Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اسلاد شو در جوملا

behzad_vb.net
05-25-2011, 11:38 AM
سسلام دوستان کسی میدونه چطور میشه یک اسلاید شو را در جوملا اضافه کرد که در هدر سایت قرار بگیره ممنون از همه

sijad
05-25-2011, 12:02 PM
سسلام دوستان کسی میدونه چطور میشه یک اسلاید شو را در جوملا اضافه کرد که در هدر سایت قرار بگیره ممنون از همه

سلام به شما دوست عزیز
من یه اسلاید شو خیلی ساده براتون زمینه کردم
ولی برای استفاده از اوون در هدر ، یا باید قالبتون موقعیت مناسب رو داشته باشه یا خودتون قالب رو دست کاری کنید
برای مشاهده موقعیت های قالبتون به این آدرس برید
[Only registered and activated users can see links] /sitename.com/?tp=3
موفق باشید.

behzad_vb.net
05-25-2011, 03:43 PM
سلام به شما دوست عزیز
من یه اسلاید شو خیلی ساده براتون زمینه کردم
ولی برای استفاده از اوون در هدر ، یا باید قالبتون موقعیت مناسب رو داشته باشه یا خودتون قالب رو دست کاری کنید
برای مشاهده موقعیت های قالبتون به این آدرس برید
[Only registered and activated users can see links] /sitename.com/?tp=3
موفق باشید.

مرسی از راهنمایتون ولی من یک مشکل کلی دارم نمیدونم چطور این ماژول را اضافه کنم که داخل هدر بوفته این قالب منه ببینید داخل این میشه لینک زیم کار نکرد
28333

behzad_vb.net
06-26-2011, 10:03 AM
کمک کنید دیگه بچها

darkc0d3r
06-26-2011, 11:00 AM
اگه قالب شما موقعیتی داره که بتونید به عنوان هیدر استفاده کنید تنها کافیه موقع انتشار ماژول ، ایتم موقعیت را در وضعیت مناسب تنظیم کنید ، مثل breacrump و ..... البته این اسامی در قالب ها متفاوت هستند و ساختار قالب موقعیت مکانی انها رو در صفحه تعیین میکند

behzad_vb.net
06-30-2011, 11:13 AM
اگه قالب شما موقعیتی داره که بتونید به عنوان هیدر استفاده کنید تنها کافیه موقع انتشار ماژول ، ایتم موقعیت را در وضعیت مناسب تنظیم کنید ، مثل breacrump و ..... البته این اسامی در قالب ها متفاوت هستند و ساختار قالب موقعیت مکانی انها رو در صفحه تعیین میکند

قالب تمیز دارین که موقعیت زیاد داشته باشه مهم نیست فارسی یا انگلیسی ممنون میشم