Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برآورد هزینه یک شبکه محلی

am118
06-17-2011, 08:02 PM
سلام دوستان ....

اونایی شبکه رو این روزها به صورت عملی کار کردن لطفا کمک کنن .. ممنون میشم ..

من جدیدا سخت افزار شبکه نخریدم و از شما دوستان عزیز برای برآورد تخمینی این شبکه با مشخصات زیر هستم ...

40 تا کامپیوتر باید باهم شبکه بشن : البته قیمت کامپیوترهارو رو لازم ندارم و قیمت سرور هم نیازی نیست

متراژ تقریبا 400 متر هست ..
و ما میخواهیم همه اینارو به اینترنت وصل کنیم .. البته هزینه اینترنت هم مهم نیست ... چون دانشگاه میده ..

من فقط قیمت کابلها و داکتها و سوییچ ها رو میخوام ... با دستمزد ... و هر چیزی که به نظر شما تو این شبکه لازمه و میتونه مفید باشه .. شاید یه چیزایی یادم رفته ..

اگه نظری و یا سوالی بود که تکمیل کننده سوال من باشه در خدمتم ..

ممنون از همه ...

ويروس نويسي از مبتدي تا حرفه اي ([Only registered and activated users can see links])
ثبت دو ويروس در آمار ايران بوسيله آشيانه ([Only registered and activated users can see links])
دانلود جديترين ويروسها ([Only registered and activated users can see links])
نرم افزار ashiyane portscaner ([Only registered and activated users can see links])
نرم افزار ashiyane macchenger ([Only registered and activated users can see links])

فصل امتحانات کم رنگمون مي کنه

Acliq va susugliz Günum chokh Olub .amma Umidsiz Günum Heç ulmub. Serdar Babek

The Smith
06-18-2011, 01:25 AM
سلام دوستان ....

اونایی شبکه رو این روزها به صورت عملی کار کردن لطفا کمک کنن .. ممنون میشم ..

من جدیدا سخت افزار شبکه نخریدم و از شما دوستان عزیز برای برآورد تخمینی این شبکه با مشخصات زیر هستم ...

40 تا کامپیوتر باید باهم شبکه بشن : البته قیمت کامپیوترهارو رو لازم ندارم و قیمت سرور هم نیازی نیست

متراژ تقریبا 400 متر هست ..
و ما میخواهیم همه اینارو به اینترنت وصل کنیم .. البته هزینه اینترنت هم مهم نیست ... چون دانشگاه میده ..

من فقط قیمت کابلها و داکتها و سوییچ ها رو میخوام ... با دستمزد ... و هر چیزی که به نظر شما تو این شبکه لازمه و میتونه مفید باشه .. شاید یه چیزایی یادم رفته ..

اگه نظری و یا سوالی بود که تکمیل کننده سوال من باشه در خدمتم ..

ممنون از همه ...

Acliq va susugliz Günum chokh Olub .amma Umidsiz Günum Heç ulmub. Serdar Babek

ببین دوست عزیز شما قبلش باید Visio از شبکه طراحی کنید و بعد به فکر این باشید که به چه سخت افزار ها و یا Device هایی نیاز دارید...!

am118
06-18-2011, 01:30 AM
سلام جناب networker و ممنون از راهنماییون .. من طرح کلی رو گفتم .. و سخت افزار های لازم رو هم تقریبا اشاره کردم ...

فقط یه مقدار تو قیمت موندم .. چون فردا باید یه قیمتی بگم .. این چند روز تعطیلات هم باعث شد نتونم آخرین قیمت سخت افزارارو بدونم .. . بهرحال ممنون از راهنماییتون