Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مقابله با SQL Injection یا SQL Injection Defense

FireKernel
06-12-2011, 12:57 AM
سلام به همه دوستان عزیز...

بنا با صحبتی که با کیوان عزیز کردم ، تصمیم گرفت راه های مقابله با Sql injection رو بصورت فیلمهای آموزشی در آورده و در قالب یک تاپیک مفید برای اون دسته از دوستانی که علاقه به امنیت دارند و یا می خواهند ضمن هک کردن webapplication ها به پچ کردن اونها و امن کردن برنامه هایی که خودشون می نویسند بپردازند ، ارائه بدم .این تاپیکم با تاپیکهای دیگه فرق داره ، چون یکمی از سیاست جدیدی که قرار هست با درست کردن یک گروه کاری به روند یادگیری دوستان کمک بشه ،پیروی می کنه ( همون تاپیک قبلیم ([Only registered and activated users can see links]) ) .

خوب قوانین این تاپیک :

1 : بجز مطرح کردن سوال به هیچ وجه پست ندید و گرنه دژبان آشیانه شما رو بن میکنه.
2: اگر کارم جایش ایراد داره ، چیزی رو اشتباه گفتم و یا دوست دارید با من همکاری بکنید(درصورت داشتن تجربه مناسب) فقط به من پیغام خصوصی بدید.

بعدا احتمال داره که قانونای دیگم اضافه کنیم.

از دوستانی که در زمینه php و یا mysql تجربه خوبی دارند ، می خوام که کمکم کنند تا یک تاپیک مفید و پر بار داشته باشیم.

خیلی حرف زدم ، بقیه حرفا باشه واسه بعد.

FireKernel
06-12-2011, 01:10 AM
سلام.

این هم از پارت های اول و دوم:
در این پارتها سعی کردم فعلا یکم سریع یک سری مطالبی رو که می دونم بلدید رو بگم تا بعد بریم سر اصل مطل که پچ کردن باگ است.

پسورد تمام فایلها : ashiyane.org است.

توضیح ( حتما بخونید ):
در این پست من اسکریپتی نوشتم ( به زبان php) ، تا با اون باگهای sql injection ایجاد کنیم و روش کار کنیم که اسمش هست : SQLi-Lab (آزمایشگاه اینجکشن) و نحوه نصبش رو هم در فیلم گذاشتم.
نکته : تورو خدا اسکریپت رو دستکاری نکنید ، فقط نصب کنید و یکم باهاش ور برید ولی خرابش نکنید تا بعد دچار مشکل نشویم.

آموزش دوم هم در مورد نحوه پیدا کردن باگ sqli بصورت دستی و با اسکنر هست.میدونم همتون بلدید ، ولی پیش خودم گفتم شاید یک بشری تازه می خواد بزن تو کار پچ ، تازه این از همون سیاست جدیدست.

من برم بخوابم که فردا باید برم پادگان ، البته تا 4 ساعت دیگه .

خوش و خرم باشید.

FireKernel
06-14-2011, 11:34 PM
سلام به همه ، در این قسمت همانطور که گفتم در باره چگونگی رخ دادن sql injection در کد بحث شده و جلوگیری از نشان دادن error یا خطا به هکر و تقریبا امن کردن کد با ( ' ) کوتیشن ، که البته امن نمیشه بصورت کامل ، و دلیل بروز blind sqli injection بحث شد.

امیدوارم استفاده مفید ببرید.

دوستان توجه داشته باشن که من در این آموزش ها فرض رو بر این گذاشتم که شما با php و دستورات mysql هم آشنایی دارید و دنبال راه حل برای امن کردن کدها و پچ کردن باگهایی که پیدا کردین ، هستید.

البته در مورد inject کردن روشهای مختلف هم بحث میشه پیشنهاد می کنم به همه نگاه کنن بخصوص تازه واردهای عزیز ، در کل سعی کردم ساده و مفید باشه و از به هدفمون که رفع باگ هست برسیم.

موفق باشید.

FireKernel
06-16-2011, 10:03 AM
سلام به همه بچه های گل آشیانه ، دیشب که پست بودم جاتون خالی ، 1 ساعت اومدم

این هم پارت چهارم ، در این پارت فایل news.php رو باگش رو رفع کردیم ، در این بخش با فیلتر کردن متغییر های نوع اعداد صحیح آشنا میشیم و از بروز slqi injection جلوگیری می کنیم

امیدوارم که براتون مفید باشه.

FireKernel
06-20-2011, 06:07 PM
سلام خدمت دوستان گرامی...

در این پارت روش bypass کردن صفحه ورود ادمین سایت رو بحث کردیم و محل آسیب پذیریش رو در کد گفتم.

در پارت بعدی چون حجم فیلم زیاد نشه ، نحوه پچ کردن رو خواهم گفت. این پارت هم چون حجمش بالا بود ، تیکه تیکش کردم ، برای extract کردنش باید تمام فایلها رو اول دانلود کنید.

موفق باشید.