Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : من چجوری می توانم ip قربانی..........

mostafam
06-07-2011, 09:48 PM
سلام دوستان
من چجوری می توانم ip قربانی را بدون استفاده از تروجان استفاده کنم؟؟
لطفا کمکم کنید

h-sk55py
06-07-2011, 10:03 PM
عزيز راه هاي زيادي هست يكي از بهترين اونها (كه ساده هم هست) دادن لينكي به شخص مقابل هست ك وقتي شخص به اون سايت وارد شد ميتونيد ببينيد اي پي ايشون چي هست
البته اگر قصد حمله از طريق اي پي رو داريد چون بيشتر كاربران ايراني از اي پي هاي اين وليد استفاده ميكنند براتون مشكل افرين هست

موفق باشيد

mostafam
06-08-2011, 01:57 PM
دوست عزیز ولی من چه جوری و با چه نرم افزاری به او لینک بدهم؟؟
لطفا نرم افزار را برایم قرار بدهید لطفا
با تشکر

City King
06-09-2011, 10:59 AM
یه ذره به خودت زحمت نمیدی سرچ کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

روش ping :

توی run بنویسید cmd و یا از all programs به accessories برید و command prompt رو بزنید...

بعد بنویسید ping و یک فاصله و بعد آدرس سایت....

بعد از چند ثانیه ip و سایر مشخصات معلوم میشه...

MostafaBestMan
06-09-2011, 11:08 AM
یه ذره به خودت زحمت نمیدی سرچ کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

روش ping :

توی run بنویسید cmd و یا از all programs به accessories برید و command prompt رو بزنید...

بعد بنویسید ping و یک فاصله و بعد آدرس سایت....

بعد از چند ثانیه ip و سایر مشخصات معلوم میشه...

این دوست عزیزمون گفتن چه طوری میشه به جز ارسال تروجان آی پی قربانی رو گرفت....تروجان که برای وب نیست پس نتیجه میگیریم برای کلاینت میخوان و این ربطی به پینگ نداره
شما میتونین از این سایت کمک بگیرین
[Only registered and activated users can see links]
من خودم تست نکردم ولی ظاهرأ باید کار کنه
این قسمت هم مطالعه کنید
موفق باشید

Classic
06-16-2011, 02:36 PM
سلام دوستان
من چجوری می توانم ip قربانی را بدون استفاده از تروجان استفاده کنم؟؟
لطفا کمکم کنید

سلام

ساده ترین راه اینه که وبلاگ درست کنی و اونو تبدیل کنی به یه چت روم جاوا . اکثر این چت روم ها که داری وارد میشی و یا خارج میشی ایپی طرف رو ثبت میکنه . شما میتونید طرف رو به اون چت روم بکشونید و ای پی اونو ببینید

ساده ترین راه و بدون دردسر

Zeus Amin
06-16-2011, 04:30 PM
سلام

ساده ترین راه اینه که وبلاگ درست کنی و اونو تبدیل کنی به یه چت روم جاوا . اکثر این چت روم ها که داری وارد میشی و یا خارج میشی ایپی طرف رو ثبت میکنه . شما میتونید طرف رو به اون چت روم بکشونید و ای پی اونو ببینید

ساده ترین راه و بدون دردسر

تو این سایت ایمل تو وارد کن بعد لینک بده به طرف یا از برنامه METASPLOT استفاده کن