Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حمله داس به خطوط مخابراط

mahmod31
05-23-2011, 12:50 PM
با سلام چند روز پیش یکی از دوستهام گفت که میتواند هر شماره ای که دلش بخواهد را با حمله مشابه داس از کار بیندازد که هیچ کسی نتواند با شماره مورد نظر تماس برقرار کند ایا همچین چیزی امکان دارد یا خیر ؟
اگر روشی هست راهنمایی کنید
البته گفت مبلغی میخواد تا به ما هم یاد بده :83:

delta70
05-23-2011, 01:39 PM
با سلام چند روز پیش یکی از دوستهام گفت که میتواند هر شماره ای که دلش بخواهد را با حمله مشابه داس از کار بیندازد که هیچ کسی نتواند با شماره مورد نظر تماس برقرار کند ایا همچین چیزی امکان دارد یا خیر ؟

درود.تا اونجايي كه من اطلاع دارم dialing attack
وجود داره كه اونم مقوله ي كجاست.

MobtakerZ
05-23-2011, 06:41 PM
با عرض سلام وخسته نباشید به دوستان

بعد از بررسی پست دوست گلمون در مورد این حملات در جوابشون عرض کنم اینجور حملات امکانپذیر نیست به این دلیل با ایجاد پارازیت هایی از سمت اتکر باعث اختلالاتی میشه در سیستم شبکه ای مخابراتی و عملا از طریق ارسال یه رنج پاکت از سیستم به tell باعث تغییرات در خود خطوط خوداتکر هم میشه....(ودر حالت کلی این کار امکانپذیر نیست)

فکر کنم منظورمو بواضحی متوجه شده باشید.....

-------------------------
موفق باشید

behrooz.shie
05-24-2011, 03:05 AM
این حمله قبلا جوابگو بود الان نه
به تور اتومات فیلتر میشه !

Unline
07-09-2011, 07:39 PM
حمله داس به خطوط مخابراط

البته با تشکر از حس کنجکاوی شما و اینکه این موضوع رو مطرح کردید

یه مشکل کوچیکی هست

و اونم اینکه