشپزم نمیتونم یه جوملا رو نصب کنم مرد نیستم اگه نصبش نکنم میرم آموزششو می بینم
بغیر اینکه علتش آی اس پسی من یا سرعت پایین اینترنت باشه

darkc0d3r
01-23-2012, 12:11 AM
با شرکت یه تماس بگیرید مشکلتونو حل میکنن
یا کار رو به من ارجاع میدن براتون نصب میکنم یا دوستان این مساله رو رفع میکنند

m4ry3m
03-11-2012, 02:04 AM
برنامه جدید نوشته شده برای ارسال اس ام اس رایگان نامحدود با شماره ناشناس به خطوط ایرانسل

[Only registered and activated users can see links]