Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Wget Command for Windows OS

Behrooz_Ice
10-01-2004, 05:11 PM
يكي از مشكلاتي كه هميشه كاربران - مديران و البته هكرهاي سرورهاي ويندوز با آن روبرو بودند اين است كه در سيستم عامل ويندوز دستوري به صورت مستقيم براي دانلود ?ايل ها از طريق محيط خط ?رمان DoS وجود نداشت. ولي همانطور كه اطلاع داريد در لينوكس اينطور نيست و با دستور Wget براحتي مي توان ?ايل ها را با دادن آدرس سايت آنها دانلود كرد. البته در ويندوز مي توان با TFTP و FTP ?ايل ها را از طريق CMD آپلود و دانلود كنيم ولي براي اينكار بايد به Host مورد نظر كه آن ?ايل در آن قرار دارد وصل شويم و اينكار به علت اينكه هر سروري FTP كاربر ناشناس يا همان Anonymous ندارد اكثرا انجام پذير نيست و همينطور احتياج به صر? كردن وقت زيادي دارد. براي ر?ع اين مشكل دستور wget را براي ويندوز نوشتم كه كار آن درست مثل دستور wget در لينوكس هست. اطلاع ندارم قبل از من كسي اينكار را كرده بود يا خير ولي براي راحتي كار بچه هاي گل آشيانه اين برنامه و دستور را براي ويندوز آماده كردم. اگر از يك سيستم شل گر?تيد براي راحتي كار خود در Deface كردن سايت هاي آن سرور اين ?ايل را بر روي آن آپلود كنيد و سپس ?ايل ها - ص?حات مورد نظر خود را بر روي سرور با است?اده از wget كردن دانلود كنيد. جزييات بيشتر و طرز است?اده از اين ?ايل را مي توانيد در زير ببينيد:

C:\wget>wget
wget: missing URL
Usage: wget [OPTION]... [URL]...

Try `wget --help' for more options.

C:\wget>wget [Only registered and activated users can see links]
--15:22:53-- [Only registered and activated users can see links]
=> `index.htm'
Connecting to [Only registered and activated users can see links] connected!
HTTP request sent, awaiting response... 200 OK
Length: 992 [text/html]

0K -> [100%]

15:23:04 (968.75 KB/s) - `index.htm' saved [992/992]

C:\wget>

اين ?ايل را در درايو اصلي سيستم خود مثل C قرار بديد و از طريق CMD اجرا كنيد. مو?ق باشيد :x

بهروز كماليان
گروه امنيتي آشيانه

$4m$4m
05-17-2011, 08:45 PM
سلام

ببخشید میتونید سورس این برنامه رو در اختیار عموم بگذارید ؟
من دنبال این برنامه بودم اما به سورسش هم احتیاج دارم
با تشکر