توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ورود به کامپیوتر بدون اجازه
arash_fifa
06-05-2011, 02:28 AM
با عرض سلام خدمت همه ی دوستان عزیز
ببخشید بنده یک سوال دارم آیا راهی وجود دارد تا بدون اجازه وارد کامپیوتر کسی دیگه بشی؟
ولی نرم افزار رو داخل سیستم طرف نصب کنی !
مانند Team Viewer ولی به صورتی که طرف متوجه ورود شما نشود؟؟
یا
مثلا بتوانیم با نصب یک نرم افزار یک سری اطلاعات کامپیوتر را داخل کامپیوتر خودم ببینیم؟؟؟
vp.toni
06-05-2011, 03:19 AM
meta exploit
ll_Invisible_ll
06-05-2011, 11:32 AM
سلام خدمت دوست عزیزم .
برای جواب سوال شما باید بگم راهایی زیادی هست
1-میتونی با داشتن ip قربانی و همچنین یک port باز این کارو انجام بدی .
2- بوسیله برنامه هایی مثل sub7 و همچین ProRat_v1.9 میتونی shell کامل بگیری.
3-بوسیله برنامه Metasploit و همچین Back Track میتونی از نظر اسیب پذیری سیستم مورد نظر رو بررسی و حمله کنی.
------------------------------------------------------------------------------------------------
راه استفاده از روش اول.
اول برنامه Winshell رو دانلود میکنی و port 5277 رو مشخص میکنی و Make server رو میزنی و سرور برنامه رو به شخص قربانی میدی ( البته توسط انتی گرفته میشه) سپس IP شخص قربانی رو پیدا کرده و وقتی که مطئین شدی قربانی روی سرور مورد نظر کلیک کرده به ادرس START>RUN>CMD میری و دستور زیر رو تایپ میکنی
Telnet IP PORT<<<به طوری مثال Telnet 192.168.1.1 5277
که به جای ip باید ipشخص قربانی رو نوشته و به جایport پورت 5277 / و سپس وصل میشی.
------------------------------------------------------------------------------------------------
استفاده از برنامه ProRat_v1.9 که باید اونو دانلود کنی و سپس سرور برنامه رو درست کنی طبق علاقه و تغییرات موجود در سرور که ساخته شد باید اونو به شخص مورد نظر بدی تا کلیک کنه روی فایل ( البته سرور توسط انتی شناخته میشه ) بعد که مطئین شدی کلیک کرده .ip شخص مورد نظر رو گرفته سپس در برنامه در قمست سمت چپ بالا در کادر ip نوشته پورت پیش فرض 5110 رو نوشته و coonect شده و دیگه ادامه کار تمام . وصل شدی .
--------------------------------------------------------------------------------------------------
استفاده از برنامه metasploit و back track که اموزش اونها با یه سرچ کوچیک توی froum زیاد هست . که metasploit با پورت 445 کار میکنه ( اینو هم بگم که ای پی static باید داشته باشی. ) و با دستورات اون باید اشنایی داشته باشی.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
موفق پیروز و سربلند.
arash_fifa
06-05-2011, 04:00 PM
سلام دوست عزیز من metasploit رو نصب کردم ولی آنتی ویروس در موقع نصب گیر میده و آنتی ویروس رو غیر فعال کردم و نصب کردم ولی هر آی پی رو شناسایی نمی کنه!!!
من یک نرم افزار مثل Team Viewer می خواهم ولی بدون اجازه وارد شود! (*یا فقط داخل کامپیوتر شخص مقابل نصب شود ولی موقع وصل شدن به کامپیوتر طرف هیچ سوالی از طرف نپرسه و طرف متوجه ورود ما نشود!)
ll_Invisible_ll
06-05-2011, 06:48 PM
سلام خدمت دوست عزیزم .
دنبال همچین برنامه ایی نباش که بدون هیچ کاری وارد سیستم قربانی بشی .
