Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : با خبری از شل در سرور چگونه؟

shamimi
06-10-2011, 11:12 PM
کسی می دونه چه جوری می شه فهمید در داخل یک سرور شل وجود دارد یا خیر؟

nekooee
06-11-2011, 02:18 AM
با برنامه Acunetix_Web_Vulnerability_Scanner اگر سرش کنید به شما میگه که شل هست یا نه و میتونید راحت شل رو پیدا کنید

البته فکر کنم منظور شما باگ بوده نه شل! چون کسی که شل آپلود نمکینه روی سایت خودش. برای باگ هم از همون برنامه میتونید استفاده کنید اگر حرفه ای باشید که خودتون باید ابتکار به خرج بدید کار خاصی نباید کرد

HashoR
06-11-2011, 02:27 AM
دوست گرامي
اگر صاحب سرور هستيد ، ميتونيد ارور لوگها رو چك كنيد تا اگر به چيز مشكوكي برخورد كرديد، اون رو پاك كنيد
و اگر ميخوايد شل پيدا كنيد ميتوانيد دروك شلهاي معروف رو با آيپي سرور سرچ كني و پيدا كني
برا مثال
Ip:''75.5.0.6'' & inurl:''/c99.php

ما را چه به اين حرفا...!

shamimi
06-11-2011, 08:51 AM
سلام دوست عزیز منظور همون شل بود :-)
سرور دارم

Und3r_Earth
06-11-2011, 12:29 PM
کسی می دونه چه جوری می شه فهمید در داخل یک سرور شل وجود دارد یا خیر؟

دوستمون بسیار سوال خوبی پرسیدن . یکی از دوستان اسکنر خودمون رو گفتن که همه آشنا هستن .

خوب اگر طریقش رو میدونن لطف کنن تا همه بتونن استفاده کنن .

shamimi
06-22-2011, 10:37 PM
کسی نبود ؟

Black-Hole
06-23-2011, 12:01 AM
راهی که من پیشنهاد میکنم استفاده از dr.google هستش !
site:[Only registered and activated users can see links] inurl:"Command execute"
d به این صورت که [Only registered and activated users can see links] اسم سایت شماست و گوگل فقط توی سایت شما سرچ میکنه , و command execute یک کلمه هستش که توی اکثر شلر ها اسفاده میشه ! خودت میتونی این کلمه رو عوض کنی و از کلماتی که توی شلر ها استفاده میشه استفاده کنی !