Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عوض کردن ویندوز از طریق قلش مموری

abbasjahanian
05-22-2011, 06:21 PM
سلام
عرض خسته نباشید
کامپیوتر من dvdرامش ایراد پیدا کرد و برای حمین میخواهم از طریق فلش ویندوز کامپیوترم را عوض کنم ولی بلد نیستم میشه راهنمایی کنید که چگونه عوض کنم ؟:91:

delta70
05-22-2011, 06:41 PM
درود.خوب دوست عزيز اول بايد سي دي يا دي وي دي بوتيبلت رو بريزي رو فلش بعدش بايد حالت بوت شدن سيستم عاملتو روي حالت فلش بزاري،بعدش نصب.موفق باشي.

vb.n3t
05-22-2011, 07:51 PM
ممنون من هم این مشکل را دارم؟؟؟ میشه از رو هارد اکسترنال هم این کار رو کرد؟؟/ ایا کسی تست کرده

ایا باید هارد خالی باشه و فقط سی دی ویندوز داخلش کپی شده باشه ؟

یه توضیح کامل بدید کسانی که تحربه عوض کردن ویندوز به این صورت رو دارن ممنون

apriliyaa
05-22-2011, 08:55 PM
شما اول از ویندوزت بایست یه بک اپ بگیری مثلا با نورتون گاست
بعد فلش رو بوایبل کنی (اگه مادربردت جواب بده)
بعد با فلاش که فایل های بوت نورتون گاست هست بالا بیای و بعد دیگه همه چیز معلومه

AR455
05-22-2011, 09:06 PM
سلام
عرض خسته نباشید
کامپیوتر من dvdرامش ایراد پیدا کرد و برای حمین میخواهم از طریق فلش ویندوز کامپیوترم را عوض کنم ولی بلد نیستم میشه راهنمایی کنید که چگونه عوض کنم ؟:91:

سری به این لینک بزنید توضیحات کامل هست
[Only registered and activated users can see links]

abbasjahanian
05-23-2011, 01:49 PM
داداش گفتی سیدی ویندوز اطلاعاتی که وجود داره را در داخل فلش کپی کنم بعد قسمت بوت بوت فلش را انتخاب کنیم درسته ولی کار نمیکنه هر کاری کردم پورت usbرا عوض کردم باز نشد فکر کنم ازطریق نرم افزار های خاص باید روی فلش بریزیم تا ویندوز عوض شه نمیدونم ؟کسی چنین نرم افزاری را داره اگه داره اموزش ا هم بزاره؟

behrooz.shie
05-24-2011, 03:09 AM
ممنون من هم این مشکل را دارم؟؟؟ میشه از رو هارد اکسترنال هم این کار رو کرد؟؟/ ایا کسی تست کرده

ایا باید هارد خالی باشه و فقط سی دی ویندوز داخلش کپی شده باشه ؟

یه توضیح کامل بدید کسانی که تحربه عوض کردن ویندوز به این صورت رو دارن ممنون

بله باید هارد خالی باشه
یادمه یک نرم افزار بود که بهصورت اتومات این کارو میکرد