چرا برنامه Metasploit میتونی کار کنی که اموزشش توی froum زیاد هست اگه یه سرچ بزتی که بدون دادن هیچ فایلی میتونی وارد سیستم قربانی بشی و لی باید ( IP STATIC ) داشته باشی و 2 بتونی با اموزش ها کار کنی و یاد بگیری
موفق و پیروز و سربلند.
arash_fifa
06-05-2011, 11:22 PM
میشه درباره ip static یک توضیح بدهید؟
سایلنت
06-06-2011, 12:10 PM
داداش گلم اقای invisible3x همه ی این روش هایی که شما گفتین واسه دوران قاجار هست چون در اون زمان هیچ فایروالی نبود اما این روزه همه ویندوز ها به خصوص 7 که همه دارن ازش استفاده می کنن فایر وال بسیار قوی داره که نمیشه به این راحتی ها تلنت کرد
راجع به متاسپلویت هم که باید پورت 445 باز باشه که غیر ممکن هست رو کامپیوتری این پرت باز باشه
ll_Invisible_ll
06-06-2011, 02:01 PM
خدمت دوست عزیزم سایلنت عرض کنم که شما فقط متاسپلویت رو به عنوان روش هک کردن از طریق پورت 445 میبیندی این همه exploits و paylods های مختلف دیگه اونا رو نمیبیندی با همین metasploit من از فایروان ویندوز سون که شما عرض میکنید گذشتم پس این روش نیست . وقتی میخواین یه تایپک بزنید اول فکر کنید ببینید .
من روش های بالا رو هم توضیح دادم برای اطلاع افراد بود . شما هم اگه چیزی میدونید که میتونه دوست ما رو کمک کنه بفرمایید روش خودتون رو بگید نه بیاین به من بگید.
موفق و پیروز و سربلند.
Behzad_Ps
06-06-2011, 04:15 PM
با عرض سلام خدمت همه ی دوستان عزیز
ببخشید بنده یک سوال دارم آیا راهی وجود دارد تا بدون اجازه وارد کامپیوتر کسی دیگه بشی؟
ولی نرم افزار رو داخل سیستم طرف نصب کنی !
مانند Team Viewer ولی به صورتی که طرف متوجه ورود شما نشود؟؟
یا
مثلا بتوانیم با نصب یک نرم افزار یک سری اطلاعات کامپیوتر را داخل کامپیوتر خودم ببینیم؟؟؟
خیلی راحت یه سرچ تو انجمن بکن یا در بخش امنیت سیستم های شخصی یه چرخی بزن
meta exploit
منظورتون Metasploit بود دیگه !!!!
سلام خدمت دوست عزیزم .
برای جواب سوال شما باید بگم راهایی زیادی هست
1-میتونی با داشتن ip قربانی و همچنین یک port باز این کارو انجام بدی .
2- بوسیله برنامه هایی مثل sub7 و همچین ProRat_v1.9 میتونی shell کامل بگیری.
3-بوسیله برنامه Metasploit و همچین Back Track میتونی از نظر اسیب پذیری سیستم مورد نظر رو بررسی و حمله کنی.
راه استفاده از روش اول.
اول برنامه Winshell رو دانلود میکنی و port 5277 رو مشخص میکنی و Make server رو میزنی و سرور برنامه رو به شخص قربانی میدی ( البته توسط انتی گرفته میشه) سپس IP شخص قربانی رو پیدا کرده و وقتی که مطئین شدی قربانی روی سرور مورد نظر کلیک کرده به ادرس START>RUN>CMD میری و دستور زیر رو تایپ میکنی
Telnet IP PORT<<<به طوری مثال Telnet 192.168.1.1 5277
که به جای ip باید ipشخص قربانی رو نوشته و به جایport پورت 5277 / و سپس وصل میشی.
استفاده از برنامه ProRat_v1.9 که باید اونو دانلود کنی و سپس سرور برنامه رو درست کنی طبق علاقه و تغییرات موجود در سرور که ساخته شد باید اونو به شخص مورد نظر بدی تا کلیک کنه روی فایل ( البته سرور توسط انتی شناخته میشه ) بعد که مطئین شدی کلیک کرده .ip شخص مورد نظر رو گرفته سپس در برنامه در قمست سمت چپ بالا در کادر ip نوشته پورت پیش فرض 5110 رو نوشته و coonect شده و دیگه ادامه کار تمام . وصل شدی .
