Behrooz_Ice
09-14-2004, 01:43 AM
يكي از روش هاي مرسوم در هكينگ روش BruteForce هست كه در اين روش هكر با است?اده از يك ليست Dictionary اقدام به حدس زدن كلمات عبور مي كند. در بعضي اوقات ممكن هست مدير يك سرور پسورد سيستم و يا Router و در كل Device هايي كه بر روي سرور نصب هستند و براي مديريت آنها پسوردي لازم هست را ?راموش كند و با هيچ راهي نتواند آن پسوردها را دوباره بدست بياورد. در اين مواقع آخرين راه است?اده از يك نرم ا?زار BruteForce هست كه بتواند با چك كردن كلمات مختل?, پسورد مورد نظر را حدس بزند. در اين قسمت چون مربوط به روترهاي Cisco هست مي خواهم چند ابزار براي BruteForce كردن روترهاي Cisco معر?ي كنم كه هم مي توانيد در جهت اهدا? هك و هم در جهت هد? هاي امنيتي از آنها است?اده كنيد. همانطور كه مي دانيد روترها Default پسوردهايي دارند كه اگر ادمين در هنگام نصب و پيكربندي روتر آنها را عوض نكرده باشد روتر با همان پسوردها Setup مي شود و هكرها مي توانند با داشتن ليست اين پسوردهاي پيش ?رض و چك كردن آنها به روتر آن سرور ن?وذ و وصل شوند. اين برنامه ها ديگر كار شما را راحت كرده است و در ابتدا Default پسوردها را چك مي كنند و بعد از آن تك تك حرو? و كلمات ...
اگر Router طوري نصب و Config شده باشد كه به IP هاي external و خارج از محدوده خود اجازه ورود به خود را بدهد شما با است?اده از اين برنامه ها مي توانيد يك حمله BruteForce را بر عليه آن انجام دهيد ولي اگر Router تنها به محدوده IP هاي internal و Range IP خود < در شبكه هاي LAN subnet ) اجازه Login كردن به كنترل پنل مديريتي خود را بدهد, ديگر اين ابزارها براي شما م?يد نخواهد بود. سه تا از برنامه هايي كه من با آنها آشنا هستم از قبيل:
1- SolarWinds : ?كر مي كنم همه شما ديگر با اين برنامه قوي كه من سه سال پيش در گروه هكران البرز معر?ي كردم كار كرده باشيد. در اين برنامه قسمتي براي BruteForce و قسمتي براي Router Security Check وجود دارد كه توضيحات آن در اينجا ([Only registered and activated users can see links]) كه يكي از سايت هاي SolarWinds هست نوشته شده است.
2- Xavior: با است?اده از اين برنامه نيز مي توانيد يك روتر را BruteForce كنيد كه البته در آن بيشتر به جنبه هك كردن روتر توجه كرده است تا امنيت آن. اين برنامه را مي توانيد از اين لينك ([Only registered and activated users can see links]) دانلود كنيد و اطلاعات بيشتري درباره آن بدست بياوريد.
3- Brutus : اين برنامه نيز گزينه اي براي BruteForce كردن Router دارد. لينك دانلود ([Only registered and activated users can see links])
اميدوارم اين توضيحات براي شما م?يد باشه. مو?ق باشيد :x
بهروز كماليان
اگر Router طوري نصب و Config شده باشد كه به IP هاي external و خارج از محدوده خود اجازه ورود به خود را بدهد شما با است?اده از اين برنامه ها مي توانيد يك حمله BruteForce را بر عليه آن انجام دهيد ولي اگر Router تنها به محدوده IP هاي internal و Range IP خود < در شبكه هاي LAN subnet ) اجازه Login كردن به كنترل پنل مديريتي خود را بدهد, ديگر اين ابزارها براي شما م?يد نخواهد بود. سه تا از برنامه هايي كه من با آنها آشنا هستم از قبيل:
1- SolarWinds : ?كر مي كنم همه شما ديگر با اين برنامه قوي كه من سه سال پيش در گروه هكران البرز معر?ي كردم كار كرده باشيد. در اين برنامه قسمتي براي BruteForce و قسمتي براي Router Security Check وجود دارد كه توضيحات آن در اينجا ([Only registered and activated users can see links]) كه يكي از سايت هاي SolarWinds هست نوشته شده است.
2- Xavior: با است?اده از اين برنامه نيز مي توانيد يك روتر را BruteForce كنيد كه البته در آن بيشتر به جنبه هك كردن روتر توجه كرده است تا امنيت آن. اين برنامه را مي توانيد از اين لينك ([Only registered and activated users can see links]) دانلود كنيد و اطلاعات بيشتري درباره آن بدست بياوريد.
3- Brutus : اين برنامه نيز گزينه اي براي BruteForce كردن Router دارد. لينك دانلود ([Only registered and activated users can see links])
اميدوارم اين توضيحات براي شما م?يد باشه. مو?ق باشيد :x
بهروز كماليان