--------------------------------------------------------------------------------------------------
استفاده از برنامه metasploit و back track که اموزش اونها با یه سرچ کوچیک توی froum زیاد هست . که metasploit با پورت 445 کار میکنه ( اینو هم بگم که ای پی static باید داشته باشی. ) و با دستورات اون باید اشنایی داشته باشی.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
موفق پیروز و سربلند.
اولا که راه زیاد هست درست ولی با هر پورت بازی نمشه دوما نرم افزارهایی که شما پیشنهاد کردید برای چند هزار سال پیش است
راستی بک ترک نرم افزار نیست یه توزیع از سیستم عامل لینوکس است.
یه مطلب دیگه اینکه متاسپلویت فقط با پورت 445 کار نمیکنه هر اکسپلویتی با یک یا چند پورت کار میکنه.
سلام دوست عزیز من metasploit رو نصب کردم ولی آنتی ویروس در موقع نصب گیر میده و آنتی ویروس رو غیر فعال کردم و نصب کردم ولی هر آی پی رو شناسایی نمی کنه!!!
من یک نرم افزار مثل Team Viewer می خواهم ولی بدون اجازه وارد شود! (*یا فقط داخل کامپیوتر شخص مقابل نصب شود ولی موقع وصل شدن به کامپیوتر طرف هیچ سوالی از طرف نپرسه و طرف متوجه ورود ما نشود!)
دوست عزیز معلومه هر آی پی شناسایی نمیشه اگه اینجوری بود که سنگ روی سنگ بند نمیشه
قسمت دوم سوالتون هم شما میتونید از اکسپلویت vncInject در متاسپلویت استفاده کنی.
سلام خدمت دوست عزیزم .
دنبال همچین برنامه ایی نباش که بدون هیچ کاری وارد سیستم قربانی بشی .
چرا برنامه Metasploit میتونی کار کنی که اموزشش توی froum زیاد هست اگه یه سرچ بزتی که بدون دادن هیچ فایلی میتونی وارد سیستم قربانی بشی و لی باید ( IP STATIC ) داشته باشی و 2 بتونی با اموزش ها کار کنی و یاد بگیری
موفق و پیروز و سربلند.
والا زمان ما داشتن IP Static ضروری نبود
میشه درباره ip static یک توضیح بدهید؟
دوست عزیز Ip Static یعنی آی پی ثابت و شما اون رو از مخابرات یا از شرکت های ارائه دهند خدمات اینترنتی خریداری میکنید.
ip های که روی کارت شبکه ست میشوند و ثابت هستند
داداش گلم اقای invisible3x همه ی این روش هایی که شما گفتین واسه دوران قاجار هست چون در اون زمان هیچ فایروالی نبود اما این روزه همه ویندوز ها به خصوص 7 که همه دارن ازش استفاده می کنن فایر وال بسیار قوی داره که نمیشه به این راحتی ها تلنت کرد
راجع به متاسپلویت هم که باید پورت 445 باز باشه که غیر ممکن هست رو کامپیوتری این پرت باز باشه
با استناد به چه قانونی شما پورت 445 رو بر روی تمام کامپیوترهای دنیا بستید که میگید روی هیچ کامپیوتری باز نیست ؟؟؟؟
پیروز باشید
mostafam
06-07-2011, 09:46 PM
سلام دوستان
من چجوری می توانم ip قربانی را بدون استفاده از تروجان استفاده کنم؟؟
لطفا کمکم کنید
AR455
06-07-2011, 10:05 PM
سلام دوستان
من چجوری می توانم ip قربانی را بدون استفاده از تروجان استفاده کنم؟؟
لطفا کمکم کنید
ارسال پست مشابه در این انجمن طبق قانون شماره 11 که در ذیل امده مغایرت داشته و موجب بهم ریختگی انجمن میشود. لطفا قــــوانین انـــــــجـمن ([Only registered and activated users can see links])
را به دقت مطالعه نمایید.
11. از نوشتن یک مطلب در انجمن های مختلف خودداری کنید. طبق قانون شماره 4 انجمن مناسب و مرتبط به مطلب خود را انتخاب کنید و فقط در آن انجمن مطلب خود را ارسال کنید.
[Only registered and activated users can see links]
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.